Jules van Woudenberg

Contactgegevens Jules van Woudenberg: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jules van Woudenberg: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jules van Woudenberg

Regio (region): s-Gravenwezel 2970 - BE, België

Adres (address): Dreef van Duyvendael 18, België

Telefoon (phone): 0032-3-6580046 0032-3-6580046

Fax (fax): 0032-3-6585872 0032-3-6585872

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jules van Woudenberg: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jules van Woudenberg"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jules van Woudenberg"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jules van Woudenberg, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jules van Woudenberg. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jules van Woudenberg, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jules van Woudenberg. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jules van Woudenberg
Products information Jules van Woudenberg

BTW identificatienummer (tax): BE05800201416
Ondernemingsnummer: 8645385742
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 699,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Jules van Woudenberg zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jules van Woudenberg
(Get full report from official database of BE for Jules van Woudenberg)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jules van Woudenberg
Addition kinds of activities for Jules van Woudenberg

411104. Passagierspoorvervoer | Passenger rail transportation
14990400. Minerale schuurmachines mijnbouw | Mineral abrasives mining
28420402. Desinfectiemiddelen, huishoudelijke of industriële planten | Disinfectants, household or industrial plant
34239908. Snijden sterft, behalve metalen snijden | Cutting dies, except metal cutting
50510403. Kwik | Mercury
86999907. Food co-operative | Food co-operative

Werken bij Jules van Woudenberg: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jules van Woudenberg: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jules van Woudenberg. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jules van Woudenberg. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Elektromekanieker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar elektromekanieker. Je takenpakket bestaat uit: - Je lost storingen op waarbij je technische kennis op gebied van mechanisch vlak zeer belangrijk is. - Je voert controles uit op het productieproces na een ingreep aan de machines. - Je voert preventieve periodieke onderhoudswerkzaamheden uit zodat pannes en productiestilstanden vermeden kunnen worden. - Je staat in voor het herstellen en vervangen van onderdelen en hulpstukken. - Je leeft de geldende veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van je werkzaamheden.

  • Enthousiast polyvalent verkoper voor zwembaden en toebehoren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van de verkoop van zwembaden en toebehoren en dit zowel via het internet als in de winkels. Het gaat om een bedrijf in groei aangezien ze van plan zijn om de komende jaren nog extra winkels open te doen. Als verkoper in deze winkel werk jij zeer allround. Het is logisch dat jij klanten verder helpt en advies geeft waar nodig. Hierbij komt dat je de winkel netjes houdt, leveringen in stock wegzet of in de winkel etaleert. Je zorgt ervoor dat klanten aangetrokken worden tot de aankoop van een product. De zaakvoerder zelf is niet aanwezig in de winkel, ze geven jou dus het vertrouwen om alles in goede banen te leiden. Dit wil dus zeggen dat jij jouw winkel moet behandelen als iets waar je trots op bent.

  • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

  • Hef- of reachtruckchauffeur | Voltijds in 2 ploegen | Regio: Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf te Houthalen zijn we op zoek naar hef- of reachtruckchauffeur.

  • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Studentenjob

    Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • kok Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok (m/v) voor een restaurant te Sint-Truiden. Als kok sta je in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: bevoorrading, opslag en bewaring. Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties. Eigen inbreng is zeker een pluspunt!

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

  • Tekenaar Revit & AutoCAD Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ervaren tekenaar Revit voor het uittekenen van gebouwen. De wapenings- en bekistingsplannen maakt u met AutoCAD. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van Jules van Woudenberg in sociale netwerken
Look for responds of Jules van Woudenberg in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jules van Woudenberg. Laat een reactie achter voor Jules van Woudenberg. Jules van Woudenberg bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jules van Woudenberg. Leave a respond for Jules van Woudenberg. Jules van Woudenberg on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jules van Woudenberg op de google maps. Adres en contacten Jules van Woudenberg
Location of Jules van Woudenberg on the google maps. Address and contacts of Jules van Woudenberg

Andere gerelateerde bedrijven als come Jules van Woudenberg Jules van Woudenberg: Eurotechnical Center SPRL | Veys Electro-Techniek BVBA | Thinso | Amcoe-Laundromatic S.P.R.L. | Euro-Protec S.A.

Other related companies as Jules van Woudenberg: Eurotechnical Center SPRL | Veys Electro-Techniek BVBA | Thinso | Amcoe-Laundromatic S.P.R.L. | Euro-Protec S.A.

Jules van Woudenberg is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio s-Gravenwezel 2970 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Jules van Woudenberg, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05800201416. Het bedrijf Jules van Woudenberg bevindt zich op het adres: Dreef van Duyvendael 18. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 699,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Jules van Woudenberg zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jules van Woudenberg is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jules van Woudenberg is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jules van Woudenberg, openstaande posities, locatie van Jules van Woudenberg op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jules van Woudenberg is a company, that was registered 2007 in s-Gravenwezel 2970 - BE region, Belgium. Full name of company is Jules van Woudenberg, company assigned to the tax number BE05800201416. The company Jules van Woudenberg is located at the address: Dreef van Duyvendael 18. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 699,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Jules van Woudenberg were not found.
The main activity of Jules van Woudenberg is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Jules van Woudenberg is not available. You also can look at reviews of Jules van Woudenberg, open positions, location of Jules van Woudenberg on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jules van Woudenberg, s-Gravenwezel 2970 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jules van Woudenberg, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jules van Woudenberg, s-Gravenwezel 2970 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jules van Woudenberg, employees, financial statistics.