Jeepingon vzw

Contactgegevens Jeepingon vzw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jeepingon vzw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jeepingon vzw

Regio (region): Zonhoven 3520 - BE, België

Adres (address): Elstrekenweg 82, België

Telefoon (phone): +32.11.824752 +32.11.824752

Fax (fax): +32.11.824753 +32.11.824753

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jeepingon vzw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jeepingon vzw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jeepingon vzw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jeepingon vzw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jeepingon vzw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jeepingon vzw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jeepingon vzw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jeepingon vzw
Products information Jeepingon vzw

BTW identificatienummer (tax): BE05891662597
Ondernemingsnummer: 3187652587
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 355,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Jeepingon vzw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jeepingon vzw
(Get full report from official database of BE for Jeepingon vzw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jeepingon vzw
Addition kinds of activities for Jeepingon vzw

013399. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
363199. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec
35110206. Turbo-generatoren | Turbo-generators
35420301. Die-casting machines | Die casting machines
58120310. Grills (eetplekken) | Grills (eating places)

Werken bij Jeepingon vzw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jeepingon vzw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jeepingon vzw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jeepingon vzw. Looking for open vacancies in other companies

  • Laseroperator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als laseroperator.

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Begeleider, OC Alsemberg (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van zwangerschap(srust) - lange looptijd; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; overige vervoersmiddelen cfr. sectorale en wettelijke vereisten. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Alsemberg - Sanatoriumstraat 165 , 1652 Alsemberg. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

  • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

  • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

  • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Poetshulp Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • RESERVE Industrieel reinigers Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Deinze & Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Jeepingon vzw in sociale netwerken
Look for responds of Jeepingon vzw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jeepingon vzw. Laat een reactie achter voor Jeepingon vzw. Jeepingon vzw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jeepingon vzw. Leave a respond for Jeepingon vzw. Jeepingon vzw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jeepingon vzw op de google maps. Adres en contacten Jeepingon vzw
Location of Jeepingon vzw on the google maps. Address and contacts of Jeepingon vzw

Andere gerelateerde bedrijven als come Jeepingon vzw Jeepingon vzw: HENDRICKX BVBA | Hilton Antwerp | Vanquathem & Stul | Bruggeman S BVBA | Computing Education Support

Other related companies as Jeepingon vzw: HENDRICKX BVBA | Hilton Antwerp | Vanquathem & Stul | Bruggeman S BVBA | Computing Education Support

Jeepingon vzw is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Zonhoven 3520 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Jeepingon vzw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05891662597. Het bedrijf Jeepingon vzw bevindt zich op het adres: Elstrekenweg 82. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 355,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Jeepingon vzw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jeepingon vzw is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jeepingon vzw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jeepingon vzw, openstaande posities, locatie van Jeepingon vzw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jeepingon vzw is a company, that was registered 1995 in Zonhoven 3520 - BE region, Belgium. Full name of company is Jeepingon vzw, company assigned to the tax number BE05891662597. The company Jeepingon vzw is located at the address: Elstrekenweg 82. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 355,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Jeepingon vzw were not found.
The main activity of Jeepingon vzw is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Jeepingon vzw is not available. You also can look at reviews of Jeepingon vzw, open positions, location of Jeepingon vzw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jeepingon vzw, Zonhoven 3520 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jeepingon vzw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jeepingon vzw, Zonhoven 3520 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jeepingon vzw, employees, financial statistics.