Keyware Technologies nv

Contactgegevens Keyware Technologies nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Keyware Technologies nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Keyware Technologies nv

Regio (region): Zaventem 1930 - BE, België

Adres (address): Excelsiorlaan 32-34, België

Telefoon (phone): +32 (2) 704.44.00 +32 (2) 704.44.00

Fax (fax): +32 (2) 721.69.49 +32 (2) 721.69.49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Keyware Technologies nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Keyware Technologies nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Keyware Technologies nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Keyware Technologies nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Keyware Technologies nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Keyware Technologies nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Keyware Technologies nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Keyware Technologies nv
Products information Keyware Technologies nv

BTW identificatienummer (tax): BE04011077880
Ondernemingsnummer: 5272033691
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Keyware Technologies nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Keyware Technologies nv
(Get full report from official database of BE for Keyware Technologies nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Keyware Technologies nv
Addition kinds of activities for Keyware Technologies nv

507801. Koel displayapparatuur | Refrigerated display equipment
07529901. Grooming, dieren- en dierlijke specialiteiten | Grooming services, pet and animal specialties
20410300. Bloemmixen | Flour mixes
20920103. Stews, vis en zeevruchten: bevroren | Stews, fish and seafood: frozen
32119903. Vlotterglas | Float glass
35680202. Koppelingen, as: stijf, flexibel, universeel gewricht, enz. | Couplings, shaft: rigid, flexible, universal joint, etc.
94110404. Administratie van educatieve programma's, lokale overheid | Administration of educational programs, local government

Werken bij Keyware Technologies nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Keyware Technologies nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Keyware Technologies nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Keyware Technologies nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - beton (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Je doet geen internationale ritten. Je werkt van maandag tot vrijdag.

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Junior process engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - omvormen van project eisen in een controle software; - aanpassen van huidige sturingen naar klantenwensen; - visualisatie van hydraulische en thermische processen; - documentatie en archivering van nieuwe sturingen.

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • (Psychiatrisch) verpleegkundige of bachelor psychologie Mobiele equipe Verslavingstraject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5680 Locatie: ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Mobiele equipe Verslavingstraject (overkoepelend) Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging Binnen het werkterrein van het Verslavingszorg traject wordt o.a. gewerkt vanuit de herstelgedachte. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hier ook achter kunnen staan. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg aan patiënten met een acute verslavingsproblematiek met oog voor hun specifieke behoeften. In een multidisciplinair team waarin de pyschiater de therapeutische eindverantwoordelijkheid draagt, sta jij in voor de begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Je staat in voor de ondersteuning van enkele groeps-therapeutische activiteiten. Je verzekert de continuïteit van de kwaliteitsvolle zorgverlening, bewaakt mee het wettelijke kader en de behandelfilosofie van het team en draagt bij aan een veilig afdelingsklimaat. Door actief te participeren aan teamoverleg en je observaties en bevindingen te delen, bepaal je mee het (crisis)behandelplan van de patiënt. Rapporteren doe je aan de leidinggevende van de afdeling. De Mobiele equipe bewaart de continuïteit en kwaliteit van zorgen op de afdelingen van voornoemde trajecten die tijdelijk een personeelstekort en/of extra werkbelasting ervaren. Werken in de mobiele equipe/zorgzwaarte staat voor flexibiliteit, vlot aanpassingsvermogen, dynamisme, discretie ect. Je wordt voornamelijk ingeschakeld in de continudienst van de verpleegafdelingen van het Verslavingstraject op de site ZNA PZ Stuivenberg en van het Acuut Traject (op de site ZNA St. Erasmus). Op beide plaatsen heb je een afgesproken takenpakket (uitzonderlijk is dit op de andere afdelingen van ZNA Volwassenen Psychiatrie). Je werkt dagdiensten. Afhankelijk van de noden van de verpleegafdeling gaat dit om een vroege dienst of een late dienst. De functie kent 2 snelheden: Er zijn geen ongeplande afwezigheden: je werkt op de voorziene locatie. Er zijn ongeplande afwezigheden: je valt in op de locatie waar de collega afwezig is, zodat de continuïteit van zorg kan gewaarborgd worden (afwezigheden kunnen tot 3 dagen op deze manier opgevangen worden). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Anja De Prest, verpleegkundig afdelingshoofd Verslavingszorg, op 03 217 77 12. Voel jij je aangesproken?

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • HVAC technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: TW KLIMATICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Plaatsen van airco/ warmtepomp systemen.

  • Enthousiaste vrijwillige buschauffeurs! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie in het Dagverzorgingscentrum . De busritten met onze bewoners vinden plaats in de voormiddag en in de namiddag. Er wordt wekelijks bekeken wanneer de vrijwilliger een rit zou kunnen rijden in de weken nadien. De ritten starten in de voormiddag om 8 uur en duren max 2uur. De ritten in de namiddag starten ongeveer om 16u en duren ook max 2 uur. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van Keyware Technologies nv in sociale netwerken
Look for responds of Keyware Technologies nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Keyware Technologies nv. Laat een reactie achter voor Keyware Technologies nv. Keyware Technologies nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Keyware Technologies nv. Leave a respond for Keyware Technologies nv. Keyware Technologies nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Keyware Technologies nv op de google maps. Adres en contacten Keyware Technologies nv
Location of Keyware Technologies nv on the google maps. Address and contacts of Keyware Technologies nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Keyware Technologies nv Keyware Technologies nv: GRONDWERKEN VRINS BVBA | Van Hauwaert C BVBA | Vermersch J | Market Options BVBA | LA SENIORIE D'EVERE SA

Other related companies as Keyware Technologies nv: GRONDWERKEN VRINS BVBA | Van Hauwaert C BVBA | Vermersch J | Market Options BVBA | LA SENIORIE D'EVERE SA

Keyware Technologies nv is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Zaventem 1930 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Keyware Technologies nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04011077880. Het bedrijf Keyware Technologies nv bevindt zich op het adres: Excelsiorlaan 32-34. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 307,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Keyware Technologies nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Keyware Technologies nv is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Keyware Technologies nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Keyware Technologies nv, openstaande posities, locatie van Keyware Technologies nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Keyware Technologies nv is a company, that was registered 2003 in Zaventem 1930 - BE region, Belgium. Full name of company is Keyware Technologies nv, company assigned to the tax number BE04011077880. The company Keyware Technologies nv is located at the address: Excelsiorlaan 32-34. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 307,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Keyware Technologies nv were not found.
The main activity of Keyware Technologies nv is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Keyware Technologies nv is not available. You also can look at reviews of Keyware Technologies nv, open positions, location of Keyware Technologies nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Keyware Technologies nv, Zaventem 1930 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Keyware Technologies nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Keyware Technologies nv, Zaventem 1930 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Keyware Technologies nv, employees, financial statistics.