Jan Bosschaert bvba

Contactgegevens Jan Bosschaert bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jan Bosschaert bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jan Bosschaert bvba

Regio (region): Wijnegem Antwerp 2110 - BE, België

Adres (address): Kasteellei 70, België

Telefoon (phone): +32 3 354 10 52 +32 3 354 10 52

Fax (fax): +32 (9) 108-64-62 +32 (9) 108-64-62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jan Bosschaert bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jan Bosschaert bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jan Bosschaert bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jan Bosschaert bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jan Bosschaert bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jan Bosschaert bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jan Bosschaert bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jan Bosschaert bvba
Products information Jan Bosschaert bvba

BTW identificatienummer (tax): BE03758392333
Ondernemingsnummer: 6188293457
Hoofdstad (capital): 156,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 876,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Jan Bosschaert bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jan Bosschaert bvba
(Get full report from official database of BE for Jan Bosschaert bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jan Bosschaert bvba
Addition kinds of activities for Jan Bosschaert bvba

762201. Reparatie van communicatieapparatuur | Communication equipment repair
22119919. Drukdoeken, katoen | Print cloths, cotton
32590203. Lijmvoering, klei | Flue lining, clay
35410108. Reaming machines | Reaming machines
35590401. Chemische machines en uitrusting | Chemical machinery and equipment
37430103. Goederenauto's en uitrusting | Freight cars and equipment
38410208. Oftalmometers en oftalmocopen | Ophthalmometers and ophthalmoscopes

Werken bij Jan Bosschaert bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jan Bosschaert bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jan Bosschaert bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jan Bosschaert bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

  • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamont – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Ervaren horecastudenten gezocht te Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak in Gent zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken van maandag tem. vrijdag van 11-15u. Je staat in voor het onthaal van de klanten, het opnemen en brengen van bestellingen.

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Junior Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

  • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

  • Zelfstandige logopediste (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

Zoek naar antwoorden van Jan Bosschaert bvba in sociale netwerken
Look for responds of Jan Bosschaert bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jan Bosschaert bvba. Laat een reactie achter voor Jan Bosschaert bvba. Jan Bosschaert bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jan Bosschaert bvba. Leave a respond for Jan Bosschaert bvba. Jan Bosschaert bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jan Bosschaert bvba op de google maps. Adres en contacten Jan Bosschaert bvba
Location of Jan Bosschaert bvba on the google maps. Address and contacts of Jan Bosschaert bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Jan Bosschaert bvba Jan Bosschaert bvba: Vajda O | Bureau Geotechniek Engineering | Vandenauweele P | Franklin Southern Europe | INDUSAFE

Other related companies as Jan Bosschaert bvba: Vajda O | Bureau Geotechniek Engineering | Vandenauweele P | Franklin Southern Europe | INDUSAFE

Jan Bosschaert bvba is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Wijnegem Antwerp 2110 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Jan Bosschaert bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03758392333. Het bedrijf Jan Bosschaert bvba bevindt zich op het adres: Kasteellei 70. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 156,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 876,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Jan Bosschaert bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jan Bosschaert bvba is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jan Bosschaert bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jan Bosschaert bvba, openstaande posities, locatie van Jan Bosschaert bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jan Bosschaert bvba is a company, that was registered 2003 in Wijnegem Antwerp 2110 - BE region, Belgium. Full name of company is Jan Bosschaert bvba, company assigned to the tax number BE03758392333. The company Jan Bosschaert bvba is located at the address: Kasteellei 70. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 156,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 876,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Jan Bosschaert bvba were not found.
The main activity of Jan Bosschaert bvba is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jan Bosschaert bvba is not available. You also can look at reviews of Jan Bosschaert bvba, open positions, location of Jan Bosschaert bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jan Bosschaert bvba, Wijnegem Antwerp 2110 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jan Bosschaert bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jan Bosschaert bvba, Wijnegem Antwerp 2110 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jan Bosschaert bvba, employees, financial statistics.