Jacquelin Lantin

Contactgegevens Jacquelin Lantin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jacquelin Lantin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jacquelin Lantin

Regio (region): 1070 - Bruxelles - Belgium, België

Adres (address): 87 rue L. Van Beethoven, België

Telefoon (phone): +32 25214637 +32 25214637

Fax (fax): +32 25214637 +32 25214637

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jacquelin Lantin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jacquelin Lantin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jacquelin Lantin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jacquelin Lantin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jacquelin Lantin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jacquelin Lantin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jacquelin Lantin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jacquelin Lantin
Products information Jacquelin Lantin

BTW identificatienummer (tax): BE06538482666
Ondernemingsnummer: 2211791992
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Jacquelin Lantin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jacquelin Lantin
(Get full report from official database of BE for Jacquelin Lantin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jacquelin Lantin
Addition kinds of activities for Jacquelin Lantin

28139909. Zuurstof, samengeperst of vloeibaar | Oxygen, compressed or liquefied
33130208. Ferrovanadium | Ferrovanadium
35310102. Log splitters | Log splitters
39149909. Bakjes, NK | Trays, nsk
42229903. Opslag, koelopslag of gekoelde | Warehousing, cold storage or refrigerated

Werken bij Jacquelin Lantin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jacquelin Lantin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jacquelin Lantin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jacquelin Lantin. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenhulp frituur (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een frituur in de regio van Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je zal werken op woensdag en vrijdag afwisselend. Je zal helpen met het klaarmaken van alle snacks alsook met de bediening van de klanten.

  • Monteur industriebouw (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Bediende Centraal Magazijn - Herbevoorrading en bestelopvolging (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende herbevoorrading en bestelopvolging in het Centraal Magazijn sta je in voor volgende taken: Borgen van een optimale herbevoorrading van het Centraal Magazijn Ontvangen en verwerken van orderbevestigingen Opvolgen van bestellingen; je communiceert met de verschillende afdelingen en leveranciers Oplossen van problemen met geblokkeerde facturen; je werkt nauw samen met de meestergast en de facturatieafdeling actief deelnemen aan verbeteringsprojecten

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • CHECKPOINT BEDIENDE containerdepot (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HERFURTH GROUP

    Type: Vaste Job

    De Herfurth Group is een internationale transportorganisatie met 400 medewerkers verspreid over 4 landen met hoofdkantoor in Antwerpen. ‘Knowhow’, klantgerichtheid en vernieuwing staan al meer dan 100 jaar centraal. We zijn actief in alle mogelijke takken van shipping, logistiek, luchtvracht, wegvervoer, warehousing, containerherstelling en travel. We kunnen rekenen op competente ‘in-house’ ondersteuning van IT, Boekhouding en Administratie, Aankoop, Sales, Facilities management en Human Resources. Voor onze dochterfirma, HANDICO INTERNATIONAL NV en meerbepaald voor onze vestiging te Antwerpen – Delwaide dok zijn wij op zoek naar een BEDIENDE VOOR BALIE CONTAINERDEPOT Je taken en verantwoordelijkheden Het administratief verwerken van containerbewegingen in of uit de depot. De containers worden bij binnenkomst geïnspecteerd volgens de normen van de klanten. Alle handelingen worden ondersteund via een handheld-terminal verbonden met ons hoofd-computersysteem. Je bent verantwoordelijk voor de depotindeling en opvolging van alle bewegingen. De taak omvat: De volledige input van boekingen en containerbewegingen in het depot-computerprogramma Het bezorgen van Interchange–receipt aan de chauffeurs Het controleren van de containers op schade en dit volgens de normen van de klanten Bijhouden van alle klassement

  • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

Zoek naar antwoorden van Jacquelin Lantin in sociale netwerken
Look for responds of Jacquelin Lantin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jacquelin Lantin. Laat een reactie achter voor Jacquelin Lantin. Jacquelin Lantin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jacquelin Lantin. Leave a respond for Jacquelin Lantin. Jacquelin Lantin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jacquelin Lantin op de google maps. Adres en contacten Jacquelin Lantin
Location of Jacquelin Lantin on the google maps. Address and contacts of Jacquelin Lantin

Andere gerelateerde bedrijven als come Jacquelin Lantin Jacquelin Lantin: MERRY YVAN | Advertising Systems SA | BERCKMANS & BETA NV | Copalbois scrl | Frank Druyts

Other related companies as Jacquelin Lantin: MERRY YVAN | Advertising Systems SA | BERCKMANS & BETA NV | Copalbois scrl | Frank Druyts

Jacquelin Lantin is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio 1070 - Bruxelles - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Jacquelin Lantin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06538482666. Het bedrijf Jacquelin Lantin bevindt zich op het adres: 87 rue L. Van Beethoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Jacquelin Lantin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jacquelin Lantin is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jacquelin Lantin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jacquelin Lantin, openstaande posities, locatie van Jacquelin Lantin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jacquelin Lantin is a company, that was registered 2006 in 1070 - Bruxelles - Belgium region, Belgium. Full name of company is Jacquelin Lantin, company assigned to the tax number BE06538482666. The company Jacquelin Lantin is located at the address: 87 rue L. Van Beethoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Jacquelin Lantin were not found.
The main activity of Jacquelin Lantin is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Jacquelin Lantin is not available. You also can look at reviews of Jacquelin Lantin, open positions, location of Jacquelin Lantin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jacquelin Lantin, 1070 - Bruxelles - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jacquelin Lantin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jacquelin Lantin, 1070 - Bruxelles - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jacquelin Lantin, employees, financial statistics.