KNOCKAERT, HANS

Contactgegevens KNOCKAERT, HANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KNOCKAERT, HANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KNOCKAERT, HANS

Regio (region): GENT OOST-VLAANDEREN 9000 - BE, België

Adres (address): Kalandeberg 5a, België

Telefoon (phone): 0032 9 223 89 07 0032 9 223 89 07

Fax (fax): +32 (51) 241-51-10 +32 (51) 241-51-10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KNOCKAERT, HANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KNOCKAERT, HANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KNOCKAERT, HANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KNOCKAERT, HANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KNOCKAERT, HANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KNOCKAERT, HANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KNOCKAERT, HANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KNOCKAERT, HANS
Products information KNOCKAERT, HANS

BTW identificatienummer (tax): BE07739562988
Ondernemingsnummer: 2513092041
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in KNOCKAERT, HANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KNOCKAERT, HANS
(Get full report from official database of BE for KNOCKAERT, HANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KNOCKAERT, HANS
Addition kinds of activities for KNOCKAERT, HANS

329701. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
594699. Camera- en fotografische voorraadwinkels, nec | Camera and photographic supply stores, nec
15220202. Renovatie, hotel / motel | Renovation, hotel/motel
30691601. Wrijving tape, rubber | Friction tape, rubber
34999922. Strapping, metaal | Strapping, metal
80490301. Spraakpatholoog | Speech pathologist
87210000. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping

Werken bij KNOCKAERT, HANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KNOCKAERT, HANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KNOCKAERT, HANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KNOCKAERT, HANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider puntjeslijn (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, gelegen regio Diest, zijn we op zoek naar een medewerker puntjeslijn Taakomschrijving: - Etiketten instellen, nazicht op data - klantnaam etc; - Doosjes plooien; - Verpakte paté inleggen in doosjes. - uitkloppen van paté, die hierna met machines worden uitgesneden in puntjes

  • Pistoolspuiter (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

  • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Werchter (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • VERPLEEGKUNDIGE THUISZORG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MEDZORG

    Type: Vaste Job

    MedZorg is als KMO actief in de thuisverpleging. MedZorg onderscheidt zich in haar kwalitatieve aanpak en oog voor detail bij de thuisverzorging van mensen. Wij zijn op dit moment op zoek naar een verpleegkundige om ons huidig team uit te breiden. Jouw functie: Je staat in voor de kwalitatieve verpleging aan huis van onze patiënten. Je wordt ondersteund door een team gemotiveerde en ervaren collega's.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • MEDEWERKER PRODUCTIE BEHEER (ELEKTRONICA) - GENT (GENTBRUGGE) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DEKIMO

    Type: Vaste Job

    Dekimo produceert elektronica op maat voor de industrie. We zijn tevens één van de grootste designhuizen in Vlaanderen op het vlak van embedded software en elektronica ontwerp. Heb je voeling/ervaring met elektronica en techniek? Kennis van elektronica componenten, printen,...? Een bachelor diploma? We zoeken dringend een medewerker productie beheer om ons bestaand team mee uit te breiden voor de aankoop van componenten, planning, logistiek, communicatie met onze klanten. Zie onze website www.dekimo.com voor meer informatie.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

Zoek naar antwoorden van KNOCKAERT, HANS in sociale netwerken
Look for responds of KNOCKAERT, HANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KNOCKAERT, HANS. Laat een reactie achter voor KNOCKAERT, HANS. KNOCKAERT, HANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KNOCKAERT, HANS. Leave a respond for KNOCKAERT, HANS. KNOCKAERT, HANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KNOCKAERT, HANS op de google maps. Adres en contacten KNOCKAERT, HANS
Location of KNOCKAERT, HANS on the google maps. Address and contacts of KNOCKAERT, HANS

Andere gerelateerde bedrijven als come KNOCKAERT, HANS KNOCKAERT, HANS: Labomat Essor | Maris P | Betrabo BVBA | Platteeuw Patrick BVBA | Natuursteenbedrijf Moens B.V.B.A.

Other related companies as KNOCKAERT, HANS: Labomat Essor | Maris P | Betrabo BVBA | Platteeuw Patrick BVBA | Natuursteenbedrijf Moens B.V.B.A.

KNOCKAERT, HANS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio GENT OOST-VLAANDEREN 9000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is KNOCKAERT, HANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07739562988. Het bedrijf KNOCKAERT, HANS bevindt zich op het adres: Kalandeberg 5a. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in KNOCKAERT, HANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KNOCKAERT, HANS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KNOCKAERT, HANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KNOCKAERT, HANS, openstaande posities, locatie van KNOCKAERT, HANS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KNOCKAERT, HANS is a company, that was registered 2007 in GENT OOST-VLAANDEREN 9000 - BE region, Belgium. Full name of company is KNOCKAERT, HANS, company assigned to the tax number BE07739562988. The company KNOCKAERT, HANS is located at the address: Kalandeberg 5a. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in KNOCKAERT, HANS were not found.
The main activity of KNOCKAERT, HANS is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KNOCKAERT, HANS is not available. You also can look at reviews of KNOCKAERT, HANS, open positions, location of KNOCKAERT, HANS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KNOCKAERT, HANS, GENT OOST-VLAANDEREN 9000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KNOCKAERT, HANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KNOCKAERT, HANS, GENT OOST-VLAANDEREN 9000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KNOCKAERT, HANS, employees, financial statistics.