Kipco - Damaco NV

Contactgegevens Kipco - Damaco NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kipco - Damaco NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kipco - Damaco NV

Regio (region): Oostrozebeke Oostrozebeke 8780 - Belgium, België

Adres (address): 164 Dentergemstraat, België

Telefoon (phone): +32 56 676211 +32 56 676211

Fax (fax): +32 56 662258 +32 56 662258

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kipco - Damaco NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kipco - Damaco NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kipco - Damaco NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kipco - Damaco NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kipco - Damaco NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kipco - Damaco NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kipco - Damaco NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kipco - Damaco NV
Products information Kipco - Damaco NV

BTW identificatienummer (tax): BE02353515625
Ondernemingsnummer: 9912933349
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 321,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Kipco - Damaco NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kipco - Damaco NV
(Get full report from official database of BE for Kipco - Damaco NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kipco - Damaco NV
Addition kinds of activities for Kipco - Damaco NV

3317. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
28420206. Leder dressings en afwerkingen | Leather dressings and finishes
34960113. Geweven draad producten, niet inbegrepen | Woven wire products, nec
35450201. Motoren, metaalbewerking | Counterbores, metalworking
38290218. Solarimeters | Solarimeters
45810201. Vliegtuig schoonmaak en janitorial service | Aircraft cleaning and janitorial service

Werken bij Kipco - Damaco NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kipco - Damaco NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kipco - Damaco NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kipco - Damaco NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

  • Animator Sint/Piet Flex job m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Multimediatechnieker M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in kabel- en leidingbouw en installatiewerken zijn we momenteel op zoek naar een multimediatechnieker M/V. Je zal een bepaalde regio in België toegewezen krijgen, elke dag krijg je je planning toe en kan je van thuis uit vertrekken naar je klanten. Je voornaamste taken zijn: - Het aansluiten van telefonie, internet en digitale TV in particuliere woningen. - Het verbinden van bestaande inleidingen met de computer en/of telefoon. - Installeren van ISDN PSTN ADT, ADSL en IDTV.

  • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Keerbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp regio Gent (centrum) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent (centrum) Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Psycholoog Bosmans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

  • Kinesitherapeut (zelfstandig) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te breiden zijn wij dringend op zoek naar een kinesitherapeut.

Zoek naar antwoorden van Kipco - Damaco NV in sociale netwerken
Look for responds of Kipco - Damaco NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kipco - Damaco NV. Laat een reactie achter voor Kipco - Damaco NV. Kipco - Damaco NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kipco - Damaco NV. Leave a respond for Kipco - Damaco NV. Kipco - Damaco NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kipco - Damaco NV op de google maps. Adres en contacten Kipco - Damaco NV
Location of Kipco - Damaco NV on the google maps. Address and contacts of Kipco - Damaco NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Kipco - Damaco NV Kipco - Damaco NV: A.S.W. Translations | Desutter,Philippe | IDEA CONTURA | Thomasco bvba - Renaissance | Van Nedervelde,Philippe

Other related companies as Kipco - Damaco NV: A.S.W. Translations | Desutter,Philippe | IDEA CONTURA | Thomasco bvba - Renaissance | Van Nedervelde,Philippe

Kipco - Damaco NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Oostrozebeke Oostrozebeke 8780 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Kipco - Damaco NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02353515625. Het bedrijf Kipco - Damaco NV bevindt zich op het adres: 164 Dentergemstraat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 321,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Kipco - Damaco NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kipco - Damaco NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kipco - Damaco NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kipco - Damaco NV, openstaande posities, locatie van Kipco - Damaco NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kipco - Damaco NV is a company, that was registered 1991 in Oostrozebeke Oostrozebeke 8780 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Kipco - Damaco NV, company assigned to the tax number BE02353515625. The company Kipco - Damaco NV is located at the address: 164 Dentergemstraat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 321,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Kipco - Damaco NV were not found.
The main activity of Kipco - Damaco NV is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kipco - Damaco NV is not available. You also can look at reviews of Kipco - Damaco NV, open positions, location of Kipco - Damaco NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kipco - Damaco NV, Oostrozebeke Oostrozebeke 8780 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kipco - Damaco NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kipco - Damaco NV, Oostrozebeke Oostrozebeke 8780 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kipco - Damaco NV, employees, financial statistics.