Jose Das Neves

Contactgegevens Jose Das Neves: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jose Das Neves: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jose Das Neves

Regio (region): La Hulpe, Brabant 1310 - BE, België

Adres (address): Avenue Champ du peuplier, 6, België

Telefoon (phone): 32 2 653 46 12 32 2 653 46 12

Fax (fax): 32 2 653 46 12 32 2 653 46 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jose Das Neves: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jose Das Neves"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jose Das Neves"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jose Das Neves, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jose Das Neves. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jose Das Neves, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jose Das Neves. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jose Das Neves
Products information Jose Das Neves

BTW identificatienummer (tax): BE02040405273
Ondernemingsnummer: 5570037841
Hoofdstad (capital): 982,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 573,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Jose Das Neves zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jose Das Neves
(Get full report from official database of BE for Jose Das Neves)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jose Das Neves
Addition kinds of activities for Jose Das Neves

483201. Radio-omroepzenders, muziekformaat | Radio broadcasting stations, music format
21419900. Tabakstammen | Tobacco stemming and redrying, nec
23410201. Chemises, camisoles en teddies: vrouwen en kinderen | Chemises, camisoles, and teddies: women's and children's
35370111. Stands, grondverwerkende vliegtuigen | Stands, ground servicing aircraft
35599902. Anodiserende apparatuur | Anodizing equipment
72990501. Banketzaal faciliteiten | Banquet hall facilities
76410200. Reparatie en onderhoud van meubels | Furniture repair and maintenance
86999904. Liefdadigheidsorganisatie | Charitable organization
87320201. Educatief onderzoek | Educational research

Werken bij Jose Das Neves: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jose Das Neves: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jose Das Neves. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jose Das Neves. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van bestellingen voor verschillende klanten. Je zorgt voor een vlot verloop van het logistieke proces en je werkt nauw samen met collega-orderpickers en teamleiders.

  • BEHEERDER INNINGEN (NL/FR) INTERIM (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de cel Pre-betwiste Zaken van ons departement After Sales zijn we op zoek naar een Beheerder inningen (nl/fr). FUNCTIEBESCHRIJVING: Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Medewerker rioolrenovatie m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben jij samen met het volledige renovatieteam verantwoordelijk voor het herstellen van leidingen en putten door freestechnieken, injectietechnieken, ... met behulp van hoogtechnologische robots. Je voert ter controle ook luchtdichtheidsproeven uit. Je wordt opgeleid in deze functie.

  • Administratief Bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Wekelijkse en maandelijkse rapporteringen opmaken - Opmaken van aanvraag van afwijkingen voor klanten - Blokkeren en vrijgeven van materiaal in SAP - Documentbeheer: opvolging en controle van ISO-documenten - Speciale vrijgave: Kwaliteitscontrole op product en administratieve controle voor vrijgave naar klant

  • dakwerkers m / v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DAKWERKERS M / V met ervaring zowel platte als hellende daken zowel nieuwbouw als renovatie traditioneel, prefab , isoleren, dakramen , koepels ... alle dakwerken

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Studenten (m/v) die interesse hebben in een administratief studentenjob. Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

  • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

  • Vliegende Chefs/Koks, Vast, FL of Flexijob - REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche en vindt het leuk om telkens bij een andere topper aan de slag te gaan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars/eventkantoor/ restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken en mee events te ondersteunen. Van VIP-catering op AA Gent , KV Mechelen, OHL, Club Brugge en Oostende , events met Peter Goossens, Sergio Herman, Benoit Dewitte, Jeroen Meus tot bedrijfskeukens, Tomorrowland & Rock Werchter. Dit kan zowel in vast dienstverband bij ons, zelfstanding/fl of als flexi-job !

Zoek naar antwoorden van Jose Das Neves in sociale netwerken
Look for responds of Jose Das Neves in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jose Das Neves. Laat een reactie achter voor Jose Das Neves. Jose Das Neves bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jose Das Neves. Leave a respond for Jose Das Neves. Jose Das Neves on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jose Das Neves op de google maps. Adres en contacten Jose Das Neves
Location of Jose Das Neves on the google maps. Address and contacts of Jose Das Neves

Andere gerelateerde bedrijven als come Jose Das Neves Jose Das Neves: BRUNEEL DIRK | Glinne J-M | Next Fashion | FERMETTE (LA) | CENTER-MAT MOUSCRON SA

Other related companies as Jose Das Neves: BRUNEEL DIRK | Glinne J-M | Next Fashion | FERMETTE (LA) | CENTER-MAT MOUSCRON SA

Jose Das Neves is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio La Hulpe, Brabant 1310 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Jose Das Neves, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02040405273. Het bedrijf Jose Das Neves bevindt zich op het adres: Avenue Champ du peuplier, 6. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 982,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 573,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Jose Das Neves zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jose Das Neves is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jose Das Neves is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jose Das Neves, openstaande posities, locatie van Jose Das Neves op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jose Das Neves is a company, that was registered 1986 in La Hulpe, Brabant 1310 - BE region, Belgium. Full name of company is Jose Das Neves, company assigned to the tax number BE02040405273. The company Jose Das Neves is located at the address: Avenue Champ du peuplier, 6. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 982,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 573,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Jose Das Neves were not found.
The main activity of Jose Das Neves is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Jose Das Neves is not available. You also can look at reviews of Jose Das Neves, open positions, location of Jose Das Neves on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jose Das Neves, La Hulpe, Brabant 1310 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jose Das Neves, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jose Das Neves, La Hulpe, Brabant 1310 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jose Das Neves, employees, financial statistics.