Jean-Pierre DELORME

Contactgegevens Jean-Pierre DELORME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jean-Pierre DELORME: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jean-Pierre DELORME

Regio (region): 1030 - Bruxelles - Belgium, België

Adres (address): 19 rue Smekens, België

Telefoon (phone): +3227353022 +3227353022

Fax (fax): +3227328535 +3227328535

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jean-Pierre DELORME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jean-Pierre DELORME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jean-Pierre DELORME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jean-Pierre DELORME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jean-Pierre DELORME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jean-Pierre DELORME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jean-Pierre DELORME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jean-Pierre DELORME
Products information Jean-Pierre DELORME

BTW identificatienummer (tax): BE05229187011
Ondernemingsnummer: 5746368408
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 830,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Jean-Pierre DELORME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jean-Pierre DELORME
(Get full report from official database of BE for Jean-Pierre DELORME)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jean-Pierre DELORME
Addition kinds of activities for Jean-Pierre DELORME

229503. Gegoten glas en gecoate glasvezel stoffen | Varnished glass and coated fiberglass fabrics
38299920. Thermomagnetische zuurstofanalysator | Thermomagnetic oxygen analyzer
39990507. Wedstrijden en wedstrijdboeken | Matches and match books
50740209. Oliebrander | Oil burners
59991003. grafstenen | Tombstones
76299901. Vliegtuig reparatie van elektrische apparatuur | Aircraft electrical equipment repair
76929900. Lassen reparatie, nec | Welding repair, nec

Werken bij Jean-Pierre DELORME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jean-Pierre DELORME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jean-Pierre DELORME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jean-Pierre DELORME. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJKE MAGAZIJNIER - ZEER GOEDE VERLONING - NACHT / 2 PLOEGEN (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een magazijnmedewerker die tijdelijk beschikbaar is. Je zal in de nacht of in 2 ploegen instaan voor het laden en lossen aan de loskade + verpakken van goederen op vraag van de klant. Snelle opstart en HOOG LOON: + 16€/u

  • Operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Greenyard in Bree, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de bediening van de depalletiseermachine. Je bent operator en stelt de machine correct in en zorgt voor de bediening ervan zodat de producten van de pallet afgestapeld worden en op de productielijn terechtkomen.

  • Productiemedewerker voeding - 2 ploegen - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Ardooie zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die kunnen werken in 2 ploegen. De voormiddagploeg is van 5 tot 13 uur, de namiddagploeg van 13 tot 21 uur. Als productiemedewerker sta je de operatoren bij waar nodig. Je houdt je aan de voorschriften van hygiëne, kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Bellegem-Rollegem (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Zelfstandig BIV Vastgoedmakelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ESTATE OF MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Estate Of Mind Real estate agents We zijn ondertussen geen startend kantoor meer. Think real estate, think Estate Of Mind. Met ambitie, passie en het hart op de juiste plaats zijn we klaar om de wereld verder te veroveren! We houden er niet van binnen de lijntjes te kleuren en zoeken dus iemand die dat ook niet doet. Wachudoin? Je werkt waar en wanneer je wil. No rules, I promise… Je start je dag met een lach en eindigt die ook zo Een netwerk opbouwen is je core business Je eigen dossiers binnenbrengen en opvolgen Je klanten zijn je alles en daar doe je ALLES voor

  • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: CASA LUNA

    Type: Flexijob

    Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van Jean-Pierre DELORME in sociale netwerken
Look for responds of Jean-Pierre DELORME in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jean-Pierre DELORME. Laat een reactie achter voor Jean-Pierre DELORME. Jean-Pierre DELORME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jean-Pierre DELORME. Leave a respond for Jean-Pierre DELORME. Jean-Pierre DELORME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jean-Pierre DELORME op de google maps. Adres en contacten Jean-Pierre DELORME
Location of Jean-Pierre DELORME on the google maps. Address and contacts of Jean-Pierre DELORME

Andere gerelateerde bedrijven als come Jean-Pierre DELORME Jean-Pierre DELORME: Homel Léon SA | Brackx NV | TIP Group Integral SA | Devocom NV | Sedus Stoll B.V.B.A.

Other related companies as Jean-Pierre DELORME: Homel Léon SA | Brackx NV | TIP Group Integral SA | Devocom NV | Sedus Stoll B.V.B.A.

Jean-Pierre DELORME is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio 1030 - Bruxelles - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Jean-Pierre DELORME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05229187011. Het bedrijf Jean-Pierre DELORME bevindt zich op het adres: 19 rue Smekens. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 830,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Jean-Pierre DELORME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jean-Pierre DELORME is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jean-Pierre DELORME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jean-Pierre DELORME, openstaande posities, locatie van Jean-Pierre DELORME op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jean-Pierre DELORME is a company, that was registered 2010 in 1030 - Bruxelles - Belgium region, Belgium. Full name of company is Jean-Pierre DELORME, company assigned to the tax number BE05229187011. The company Jean-Pierre DELORME is located at the address: 19 rue Smekens. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 830,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Jean-Pierre DELORME were not found.
The main activity of Jean-Pierre DELORME is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jean-Pierre DELORME is not available. You also can look at reviews of Jean-Pierre DELORME, open positions, location of Jean-Pierre DELORME on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jean-Pierre DELORME, 1030 - Bruxelles - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jean-Pierre DELORME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jean-Pierre DELORME, 1030 - Bruxelles - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jean-Pierre DELORME, employees, financial statistics.