Kantakari bvba

Contactgegevens Kantakari bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kantakari bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kantakari bvba

Regio (region): antwerpen, 2000 - BE, België

Adres (address): vlaeykensgang 8, België

Telefoon (phone): 32.3.2266343 32.3.2266343

Fax (fax): 32.3.2266343 32.3.2266343

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kantakari bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kantakari bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kantakari bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kantakari bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kantakari bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kantakari bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kantakari bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kantakari bvba
Products information Kantakari bvba

BTW identificatienummer (tax): BE04216796875
Ondernemingsnummer: 9104339599
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 737,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Kantakari bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kantakari bvba
(Get full report from official database of BE for Kantakari bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kantakari bvba
Addition kinds of activities for Kantakari bvba

783200. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in
20460102. Eetbaar zetmeel | Edible starch
30520301. Transmissieband, rubber | Transmission belting, rubber
39610105. Pins (juwelen), behalve edelmetaal | Pins (jewelry), except precious metal
50529902. Nonmetallische mineralen en concentraten | Nonmetallic minerals and concentrate
62110103. Dealers, beveiliging | Dealers, security

Werken bij Kantakari bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kantakari bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kantakari bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kantakari bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, dat is toch wat je wilt? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Wie weet heb je geluk en kan je meteen opstarten! Ben je op pensioen en wil je iets bijverdienen? Dit kan ook! Doordat we met dagcontracten werken kan je ook enkele dagen in de week werken! Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • Poetshulp met dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: HUISHOUDSERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van woningen en eventueel strijken bij particuliere klanten in regio groot Sint-Truiden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

  • THUISVERPLEEGKUNDIGE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDIG TEAM

    Type: Studentenjob

    Ons thuisverpleegkundig team Knokke-Heist is dringend op zoek naar een jobstudent om het team te versterken! Je zal instaan voor de professionele zorg aan patiënten aan huis in de regio Knokke - Heist - Blankenberge met focus op het menselijke, je krijgt de tijd en ruimte om een kwalitatieve zorg te verlenen aan onze patiënten!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Dyco nv

    Type: Vaste Job

    Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

  • 2* - .NET developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676790-inline.html?cid=Partner_VDAB .Net Developer For a client active in the digital sector, I am looking for a .Net developer. As a .Net developer you will be part of a team of 15 developers, who are developing a platform, containing 20+ modules, with the latest technologies. .Net Developer - The project Your daily tasks will involve: Develop in .Net, .Net Core Analyse and configuration of the platform Develop within the team .Net Developer - The profile: To be able to apply, you will have to correspond with the description below: Bachelor's degree or equivalent experience Expert of .Net, .Net Core Experience with MySql, SQL Knowledge of Angular.js, Angular .Net Developer - The mission Details about the mission: Long Term project Location: Antwerp Start date: ASAP You feel this opportunity suits you, feel free to contact me at a.anastasiou(A)progressiverecruitment.com, or by phone 02/203.99.00 I will gladly give you more information about this project. Keywords: IT, .Net developer, Angular.js, Angular, API, Node.js, Postgre SQL

Zoek naar antwoorden van Kantakari bvba in sociale netwerken
Look for responds of Kantakari bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kantakari bvba. Laat een reactie achter voor Kantakari bvba. Kantakari bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kantakari bvba. Leave a respond for Kantakari bvba. Kantakari bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kantakari bvba op de google maps. Adres en contacten Kantakari bvba
Location of Kantakari bvba on the google maps. Address and contacts of Kantakari bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Kantakari bvba Kantakari bvba: Vanhoorickx NV | Brico-Plus SPRL | CASNET INTERNATIONAL B.V | Eric Antonis | GARAGE GPS

Other related companies as Kantakari bvba: Vanhoorickx NV | Brico-Plus SPRL | CASNET INTERNATIONAL B.V | Eric Antonis | GARAGE GPS

Kantakari bvba is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio antwerpen, 2000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Kantakari bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04216796875. Het bedrijf Kantakari bvba bevindt zich op het adres: vlaeykensgang 8. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 737,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Kantakari bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kantakari bvba is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kantakari bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kantakari bvba, openstaande posities, locatie van Kantakari bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kantakari bvba is a company, that was registered 2011 in antwerpen, 2000 - BE region, Belgium. Full name of company is Kantakari bvba, company assigned to the tax number BE04216796875. The company Kantakari bvba is located at the address: vlaeykensgang 8. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 737,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Kantakari bvba were not found.
The main activity of Kantakari bvba is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kantakari bvba is not available. You also can look at reviews of Kantakari bvba, open positions, location of Kantakari bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kantakari bvba, antwerpen, 2000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kantakari bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kantakari bvba, antwerpen, 2000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kantakari bvba, employees, financial statistics.