Jos Vanneste NV

Contactgegevens Jos Vanneste NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jos Vanneste NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jos Vanneste NV

Regio (region): Harelbeke B 8530 - BE, België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 283, België

Telefoon (phone): 32 56 712413 32 56 712413

Fax (fax): 32 56 711285 32 56 711285

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jos Vanneste NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jos Vanneste NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jos Vanneste NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jos Vanneste NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jos Vanneste NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jos Vanneste NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jos Vanneste NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jos Vanneste NV
Products information Jos Vanneste NV

BTW identificatienummer (tax): BE09277648925
Ondernemingsnummer: 7109771728
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 422,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Jos Vanneste NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jos Vanneste NV
(Get full report from official database of BE for Jos Vanneste NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jos Vanneste NV
Addition kinds of activities for Jos Vanneste NV

17990505. Landreiniging en onderhoud | Shore cleaning and maintenance
27410502. Winkelen nieuws: uitgeverij en drukwerk | Shopping news: publishing and printing
35930000. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
36390100. Grote keukenapparatuur, behalve koelkasten en kachels | Major kitchen appliances, except refrigerators and stoves
39149908. Toiletartikelen, NSK | Toilet ware, nsk
82110205. Privé gecombineerde elementaire en middelbare school | Private combined elementary and secondary school

Werken bij Jos Vanneste NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jos Vanneste NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jos Vanneste NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jos Vanneste NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker sociaal verhuurkantoor Woondienst JOGI (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: SVK WOONDIENST JOGI

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Woondienst JOGI is een sociaal verhuurkantoor en heeft als hoofdopdracht het huren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI verhuurt woningen in Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout. Taakomschrijving: Als administratief medewerker ondersteun je de dienst zodat een optimale interne werking en klantgerichte dienstverlening tot stand komt. Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan, o.a. huuropvolging, facturatie, boekhoudkundige verrichtingen. Instaan voor verzenden, verspreiden, klasseren, archiveren en kopiëren. Uitvoeren van administratieve taken in opdracht van de leidinggevende. Telefonisch onthaal en onthaal aan de balie. Informeren en correct doorverwijzen.

  • Monteur/Tiglasser m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wingene dat instaat voor het vervaardigen van op maat gemaakte machines in de voedingssector, zijn we op zoek naar een tig-lasser en monteur. Je gaat zowel mee op verplaatsing als meewerken in het atelier.

  • Lader (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bouwbedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een lader van staalconstructies. Aan de hand van ladinglijsten laad je de opleggers met behulp van een rolbrug.

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • Bijlesgever Java (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • BIS-stage chauffeur/logistiek medewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ECOSO NIEL

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als chauffeur en logistiek medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: ● Je haalt goederen op bij de klanten met de vrachtwagen ● Je levert goederen bij onze klanten met de vrachtwagen ● Je doet interne ritten met de vrachtwagen tussen onze vestigingen ● Je haalt goederen op bij de omliggende containerparken ● Je beheert mee het magazijn ● Je neemt goederen in ontvangst van de klanten ● Je registreert deze goederen ● Je helpt mee in het sorteren van goederen die niet verkocht werden ● Je helpt mee met het monteren en demonteren van meubelen

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van Jos Vanneste NV in sociale netwerken
Look for responds of Jos Vanneste NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jos Vanneste NV. Laat een reactie achter voor Jos Vanneste NV. Jos Vanneste NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jos Vanneste NV. Leave a respond for Jos Vanneste NV. Jos Vanneste NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jos Vanneste NV op de google maps. Adres en contacten Jos Vanneste NV
Location of Jos Vanneste NV on the google maps. Address and contacts of Jos Vanneste NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Jos Vanneste NV Jos Vanneste NV: Van Eenoo & Zn BVBA | Brussels Business Flats NV | Createlier | HV-INTERIEUR | Lune de Miel

Other related companies as Jos Vanneste NV: Van Eenoo & Zn BVBA | Brussels Business Flats NV | Createlier | HV-INTERIEUR | Lune de Miel

Jos Vanneste NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Harelbeke B 8530 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Jos Vanneste NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09277648925. Het bedrijf Jos Vanneste NV bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 283. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 422,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Jos Vanneste NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jos Vanneste NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jos Vanneste NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jos Vanneste NV, openstaande posities, locatie van Jos Vanneste NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jos Vanneste NV is a company, that was registered 2008 in Harelbeke B 8530 - BE region, Belgium. Full name of company is Jos Vanneste NV, company assigned to the tax number BE09277648925. The company Jos Vanneste NV is located at the address: Kortrijksesteenweg 283. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 422,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Jos Vanneste NV were not found.
The main activity of Jos Vanneste NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Jos Vanneste NV is not available. You also can look at reviews of Jos Vanneste NV, open positions, location of Jos Vanneste NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jos Vanneste NV, Harelbeke B 8530 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jos Vanneste NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jos Vanneste NV, Harelbeke B 8530 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jos Vanneste NV, employees, financial statistics.