JPC BELGIUM.NV

Contactgegevens JPC BELGIUM.NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JPC BELGIUM.NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

JPC BELGIUM.NV

Regio (region): IEPER YPRES Westvlaanderen B8900 - BE, België

Adres (address): jaagpad 5, België

Telefoon (phone): +3257217401 +3257217401

Fax (fax): +3257208942 +3257208942

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JPC BELGIUM.NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JPC BELGIUM.NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JPC BELGIUM.NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JPC BELGIUM.NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JPC BELGIUM.NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JPC BELGIUM.NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JPC BELGIUM.NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JPC BELGIUM.NV
Products information JPC BELGIUM.NV

BTW identificatienummer (tax): BE05704895019
Ondernemingsnummer: 7386627197
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in JPC BELGIUM.NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JPC BELGIUM.NV
(Get full report from official database of BE for JPC BELGIUM.NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor JPC BELGIUM.NV
Addition kinds of activities for JPC BELGIUM.NV

07119902. Lime verspreiding diensten | Lime spreading services
28510211. Vernissen, Nec | Varnishes, nec
38230409. Draft meters, industrieel proces type | Draft gauges, industrial process type
39990508. Pijp schoonmakers | Pipe cleaners
51719902. Petroleum terminals | Petroleum terminals

Werken bij JPC BELGIUM.NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JPC BELGIUM.NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JPC BELGIUM.NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JPC BELGIUM.NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • Customer Service Support in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Support (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in de medische sector. Onze klant is een multinational actief in de farmaceutische industrie en gelegen in Zaventem. Na de uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Customer Service Support heb je de volgende verantwoordelijkheden: Inkomende telefonische oproepen van klanten (apothekers) beantwoorden en hen professioneel te woord staan; De vraag van de klant overleggen met het Customer Service departement; Een antwoord formuleren en terugkoppelen naar de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Tijdelijke inpakker regio Wuustwezel (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wuustwezel zijn we op zoek naar medewerkers voor de verpakkingsafdeling M/V. - Je bent een zelfstandige en harde werker - Je bent stipt, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen - Je spreekt vloeiend Nederlands - Je woont in de buurt van Wuustwezel - Je hebt een stabiel CV ! - Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag in daguren Indien interesse, stuur je CV naar [email protected] of bel naar 03 322 32 60 voor meer info.

  • Ervaren teamcoach call te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een extra team coach voor ons call center. Taken: -      aansturen call agents -      scripts opmaken -      rapporteringen opmaken -      echte people manager -      resultaat gericht werken -      mensen beter kunnen laten presteren -      Nederlands, Engels -      goed met software overweg kunnen

  • Supervisor (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inspecteur schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal klanten. Medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden. De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers. In deze functie Rapporteer je aan de operationeel manager. Erkenningsnummer: 00603-406-20170629

  • Magazijnier dagwerk gezocht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnmedewerker! Takenpakket Orderpicken Besturen van een reachtruck Binnenkomende goederen opmeten en controleren Goederen op juiste plaats in magazijn zetten Zorgen voor orde en netheid in het magazijn

  • Poetshulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: DCO MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij blijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers als particuliere schoonmaak(st)er. Binnen deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaken en/of strijken) bij gezinnen binnen de regio Maasmechelen, Dilsen en Lanaken. Flexibele werkuren ten voordele van de werknemer, aantal uren per week is bespreekbaar. Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

  • jobstudent McDonald's Wapenplein Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Studentenjob

    wij zoeken nog jobstudenten om ons team te versterken aan de kassa en in de keuken tijdens de vakanties en drukke weekends. Je kan reeds vanaf 15 jaar bij ons terecht voor een vakantiejob.

  • Jobstudent - onthaalmedewerker campus Asse (zaterdagvoormiddag) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SYNTRA Midden-Vlaanderen campus Asse

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor onze campus in Asse (Z.5 Mollem 20). Periode: zaterdagvoormiddagen van 10/11/18 tot 29/06/19. Uren: 8u15-12u15. Als onthaalmedewerker sta je in voor het eerstelijnsonthaal van klanten. Je doet baliewerk. Je biedt eerstelijns dienstverlening tav de docenten en cursisten. Je signaleert terugkerende vragen/problemen. Je biedt administratieve ondersteuning van het team. Voorbeelden zijn: lesmapjes aanmaken, kopies voorbereiden, eenvoudige administratieve taken in administratief pakket – voorbeeld: aanvullen cursistgegevens, aftekenbladen cursisten afdrukken, aanmaken studentenkaarten…

  • STUDENT(E) BONGO SHOP KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel in centrum Kortrijk (Shopping Center K) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • ELECTRICIEN (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: OASE

    Type: Vaste Job

    Electricien met technische kennis voor onderhoud en montage van motoren en transfokasten.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van JPC BELGIUM.NV in sociale netwerken
Look for responds of JPC BELGIUM.NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor JPC BELGIUM.NV. Laat een reactie achter voor JPC BELGIUM.NV. JPC BELGIUM.NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JPC BELGIUM.NV. Leave a respond for JPC BELGIUM.NV. JPC BELGIUM.NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JPC BELGIUM.NV op de google maps. Adres en contacten JPC BELGIUM.NV
Location of JPC BELGIUM.NV on the google maps. Address and contacts of JPC BELGIUM.NV

Andere gerelateerde bedrijven als come JPC BELGIUM.NV JPC BELGIUM.NV: Verbaendert J | Schofra | Restorbois SPRL | A.K.K. | Omrix Biopharmacentrals

Other related companies as JPC BELGIUM.NV: Verbaendert J | Schofra | Restorbois SPRL | A.K.K. | Omrix Biopharmacentrals

JPC BELGIUM.NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio IEPER YPRES Westvlaanderen B8900 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is JPC BELGIUM.NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05704895019. Het bedrijf JPC BELGIUM.NV bevindt zich op het adres: jaagpad 5. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 323,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in JPC BELGIUM.NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JPC BELGIUM.NV is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JPC BELGIUM.NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JPC BELGIUM.NV, openstaande posities, locatie van JPC BELGIUM.NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JPC BELGIUM.NV is a company, that was registered 1991 in IEPER YPRES Westvlaanderen B8900 - BE region, Belgium. Full name of company is JPC BELGIUM.NV, company assigned to the tax number BE05704895019. The company JPC BELGIUM.NV is located at the address: jaagpad 5. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 323,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in JPC BELGIUM.NV were not found.
The main activity of JPC BELGIUM.NV is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JPC BELGIUM.NV is not available. You also can look at reviews of JPC BELGIUM.NV, open positions, location of JPC BELGIUM.NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JPC BELGIUM.NV, IEPER YPRES Westvlaanderen B8900 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JPC BELGIUM.NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JPC BELGIUM.NV, IEPER YPRES Westvlaanderen B8900 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JPC BELGIUM.NV, employees, financial statistics.