Kris Ameryckx

Contactgegevens Kris Ameryckx: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kris Ameryckx: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kris Ameryckx

Regio (region): Brussel, 1020 - BE, België

Adres (address): De Wandstraat 209-213, België

Telefoon (phone): 32-2-264.99.37 32-2-264.99.37

Fax (fax): 32-2-262.16.80 32-2-262.16.80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kris Ameryckx: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kris Ameryckx"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kris Ameryckx"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kris Ameryckx, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kris Ameryckx. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kris Ameryckx, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kris Ameryckx. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kris Ameryckx
Products information Kris Ameryckx

BTW identificatienummer (tax): BE07348724365
Ondernemingsnummer: 3186828613
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 601,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Kris Ameryckx zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kris Ameryckx
(Get full report from official database of BE for Kris Ameryckx)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kris Ameryckx
Addition kinds of activities for Kris Ameryckx

2251. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
20990402. Chili peper of poeder | Chili pepper or powder
24310103. Deurschermen, metalen bedekt hout | Door screens, metal covered wood
29110500. residuen | Residues
35850201. Kasten, show en display, gekoeld | Cabinets, show and display, refrigerated
35850601. Ontvochtigers elektrische, behalve draagbare | Dehumidifiers electric, except portable
72999900. Diverse persoonlijke diensten, nec, nec | Miscellaneous personal services, nec, nec
81110208. Milieuwet | Environmental law

Werken bij Kris Ameryckx: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kris Ameryckx: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kris Ameryckx. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kris Ameryckx. Looking for open vacancies in other companies

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • Verkoper Elektro (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in deze elektrozaak te Blankenberge heb je een divers takenpakket je ontvangt de klanten je behandelt de telefonische vragen je geeft uitleg en advies aan de klant over wasmachines televisie telecom huishoud elektro je een klein deel van je takenpakket bestaat ook uit het leveren van de verkochte goederen bij de klanten

  • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • KASSABEDIENDE Supermarkt- ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier sta je in de verkoop, kassa, orde en netheid bewaren. Goederen en producten ontvangen, de levering controleren. De kassa bij het begin van de werkdag controleren, de kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen.

  • Keukenhulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar kandidaten die willen werken als Keukenhulp. Samen met de collega's zul jij instaan voor het bereiden van de gekende gerechten voor de selfservice toog. Jij zal instaan voor de grootkeuken, dit gaat van desserts tot warme keuken en koude keuken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koersel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) regio Damme voor meerdere gezinnen, elk 8u/week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor meerdere gastgezinnen in Damme, voor min. 8u/week in elk gastgezin, te presteren in 4 à 5 dagen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, huishoudelijke taken, ev. de was. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GODAI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • zaalmedewerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    helpen met opdienen en afruimen in zaal van gekent restaurant in varsenere- jabbeke

  • Weekend hulp Traiteur dienst (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: BOUSSERY ALAIN

    Type: Flexijob

    Bedienen van maaltijden. Bereiden van maaltijden. Afwassen. Opkuisen van ateliers en werkplaatsen.

Zoek naar antwoorden van Kris Ameryckx in sociale netwerken
Look for responds of Kris Ameryckx in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kris Ameryckx. Laat een reactie achter voor Kris Ameryckx. Kris Ameryckx bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kris Ameryckx. Leave a respond for Kris Ameryckx. Kris Ameryckx on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kris Ameryckx op de google maps. Adres en contacten Kris Ameryckx
Location of Kris Ameryckx on the google maps. Address and contacts of Kris Ameryckx

Andere gerelateerde bedrijven als come Kris Ameryckx Kris Ameryckx: VDD | Car Sound B | Hoisting Equipment NV | Ben Hermans | RICHARDS, GORDON

Other related companies as Kris Ameryckx: VDD | Car Sound B | Hoisting Equipment NV | Ben Hermans | RICHARDS, GORDON

Kris Ameryckx is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussel, 1020 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Kris Ameryckx, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07348724365. Het bedrijf Kris Ameryckx bevindt zich op het adres: De Wandstraat 209-213. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 601,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Kris Ameryckx zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kris Ameryckx is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kris Ameryckx is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kris Ameryckx, openstaande posities, locatie van Kris Ameryckx op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kris Ameryckx is a company, that was registered 1991 in Brussel, 1020 - BE region, Belgium. Full name of company is Kris Ameryckx, company assigned to the tax number BE07348724365. The company Kris Ameryckx is located at the address: De Wandstraat 209-213. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 601,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Kris Ameryckx were not found.
The main activity of Kris Ameryckx is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Kris Ameryckx is not available. You also can look at reviews of Kris Ameryckx, open positions, location of Kris Ameryckx on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kris Ameryckx, Brussel, 1020 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kris Ameryckx, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kris Ameryckx, Brussel, 1020 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kris Ameryckx, employees, financial statistics.