JOY, MUKHARJI

Contactgegevens JOY, MUKHARJI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOY, MUKHARJI: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOY, MUKHARJI

Regio (region): WATERLOO BRUXELLES 1410 - BE, België

Adres (address): 76 Av. Des Croix du Feu, België

Telefoon (phone): 32 2 354 05 77 32 2 354 05 77

Fax (fax): 32 2 354 05 77 32 2 354 05 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOY, MUKHARJI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOY, MUKHARJI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOY, MUKHARJI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOY, MUKHARJI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOY, MUKHARJI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOY, MUKHARJI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOY, MUKHARJI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOY, MUKHARJI
Products information JOY, MUKHARJI

BTW identificatienummer (tax): BE06929870605
Ondernemingsnummer: 7640411376
Hoofdstad (capital): 771,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in JOY, MUKHARJI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOY, MUKHARJI
(Get full report from official database of BE for JOY, MUKHARJI)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOY, MUKHARJI
Addition kinds of activities for JOY, MUKHARJI

3541. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
262101. Handdoeken, weefsels en servetten; | Towels, tissues and napkins; paper and stock
07520200. Animal boarding diensten | Animal boarding services
24490304. Verzendkoffer, hout: wirebound | Shipping cases, wood: wirebound
32910505. Metallisch schuurmiddel | Metallic abrasive
72190104. Kleermaker, behalve op maat of koopman | Tailor shop, except custom or merchant tailor

Werken bij JOY, MUKHARJI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOY, MUKHARJI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOY, MUKHARJI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOY, MUKHARJI. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Verko(o)p(st)er lampen (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken iemand dat zeer goed tweetalig (FR/NL) is en dat interesse heeft in alles wat met lampen/lichten te maken heeft. Verder moet deze persoon bereidt zijn om 4/5de aan de slag te gaan. Je werkt zeker op maandag en zaterdag, andere dagen zijn bespreekbaar. Je werkt steeds van 10h-18h. Je vervangt iemand gedurende drie maanden in deze functie. Je bent verko(o)p(st)er in een winkel en het is belangrijk dat je klantgericht bent, sociaal en weet hoe je mensen kan helpen in hun aankoop.

  • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

  • All-Round Bediende. (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een All-Round Bediende met een sterke persoonlijkheid en een Junior ervaring. Jouw takenpakket: Je bouwt via telefonische en elektronische contacten een solide vertrouwensrelatie op met de klanten. Je staat garant voor een perfecte serviceverlening en behandelt inkomende aanvragen van klanten. Je vormt een hecht team met de vertegenwoordigers en de interne calculators en ondersteunt hun met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, Je staat in voor retourzendingen, klachten, controle van de bestellingen...

  • Creatieve schrijnwerker (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een reclamebedrijf in de regio Mechelen,zijn we op zoek naar een creatieve schrijnwerker (m/v). We zijn op zoek naar een schrijnwerker die: - zelfstandig meubels en andere houten constructies kan maken op basis van technische tekeningen - mee nadenkt over creatieve oplossingen bij de aanmaak van structuren - veilig een stand, decor of meubel maken - het atelier ordelijk houdt - een rijbewijs B heeft

  • Productie supervisor (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-office Waas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een uitgebreide opleiding word je ingeschakeld als productie supervisor van de liquid afdeling. Je maakt jouw team klaar voor vernieuwingen in het productieproces. Na implementatie van de vernieuwingen, evalueer je en stuur je bij waar nodig. Je stuurt het team aan en maakt de werkplanningen.

  • monteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk actief in elektrotechnische installaties, sanitair- en constructiewerken zijn we op zoek naar een hulpmonteur geen hoogtevrees hebben, Vca attest is een pluspunt! ervaring met zonnepanelen, sanitair, onderhoud van machines is een Pluspunt! ervaring in het monteren van constructiewerken, montagewerken is een MUST! na interim kans op vast  

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • Afdelingsverantwoordelijke productie (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke productie. Jouw taken zien er als volgt uit : - zorgen voor de organisatie op de werkvloer van een bepaald afdeling organiseren van de bezetting van machines overleggen met andere afdelingen om zo de productie planning te bepalen in uw afdeling verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 -15 mensen

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

  • Schoonmaak(st)er Vakantieverhuur (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: INTERHOME

    Type: Werfreserve

    - schoonmaak van vakantiewoningen - bedden opmaken - afval wegbrengen - inspectie van de woning op eventuele gebreken voor volgende verhuur

Zoek naar antwoorden van JOY, MUKHARJI in sociale netwerken
Look for responds of JOY, MUKHARJI in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOY, MUKHARJI. Laat een reactie achter voor JOY, MUKHARJI. JOY, MUKHARJI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOY, MUKHARJI. Leave a respond for JOY, MUKHARJI. JOY, MUKHARJI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOY, MUKHARJI op de google maps. Adres en contacten JOY, MUKHARJI
Location of JOY, MUKHARJI on the google maps. Address and contacts of JOY, MUKHARJI

Andere gerelateerde bedrijven als come JOY, MUKHARJI JOY, MUKHARJI: Van Eeckhout Beton NV | Housestyling | Van Tilburg & Co BVBA | Lintor NV | Robacom

Other related companies as JOY, MUKHARJI: Van Eeckhout Beton NV | Housestyling | Van Tilburg & Co BVBA | Lintor NV | Robacom

JOY, MUKHARJI is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio WATERLOO BRUXELLES 1410 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is JOY, MUKHARJI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06929870605. Het bedrijf JOY, MUKHARJI bevindt zich op het adres: 76 Av. Des Croix du Feu. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 771,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 700,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in JOY, MUKHARJI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOY, MUKHARJI is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOY, MUKHARJI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOY, MUKHARJI, openstaande posities, locatie van JOY, MUKHARJI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JOY, MUKHARJI is a company, that was registered 1987 in WATERLOO BRUXELLES 1410 - BE region, Belgium. Full name of company is JOY, MUKHARJI, company assigned to the tax number BE06929870605. The company JOY, MUKHARJI is located at the address: 76 Av. Des Croix du Feu. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 771,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 700,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in JOY, MUKHARJI were not found.
The main activity of JOY, MUKHARJI is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOY, MUKHARJI is not available. You also can look at reviews of JOY, MUKHARJI, open positions, location of JOY, MUKHARJI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOY, MUKHARJI, WATERLOO BRUXELLES 1410 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOY, MUKHARJI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOY, MUKHARJI, WATERLOO BRUXELLES 1410 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOY, MUKHARJI, employees, financial statistics.