Kon. Wielrijdersbond Flandria

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Kon. Wielrijdersbond Flandria
Private companiesMotion Pictures • Kon. Wielrijdersbond Flandria

Contactgegevens Kon. Wielrijdersbond Flandria: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kon. Wielrijdersbond Flandria: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kon. Wielrijdersbond Flandria

Regio (region): Lichtervelde W-VL 8810 - BE, België

Adres (address): Koning Boudewijnlaan 32, België

Telefoon (phone): 003251725890 003251725890

Fax (fax): +32 (55) 772-92-39 +32 (55) 772-92-39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kon. Wielrijdersbond Flandria: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kon. Wielrijdersbond Flandria"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kon. Wielrijdersbond Flandria"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kon. Wielrijdersbond Flandria, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kon. Wielrijdersbond Flandria. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kon. Wielrijdersbond Flandria, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kon. Wielrijdersbond Flandria. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kon. Wielrijdersbond Flandria
Products information Kon. Wielrijdersbond Flandria

BTW identificatienummer (tax): BE05411834716
Ondernemingsnummer: 5279724121
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 149,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Kon. Wielrijdersbond Flandria zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kon. Wielrijdersbond Flandria
(Get full report from official database of BE for Kon. Wielrijdersbond Flandria)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kon. Wielrijdersbond Flandria
Addition kinds of activities for Kon. Wielrijdersbond Flandria

549901. Gezondheids- en dieetwinkels | Health and dietetic food stores
32210101. Fruit potten, glas | Fruit jars, glass
32810103. Kerkmeubilair, gesneden steen | Church furniture, cut stone
34990106. Geldkisten, staal | Money chests, steel
38429916. stofmaskers | Respirators
39490501. Ammunitiebanden, sporttype | Ammunition belts, sporting type
50520200. Steenkool en Coke | Coal and coke
72110000. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
72180204. Stralingsbescherming kledingstuk | Radiation protective garment supply
96510201. Inspectie voor arbeidsnormen en veiligheid, overheid | Inspection for labor standards and safety, government

Werken bij Kon. Wielrijdersbond Flandria: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kon. Wielrijdersbond Flandria: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kon. Wielrijdersbond Flandria. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kon. Wielrijdersbond Flandria. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Werkvoorbereider (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

  • Telesales Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de functie van Telesales Advisor ga je op zowel outbound als inbound projecten werken. Je staat in voor de sales alsook voor technische ondersteuning waarbij je sales opportuniteiten kan detecteren en creëren. Je beschikt over commercieel inzicht en doet aan upsell cross-sell en sluit ook zelf de deals af. Je stelt je empatisch op en hebt een klantgerichte aanpak

  • CNC Aluminium (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verzagen van aluminium platen in pakvorm naar de juiste gevraagde eindmaten Platen moeten geladen worden op de zaaginstallatie max plaat lengte 8100 mm Rolbrug ervaring is een must Zeer goede met PC kunnen omgaan Een proces denker zijn Zeer nauwkeurig kunnen werken Taak gericht zijn Ervaring met aluminium is een plus Zelfstandig kunnen werken

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • Spelhost dinerspellen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

  • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

  • Commercieel intern bediende - Credit advisor (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: FSD GROUP

    Type: Vaste Job

    Commercieel intern bediende - Credit advisor Geldlenen.be - FSD group, wij zijn tussenpersoon in persoonlijke leningen en verzekering. We zijn actief in België en Luxemburg. Onze partners zijn Elantis (Belfius), Record bank, Alpha Credit (BNPParibas), Afi-Esca, NN, .... Wij zijn op zoek naar een commercieel adviseur Taken: Het behandelen van nieuwe kredietaanvragen. Een vertrouwensrelatie opbouwen met de klanten. Het analyseren en indienen van dossiers. Het beheren en opvolgen van de lopende dossiers. Het beheren van de inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Het behouden van onze goede professionele relatie met de banken. Profiel: U hebt een commerciële instelling om een dossier te analyseren. U hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel U bent stressbestendig U bent flexibel en houdt van uitdagingen. U bent Nederlandstalig en hebt kennis van het Frans. Ervaring in het behandelen van kredieten bij een bankinstelling of bij een kredietmakelaar is een troef

  • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

  • Verkoper (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

Zoek naar antwoorden van Kon. Wielrijdersbond Flandria in sociale netwerken
Look for responds of Kon. Wielrijdersbond Flandria in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kon. Wielrijdersbond Flandria. Laat een reactie achter voor Kon. Wielrijdersbond Flandria. Kon. Wielrijdersbond Flandria bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kon. Wielrijdersbond Flandria. Leave a respond for Kon. Wielrijdersbond Flandria. Kon. Wielrijdersbond Flandria on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kon. Wielrijdersbond Flandria op de google maps. Adres en contacten Kon. Wielrijdersbond Flandria
Location of Kon. Wielrijdersbond Flandria on the google maps. Address and contacts of Kon. Wielrijdersbond Flandria

Andere gerelateerde bedrijven als come Kon. Wielrijdersbond Flandria Kon. Wielrijdersbond Flandria: Herman Bandenbedrijf NV | MAXIUS | Vaneeckhoutte Angelino BVBA | Lambrighs E (Algem Schilderw) NV | Dhr. Wilfried van Looy

Other related companies as Kon. Wielrijdersbond Flandria: Herman Bandenbedrijf NV | MAXIUS | Vaneeckhoutte Angelino BVBA | Lambrighs E (Algem Schilderw) NV | Dhr. Wilfried van Looy

Kon. Wielrijdersbond Flandria is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Lichtervelde W-VL 8810 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Kon. Wielrijdersbond Flandria, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05411834716. Het bedrijf Kon. Wielrijdersbond Flandria bevindt zich op het adres: Koning Boudewijnlaan 32. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 149,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Kon. Wielrijdersbond Flandria zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kon. Wielrijdersbond Flandria is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kon. Wielrijdersbond Flandria is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kon. Wielrijdersbond Flandria, openstaande posities, locatie van Kon. Wielrijdersbond Flandria op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kon. Wielrijdersbond Flandria is a company, that was registered 1987 in Lichtervelde W-VL 8810 - BE region, Belgium. Full name of company is Kon. Wielrijdersbond Flandria, company assigned to the tax number BE05411834716. The company Kon. Wielrijdersbond Flandria is located at the address: Koning Boudewijnlaan 32. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 149,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Kon. Wielrijdersbond Flandria were not found.
The main activity of Kon. Wielrijdersbond Flandria is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Kon. Wielrijdersbond Flandria is not available. You also can look at reviews of Kon. Wielrijdersbond Flandria, open positions, location of Kon. Wielrijdersbond Flandria on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kon. Wielrijdersbond Flandria, Lichtervelde W-VL 8810 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kon. Wielrijdersbond Flandria, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kon. Wielrijdersbond Flandria, Lichtervelde W-VL 8810 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kon. Wielrijdersbond Flandria, employees, financial statistics.