KOENRAAD WILLEMS

Contactgegevens KOENRAAD WILLEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOENRAAD WILLEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOENRAAD WILLEMS

Regio (region): LAGEN HEIRWEG 7A - LAARNE OOST-VLAANDEREN BE, België

Adres (address): LAGEN HEIRWEG 7A - LAARNE OOST-VLAANDEREN BE België

Telefoon (phone): 003293550871 003293550871

Fax (fax): +32 (56) 562-65-31 +32 (56) 562-65-31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOENRAAD WILLEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOENRAAD WILLEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOENRAAD WILLEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOENRAAD WILLEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOENRAAD WILLEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOENRAAD WILLEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOENRAAD WILLEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOENRAAD WILLEMS
Products information KOENRAAD WILLEMS

BTW identificatienummer (tax): BE05713684082
Ondernemingsnummer: 6024322509
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in KOENRAAD WILLEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOENRAAD WILLEMS
(Get full report from official database of BE for KOENRAAD WILLEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOENRAAD WILLEMS
Addition kinds of activities for KOENRAAD WILLEMS

449901. Marine redding en opmeting diensten | Marine salvaging and surveying services
24210303. Kiln drogen van timmerhout | Kiln drying of lumber
27590302. Catalogi: drukwerk, nsk | Catalogs: printing, nsk
35310709. Steengoeders, draagbaar | Stone pulverizers, portable
51690000. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
59410000. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
73190204. Winkelen nieuws, reclame en distributie service | Shopping news, advertising and distributing service

Werken bij KOENRAAD WILLEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOENRAAD WILLEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOENRAAD WILLEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOENRAAD WILLEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief technische medewerker Binnendienst met kennis automotive (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een administratieve technische medewerker om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in de automotive sector. Ben jij administratief sterk en ben je gemotiveerd om ondersteuning te bieden in een groeiend bedrijf? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Je taken bestaan uit: - Opmaken van offertes. - Klantencontacten onderhouden. - Bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. - Ondersteuning bieden aan de account managers. - Algemeen administratief werk.

  • Productie operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de Agro-industrie zijn we op zoek naar productie operatoren. - Je staat in voor het bedienen van de productielijnen (menglijn, afzak, wikkelmachine, droger, ..) en stuurt deze bij waar nodig. - Kleine storingen aan de lijn oplossen - Zakken van 25 kg stapellen - Stalen nemen van het eindproduct en deze resultaten registreren - Installatie reingen

  • Winkelbediende afdeling baby-artikelen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa Opstellen en opvolgen van geboortelijsten Werken met PC-programma voor geboortelijsten

  • Winkelmedewerker/administratief bediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een goed draaiende ambachtelijke bakker te Brugge, zijn we op zoek naar een spontane, sociale verkoper/verkoopster, administratief medewerker voor in de winkel. In de winkel zal je instaan voor de verkoop en in het bureel zal je de bestellingen invoeren in de computer en telefonisch bestellingen noteren. Je voert administratief, ondersteunende opdrachten uit binnen de bakkerij. Er zijn tevens doorgroeimogelijkheden. 2 à 3 dagen in de week help je mee in de winkel en 2 à 3 dagen ben je tewerkgesteld als administratief bediende.

  • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • METSERS (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: SABBE

    Type: Vaste Job

    Je voert het metselwerk uit bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: de grond- en funderingswerken, de constructies in baksteen, in betonblokken, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. Funderingen maken Metselwerk Plaatsen geprefabriceerde elementen Thermische isolatie Dichtingswerken Voegwerken Bekisten en betonneren Wegens uitbreiding van onze West-Vlaamse vestiging die gespecialiseerd is in beton- en metselwerken, netgebonden gebouwen werven wij meerdere metsers aan, deze opstart is voorzien voor na het bouwverlof.

  • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SELLSIOR

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

  • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GODAI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Kortrijk voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

Zoek naar antwoorden van KOENRAAD WILLEMS in sociale netwerken
Look for responds of KOENRAAD WILLEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOENRAAD WILLEMS. Laat een reactie achter voor KOENRAAD WILLEMS. KOENRAAD WILLEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOENRAAD WILLEMS. Leave a respond for KOENRAAD WILLEMS. KOENRAAD WILLEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOENRAAD WILLEMS op de google maps. Adres en contacten KOENRAAD WILLEMS
Location of KOENRAAD WILLEMS on the google maps. Address and contacts of KOENRAAD WILLEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come KOENRAAD WILLEMS KOENRAAD WILLEMS: Metaphor SPRL | Onze-Lieve-Vrouwinstituut Middenschool | Kantoor Vercruysse BVBA | Vanoverbeke Verzekeringen NV | CNA Containers N.V.

Other related companies as KOENRAAD WILLEMS: Metaphor SPRL | Onze-Lieve-Vrouwinstituut Middenschool | Kantoor Vercruysse BVBA | Vanoverbeke Verzekeringen NV | CNA Containers N.V.

KOENRAAD WILLEMS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio LAGEN HEIRWEG 7A - LAARNE OOST-VLAANDEREN BE, België. De volledige naam van het bedrijf is KOENRAAD WILLEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05713684082. Het bedrijf KOENRAAD WILLEMS bevindt zich op het adres: LAGEN HEIRWEG 7A - LAARNE OOST-VLAANDEREN BE, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 136,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in KOENRAAD WILLEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KOENRAAD WILLEMS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOENRAAD WILLEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOENRAAD WILLEMS, openstaande posities, locatie van KOENRAAD WILLEMS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KOENRAAD WILLEMS is a company, that was registered 2011 in LAGEN HEIRWEG 7A - LAARNE OOST-VLAANDEREN BE region, Belgium. Full name of company is KOENRAAD WILLEMS, company assigned to the tax number BE05713684082. The company KOENRAAD WILLEMS is located at the address: LAGEN HEIRWEG 7A - LAARNE OOST-VLAANDEREN BE, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 136,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in KOENRAAD WILLEMS were not found.
The main activity of KOENRAAD WILLEMS is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KOENRAAD WILLEMS is not available. You also can look at reviews of KOENRAAD WILLEMS, open positions, location of KOENRAAD WILLEMS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOENRAAD WILLEMS, LAGEN HEIRWEG 7A - LAARNE OOST-VLAANDEREN BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOENRAAD WILLEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOENRAAD WILLEMS, LAGEN HEIRWEG 7A - LAARNE OOST-VLAANDEREN BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOENRAAD WILLEMS, employees, financial statistics.