JWA Actuaires Belgium SA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • JWA Actuaires Belgium SA
Private companiesInsurance Carriers • JWA Actuaires Belgium SA

Contactgegevens JWA Actuaires Belgium SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JWA Actuaires Belgium SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JWA Actuaires Belgium SA

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Keizerslaan 15,1000, België

Telefoon (phone): 02 514 44 41 02 514 44 41

Fax (fax): 02 514 44 51 02 514 44 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JWA Actuaires Belgium SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JWA Actuaires Belgium SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JWA Actuaires Belgium SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JWA Actuaires Belgium SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JWA Actuaires Belgium SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JWA Actuaires Belgium SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JWA Actuaires Belgium SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JWA Actuaires Belgium SA
Products information JWA Actuaires Belgium SA

BTW identificatienummer (tax): BE04255523681
Ondernemingsnummer: 2820434570
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 715,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in JWA Actuaires Belgium SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JWA Actuaires Belgium SA
(Get full report from official database of BE for JWA Actuaires Belgium SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JWA Actuaires Belgium SA
Addition kinds of activities for JWA Actuaires Belgium SA

229800. Cordage en touw | Cordage and twine
13899910. Modderdienst, olieveldboren | Mud service, oil field drilling
24990203. Lasts, boot en schoen | Lasts, boot and shoe
34969906. Omheining, gemaakt van aangekochte draad | Fencing, made from purchased wire
35230114. Aardappel graafmachines, oogstmachines en planters | Potato diggers, harvesters, and planters
37130214. Van lichamen | Van bodies

Werken bij JWA Actuaires Belgium SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JWA Actuaires Belgium SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JWA Actuaires Belgium SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JWA Actuaires Belgium SA. Looking for open vacancies in other companies

  • MACHINEBEDIENAAR WEEKEND (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van verschillende machines binnen de productie. Je staat in voor bediening, kwaliteit, orde en netheid.

  • Verkoopmedewerk(st)er Herenboetiek (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verko(o)p(st)er gezocht  - 21u/week - voor Herenboetiek (M/V): Op een vriendelijke en professionele manier onthaal je de klanten. Je zorgt voor een uitgebreide en behulpzame dienstverlening. Uiteraard bewaak je de aantrekkelijke en overzichtelijke presentatie van de boetiek.    

  • Storingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Beernem 16u/week (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Beernem, telkens 8u. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken, ev. ook wassen maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp 20u/week (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • Magazijnbediende (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote en wereldwijde speler op het vlak van distributie van filtratiesystemen, pompen, compressoren,... Wegens groei zijn ze dringend op zoek naar een gemotiveerde magazijnbediende. Wat zijn je taken als logistiek medewerker/magazijnmedewerker? Als logistiek medewerker sta je in voor het lossen van containers die vanuit Amerika 2-wekelijks toekomen Ook het stockeren van deze goederen behoort tot je takenpakket Verder verwerk je binnenkomende bestellingen: orderpicking van de goederen, opmaak van bestelbonnen, goederen klaarmaken voor verzending,... Sommige filters moeten door jou als magazijnbediende nog in elkaar gezet worden in het magazijn zelf

  • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Containerparkmedewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    Klantvriendelijk ontvangen van bezoekers. Bezoekers helpen bij het sorteren en correct deponeren van het afval. Controle van de aangeboden afvalstoffen. Toezicht houden op het containerpark.

  • Medewerker bediening - keuken (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Je neem bestellingen op en geeft deze in het computersysteem door. Eenvoudige gerechten maken in de keuken en opdienen in het restaurant van het kuurcentrum. Geen afrekeningen doen. Je ruimt de tafels af en doet de afwas. Profiel Je bent zowel een “Teamplayer” als iemand die autonoom kan werken. Je bent iemand die kan “meedenken” en deze ideeën wil overbrengen. Weekendwerk schrikt jou niet af. Je ziet jezelf als “duizendpoot”, zowel in de keuken als in de zaal

Zoek naar antwoorden van JWA Actuaires Belgium SA in sociale netwerken
Look for responds of JWA Actuaires Belgium SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JWA Actuaires Belgium SA. Laat een reactie achter voor JWA Actuaires Belgium SA. JWA Actuaires Belgium SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JWA Actuaires Belgium SA. Leave a respond for JWA Actuaires Belgium SA. JWA Actuaires Belgium SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JWA Actuaires Belgium SA op de google maps. Adres en contacten JWA Actuaires Belgium SA
Location of JWA Actuaires Belgium SA on the google maps. Address and contacts of JWA Actuaires Belgium SA

Andere gerelateerde bedrijven als come JWA Actuaires Belgium SA JWA Actuaires Belgium SA: Van Der Kraan B | Dauwe Thierry Photographe SPRL | A.C.G. SPRL | Goffinet | Van Huele bvba

Other related companies as JWA Actuaires Belgium SA: Van Der Kraan B | Dauwe Thierry Photographe SPRL | A.C.G. SPRL | Goffinet | Van Huele bvba

JWA Actuaires Belgium SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is JWA Actuaires Belgium SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04255523681. Het bedrijf JWA Actuaires Belgium SA bevindt zich op het adres: Keizerslaan 15,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 715,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in JWA Actuaires Belgium SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JWA Actuaires Belgium SA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JWA Actuaires Belgium SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JWA Actuaires Belgium SA, openstaande posities, locatie van JWA Actuaires Belgium SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JWA Actuaires Belgium SA is a company, that was registered 2017 in Brussel region, Belgium. Full name of company is JWA Actuaires Belgium SA, company assigned to the tax number BE04255523681. The company JWA Actuaires Belgium SA is located at the address: Keizerslaan 15,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 715,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in JWA Actuaires Belgium SA were not found.
The main activity of JWA Actuaires Belgium SA is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JWA Actuaires Belgium SA is not available. You also can look at reviews of JWA Actuaires Belgium SA, open positions, location of JWA Actuaires Belgium SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JWA Actuaires Belgium SA, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JWA Actuaires Belgium SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JWA Actuaires Belgium SA, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JWA Actuaires Belgium SA, employees, financial statistics.