Knaepen, Hendrik

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Knaepen, Hendrik
Private companiesCoal Mining • Knaepen, Hendrik

Contactgegevens Knaepen, Hendrik: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Knaepen, Hendrik: address, phone, fax, email, website, opening hours

Knaepen, Hendrik

Regio (region): 3870 Heers NA 3870 - BE, België

Adres (address): Veulenstraat 15, België

Telefoon (phone): 011 482 261 011 482 261

Fax (fax): +32 (12) 502-74-66 +32 (12) 502-74-66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Knaepen, Hendrik: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Knaepen, Hendrik"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Knaepen, Hendrik"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Knaepen, Hendrik, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Knaepen, Hendrik. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Knaepen, Hendrik, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Knaepen, Hendrik. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Knaepen, Hendrik
Products information Knaepen, Hendrik

BTW identificatienummer (tax): BE03372222900
Ondernemingsnummer: 9232055664
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Knaepen, Hendrik zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Knaepen, Hendrik
(Get full report from official database of BE for Knaepen, Hendrik)

Aanvulling soorten activiteiten voor Knaepen, Hendrik
Addition kinds of activities for Knaepen, Hendrik

074199. Veterinaire diensten voor vee, nec | Veterinary services for livestock, nec
327100. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
483201. Radio-omroepzenders, muziekformaat | Radio broadcasting stations, music format
515903. Veren, huiden en pels | Feathers, hides, and pelts
26310402. Klei bekleed bord | Clay coated board
28690604. Keton: methylethyl en methylisobutyl | Ketone: methyl ethyl and methyl isobutyl
51599906. Mos | Moss

Werken bij Knaepen, Hendrik: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Knaepen, Hendrik: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Knaepen, Hendrik. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Knaepen, Hendrik. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker DHL (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilderen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILDEREN)

    Regio: WILDEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

  • STUDENT SUPERMARKT OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Gezocht: gemotiveerde jobstudent die wil werken in een supermarkt in Oostkamp. taken: kassawerk doen rekken aanvullen in kalmere periode meehelpen aan een specifieke afdeling

  • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

  • Technisch Tekenaar/Ontwerper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AAMEC

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen van industriële machines en installaties voor automotive toepassingen De Engineer/tekenaar is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties. Tevens maakt de engineer/tekenaar de tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunt in de uitvoering van het project. Stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • Analist Microbiologie (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Whoohoo® Project Sourcing

    Type: Vaste Job

    In het microbiologisch labo worden testen uitgevoerd om aan te tonen datonze klant voldoet aan de wettelijke en geldige GMP richtlijnen voor aseptisch bereide farmaceutische producten, o.a. nodig voor de release van product naar de markt toe. De microbiologische testen worden uitgevoerd op routinestalen afkomstig van productie, stabiliteitloten, validatieloten en er worden ook analyses op aanvraag uitgevoerd. Takenpakket Het takenpakket van een analyst in het microbiologisch labo omvat het zelfstandig uitvoeren van de labo testen, evalueren en het rapporteren van deze resultaten op GMP wijze. Deze testen omvatten onder andere: steriliteitstest, endotoxinetest, identificaties etc.. De analyst is verantwoordelijk voor het documenteren en opvolgen van afwijkingen die zich voordoen.

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • Front-End Ontwikkelaar - Angular Expert (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Senior/Medior Front End developer with solid expertise in Angular for a partner operating in the Electronics sector. They are developing a unique solution for their clients to manage their assets. Job Description Angular 6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootstrap, SOAP, Rest Team of 7 developers composed of UX/UI designers and Front-end developers You have a analatycal mind Your goal is to write clean and simple codes You want to challenge yourself You will work also a little with Nodejs Profile You have at least 3 years experience as a Front End developer You are enthousiastic and flexible You are an Angular (JS / 5/6) expert You are a team player You speak Dutch and English Details 6 months contract Possibility to learn new technologies Friendly and challenging atmosphere Possibility to extend your contract

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van Knaepen, Hendrik in sociale netwerken
Look for responds of Knaepen, Hendrik in social networks

Lees alle opmerkingen voor Knaepen, Hendrik. Laat een reactie achter voor Knaepen, Hendrik. Knaepen, Hendrik bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Knaepen, Hendrik. Leave a respond for Knaepen, Hendrik. Knaepen, Hendrik on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Knaepen, Hendrik op de google maps. Adres en contacten Knaepen, Hendrik
Location of Knaepen, Hendrik on the google maps. Address and contacts of Knaepen, Hendrik

Andere gerelateerde bedrijven als come Knaepen, Hendrik Knaepen, Hendrik: Batiselect | Télé Pocket | Fair Line S.A. | Atcomex CY nv | ORGANICA S.A

Other related companies as Knaepen, Hendrik: Batiselect | Télé Pocket | Fair Line S.A. | Atcomex CY nv | ORGANICA S.A

Knaepen, Hendrik is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio 3870 Heers NA 3870 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Knaepen, Hendrik, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03372222900. Het bedrijf Knaepen, Hendrik bevindt zich op het adres: Veulenstraat 15. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Knaepen, Hendrik zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Knaepen, Hendrik is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Knaepen, Hendrik is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Knaepen, Hendrik, openstaande posities, locatie van Knaepen, Hendrik op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Knaepen, Hendrik is a company, that was registered 2014 in 3870 Heers NA 3870 - BE region, Belgium. Full name of company is Knaepen, Hendrik, company assigned to the tax number BE03372222900. The company Knaepen, Hendrik is located at the address: Veulenstraat 15. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Knaepen, Hendrik were not found.
The main activity of Knaepen, Hendrik is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Knaepen, Hendrik is not available. You also can look at reviews of Knaepen, Hendrik, open positions, location of Knaepen, Hendrik on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Knaepen, Hendrik, 3870 Heers NA 3870 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Knaepen, Hendrik, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Knaepen, Hendrik, 3870 Heers NA 3870 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Knaepen, Hendrik, employees, financial statistics.