Nollet Dirk NV

Contactgegevens Nollet Dirk NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nollet Dirk NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nollet Dirk NV

Regio (region): Knokke-Heist (Knokke), België

Adres (address): Natiënlaan 127,8300, België

Telefoon (phone): 050 63 13 00 050 63 13 00

Fax (fax): 050 63 13 03 050 63 13 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nollet Dirk NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nollet Dirk NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nollet Dirk NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nollet Dirk NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nollet Dirk NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nollet Dirk NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nollet Dirk NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nollet Dirk NV
Products information Nollet Dirk NV

BTW identificatienummer (tax): BE09603942871
Ondernemingsnummer: 4909210205
Hoofdstad (capital): 432,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 690,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Nollet Dirk NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nollet Dirk NV
(Get full report from official database of BE for Nollet Dirk NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nollet Dirk NV
Addition kinds of activities for Nollet Dirk NV

074299. Veterinaire diensten, specialiteiten, nec | Veterinary services, specialties, nec
01720000. druiven | Grapes
26730300. Plastic en pliofilm zakken | Plastic and pliofilm bags
31449901. Laarzen, doek of leer: vrouwen | Boots, canvas or leather: women's
32720324. Wash fundamenten, pre-terrazzo | Wash foundations, precast terrazzo

Werken bij Nollet Dirk NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nollet Dirk NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nollet Dirk NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nollet Dirk NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • Chauffeur C / CE M/V (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch transportbedrijf regio Groot-Halle zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE

  • Projectleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider regio Gent zal je volgende taken uitvoeren: Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Stabiliteitsingenieur (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een stabiliteitsingenieur (M/V): Je maakt stabiliteitsstudies op van gebouwen en constructies Je bent op de hoogte van verschillende funderingsmethodes Je volgt de wetgevingen op voor België, Duitsland en Europa  

  • VERKOOP SUPERMARKT - STUDENT M/V (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Avelgem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Heb je zin om een centje bij te verdienen op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de schoolvakanties? Solliciteer nu!

  • Verkoper slagerij (zaterdag- en zondagvoormiddag) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op zaterdagvoormiddag en zondag voormiddag mee te helpen met het bedienen van klanten te werken van 8.30-12.30u of van 9-12u ook eventueel op woensdag namiddag

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • Ruitenwasser (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    het wassen van ramen van gebouwen

  • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

  • commerci(e)le afgevaardigd(en) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******ref 748826 Un consultant actif dans le secteur financier, Willemot, recherche un ou plusieurs délégué commercial (aux) indépendant . Fonction Au sein d'une équipe de professionnels dans le Secteur Financier. Vous êtes responsable du maintien et du développement de votre portefeuille clients. Vous êtes responsable de la réalisation de vos objectifs personnels.

  • Operatoren | weekendploeg (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is dringend op zoek naar operatoren voor de vaste weekendploeg Taken: Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor stofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur , Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

Zoek naar antwoorden van Nollet Dirk NV in sociale netwerken
Look for responds of Nollet Dirk NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nollet Dirk NV. Laat een reactie achter voor Nollet Dirk NV. Nollet Dirk NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nollet Dirk NV. Leave a respond for Nollet Dirk NV. Nollet Dirk NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nollet Dirk NV op de google maps. Adres en contacten Nollet Dirk NV
Location of Nollet Dirk NV on the google maps. Address and contacts of Nollet Dirk NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Nollet Dirk NV Nollet Dirk NV: De Smet NV | Adafi NV | Emaille Webdesign BVBA | REISBUREAU TYMERE | Deurnese Transportmaatschappij NV

Other related companies as Nollet Dirk NV: De Smet NV | Adafi NV | Emaille Webdesign BVBA | REISBUREAU TYMERE | Deurnese Transportmaatschappij NV

Nollet Dirk NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Knokke-Heist (Knokke), België. De volledige naam van het bedrijf is Nollet Dirk NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09603942871. Het bedrijf Nollet Dirk NV bevindt zich op het adres: Natiënlaan 127,8300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 432,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 690,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Nollet Dirk NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nollet Dirk NV is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nollet Dirk NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nollet Dirk NV, openstaande posities, locatie van Nollet Dirk NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nollet Dirk NV is a company, that was registered 1991 in Knokke-Heist (Knokke) region, Belgium. Full name of company is Nollet Dirk NV, company assigned to the tax number BE09603942871. The company Nollet Dirk NV is located at the address: Natiënlaan 127,8300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 432,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 690,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Nollet Dirk NV were not found.
The main activity of Nollet Dirk NV is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Nollet Dirk NV is not available. You also can look at reviews of Nollet Dirk NV, open positions, location of Nollet Dirk NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nollet Dirk NV, Knokke-Heist (Knokke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nollet Dirk NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nollet Dirk NV, Knokke-Heist (Knokke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nollet Dirk NV, employees, financial statistics.