Kadima Ltd

Contactgegevens Kadima Ltd: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kadima Ltd: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kadima Ltd

Regio (region): Linkebeek, 1630 - BE, België

Adres (address): 2 Grand Route, België

Telefoon (phone): +32 (53) 689-66-31 +32 (53) 689-66-31

Fax (fax): 32 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kadima Ltd: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kadima Ltd"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kadima Ltd"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kadima Ltd, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kadima Ltd. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kadima Ltd, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kadima Ltd. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kadima Ltd
Products information Kadima Ltd

BTW identificatienummer (tax): BE09314453125
Ondernemingsnummer: 1967620849
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Kadima Ltd zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kadima Ltd
(Get full report from official database of BE for Kadima Ltd)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kadima Ltd
Addition kinds of activities for Kadima Ltd

2621. Papieren molens | Paper mills
5984. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers
333903. Silicon en chroom | Silicon and chromium
20990301. Taartvullingen, behalve fruit | Cake fillings, except fruit
28699921. Glycolethers | Glycol ethers
33579901. Vliegtuig draad en kabel, nonferrous | Aircraft wire and cable, nonferrous

Werken bij Kadima Ltd: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kadima Ltd: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kadima Ltd. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kadima Ltd. Looking for open vacancies in other companies

  • Chemisch reiniger tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het chemisch reinigen van de tankwagens. Je koppelt de tankwagens aan en af de ontsmettingsmachine. Je bevestigt de spuitarmen in de tankwagens en verbindt ze met de chemische baden. Je bedient de machine op een veilige en verantwoorde wijze.

  • bandenmonteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hasselt zijn we op zoek naar een bandenmonteur

  • HUISHOUDHULP REGIO EEKLO (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning U strijkt het wasgoed U wast de ramen U doet de afwas en bergt de vaat op U doet de huishoudelijke inkopen U bereidt de maaltijden U voert kleine naaiwerken uit U bergt het materiaal en de producten op U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENT VOOR SCHOONMAAKWERK OP ZATERDAG (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken dringend uit naar een kandidaat die een bijverdienste voor op zaterdag zoekt. Je werkt elke zaterdag van 5.30u tot 12.00u Je reinigt het machinepark in een fabriek. Je werkt in een team van een aantal mensen.

  • Jobstudent herfstvakantie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 3 student-enquêteurs voor de herfstvakantie De enquêtes worden afgenomen in het Shopping 1 te Genk, met behulp van Ipads. Je hebt bij voorkeur een marketing- of communicatie-achtergrond, en een goed besef van de belangrijkheid van enquêtes.

  • Reach- en heftruckchauffeur 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te regio Roeselare zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur voor de plaatsing van goederen in het magazijn. U werkt in twee ploegen. U beschikt over de nodige ervaring en een reachtruckattest.

  • Expediteur mét ervaring Export - Noord-Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een Expediteur met Export-ervaring. - Je neemt en boekt zeevrachtboekingen aan (LCL & FCL) - Je checkt zendingen op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden - Je draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet - Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in - Je verstuurt boekingsbevestigingen naar klant en business units - Je maakt relevante documentatie op - Je update de track en trace systemen - Je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern, ook met betrekking tot probleemdossiers en/of claims (in overleg met de operations supervisor) - Je verzorgt cross trade shipments - Je voert administratieve taken uit voor klanten en/of business units over de ganse wereld Heb je interesse? Stuur dan je CV naar [email protected]

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

Zoek naar antwoorden van Kadima Ltd in sociale netwerken
Look for responds of Kadima Ltd in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kadima Ltd. Laat een reactie achter voor Kadima Ltd. Kadima Ltd bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kadima Ltd. Leave a respond for Kadima Ltd. Kadima Ltd on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kadima Ltd op de google maps. Adres en contacten Kadima Ltd
Location of Kadima Ltd on the google maps. Address and contacts of Kadima Ltd

Andere gerelateerde bedrijven als come Kadima Ltd Kadima Ltd: SQUARE + | Polfliet W | Light Concept | Bureau Meraini SA | Texla N.V.

Other related companies as Kadima Ltd: SQUARE + | Polfliet W | Light Concept | Bureau Meraini SA | Texla N.V.

Kadima Ltd is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Linkebeek, 1630 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Kadima Ltd, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09314453125. Het bedrijf Kadima Ltd bevindt zich op het adres: 2 Grand Route. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 440,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Kadima Ltd zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kadima Ltd is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kadima Ltd is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kadima Ltd, openstaande posities, locatie van Kadima Ltd op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kadima Ltd is a company, that was registered 2016 in Linkebeek, 1630 - BE region, Belgium. Full name of company is Kadima Ltd, company assigned to the tax number BE09314453125. The company Kadima Ltd is located at the address: 2 Grand Route. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 440,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Kadima Ltd were not found.
The main activity of Kadima Ltd is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kadima Ltd is not available. You also can look at reviews of Kadima Ltd, open positions, location of Kadima Ltd on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kadima Ltd, Linkebeek, 1630 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kadima Ltd, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kadima Ltd, Linkebeek, 1630 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kadima Ltd, employees, financial statistics.