Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens
Private companiesUnited States Postal Service • Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens

Contactgegevens Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens

Regio (region): Arlon, EUR 6700 - BE, België

Adres (address): Rue De Rhin 2018, België

Telefoon (phone): +32 (87) 455-81-19 +32 (87) 455-81-19

Fax (fax): 32 063 99 01 98 32 063 99 01 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens
Products information Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens

BTW identificatienummer (tax): BE06708221435
Ondernemingsnummer: 6839782714
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 608,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens
(Get full report from official database of BE for Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens
Addition kinds of activities for Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens

208600. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
242602. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
24110207. Posten, hout: gekapt, rond of gesplitst | Posts, wood: hewn, round, or split
32720401. Schoorsteenkappen, beton | Chimney caps, concrete
32750203. Orthopedisch gips, gips | Orthopedic plaster, gypsum
34460301. Hekken of posten, sierijzer of staal | Fences or posts, ornamental iron or steel
37280208. Propelleraanpassende tafels | Propeller aligning tables
44829901. Auto aanstekers (veerboten) | Car lighters (ferries)

Werken bij Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • magazijnier/heftruckchauffeur - zeer goede verdienste - voltijds (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - u heeft heftruckervaring, een attest is een pluspunt - u ben een sociaal persoon en kan tegen een stootje in drukke momenten ('s morgens vroeg en 's avonds) - u kan zich beheersen wanneer de klant ongeduldig is - u kan rekenen (in lopende meters of m²) - van zodra u vast in dienst komt, bent u bereid om 1 zaterdagvoormiddag (6u-12u) per maand te werken die u achteraf kan compenseren. - u werkt graag buiten en heeft geen fysieke klachten - u heeft bij voorkeur een achtergrond in de bouw

  • Boekhouder M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Boekhouder M/V. Je voornaamste taken zijn: - Fleetmanagement (40 wagens) - Personeelsadministratie - Encodage van de facturatiegegevens - Correspondentie - Algemene financiële en administratieve taken

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Veldegem (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Uren en dagen zijn vrij te kiezen. Er is mogelijkheid om 3 of 4 dagen te werken of enkel voor- of namiddag.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Medewerkers Paramedisch centrum (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,...

  • Fiscaal jurist (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673223-inline.html?cid=Partner_VDAB Le Grand and Associates, financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een Fiscaal Jurist die stevig in de schoenen staat. Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Gent wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken! Jouw toekomstige takenpakket Je wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken: Je geeft fiscaal advies inzake optimalisaties Je stelt bezwaarschriften inzake personen- en vennootschapsbelasting op Je maakt aktes, contracten, overeenkomsten en de nodige verslaggeving op Je staat de klanten bij tijdens overnames, fusies, splitsingen, herstructureringen en vereffeningen Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies.

  • Kinderverzorger (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: BABY LOUISE

    Type: Werfreserve

    Je verzorgt de kinderen Je geeft eten, Je speelt met de kinderen, Je voorziet animatie.

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens in sociale netwerken
Look for responds of Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens. Laat een reactie achter voor Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens. Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens. Leave a respond for Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens. Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens op de google maps. Adres en contacten Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens
Location of Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens on the google maps. Address and contacts of Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens

Andere gerelateerde bedrijven als come Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens: Schramme M & L BVBA | Hansoul B | Bogaert Kunststofvloeren NV | Ingenieursbureau Stockman N.V. | WaveDesign

Other related companies as Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens: Schramme M & L BVBA | Hansoul B | Bogaert Kunststofvloeren NV | Ingenieursbureau Stockman N.V. | WaveDesign

Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Arlon, EUR 6700 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06708221435. Het bedrijf Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens bevindt zich op het adres: Rue De Rhin 2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 608,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens, openstaande posities, locatie van Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens is a company, that was registered 2004 in Arlon, EUR 6700 - BE region, Belgium. Full name of company is Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens, company assigned to the tax number BE06708221435. The company Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens is located at the address: Rue De Rhin 2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 608,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens were not found.
The main activity of Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens is not available. You also can look at reviews of Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens, open positions, location of Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens, Arlon, EUR 6700 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens, Arlon, EUR 6700 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jean-Pierre De Lavalle Du Bois Terriens, employees, financial statistics.