JONAS MARIEN

Contactgegevens JONAS MARIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JONAS MARIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JONAS MARIEN

Regio (region): Brussels BE B-1000 - BE, België

Adres (address): Kartuizersstraat 62/2, België

Telefoon (phone): ++32478364970 ++32478364970

Fax (fax): +32 (53) 899-29-79 +32 (53) 899-29-79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JONAS MARIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JONAS MARIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JONAS MARIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JONAS MARIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JONAS MARIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JONAS MARIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JONAS MARIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JONAS MARIEN
Products information JONAS MARIEN

BTW identificatienummer (tax): BE04424438476
Ondernemingsnummer: 2794891357
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 326,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in JONAS MARIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JONAS MARIEN
(Get full report from official database of BE for JONAS MARIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JONAS MARIEN
Addition kinds of activities for JONAS MARIEN

367200. Printplaten | Printed circuit boards
509907. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties
516901. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
07220200. Fruit en boom noten, machine oogstdiensten | Fruit and tree nuts, machine harvesting services
28190301. Aluminiumchloride | Aluminum chloride
50440401. Adressenmachines | Addressing machines

Werken bij JONAS MARIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JONAS MARIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JONAS MARIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JONAS MARIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent bediende met AUTOCAD (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent goed met administratieve taken. Je belt klanten op en maakt afspraken (commerciële). Je wordt ingeschakeld op andere afdelingen. Je verwerkt informatie met het MS Office pakket en daarnaast werk je vlot met autocad/tekenprogramma's.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES DESTELBERGEN - HEUSDEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Jobstudent verkoop (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

Zoek naar antwoorden van JONAS MARIEN in sociale netwerken
Look for responds of JONAS MARIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JONAS MARIEN. Laat een reactie achter voor JONAS MARIEN. JONAS MARIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JONAS MARIEN. Leave a respond for JONAS MARIEN. JONAS MARIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JONAS MARIEN op de google maps. Adres en contacten JONAS MARIEN
Location of JONAS MARIEN on the google maps. Address and contacts of JONAS MARIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JONAS MARIEN JONAS MARIEN: Leyssens M | Elektro Lino | GASON SA | Van Renterghem BVBA | Multi-Products

Other related companies as JONAS MARIEN: Leyssens M | Elektro Lino | GASON SA | Van Renterghem BVBA | Multi-Products

JONAS MARIEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Brussels BE B-1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is JONAS MARIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04424438476. Het bedrijf JONAS MARIEN bevindt zich op het adres: Kartuizersstraat 62/2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 326,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in JONAS MARIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JONAS MARIEN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JONAS MARIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JONAS MARIEN, openstaande posities, locatie van JONAS MARIEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JONAS MARIEN is a company, that was registered 2016 in Brussels BE B-1000 - BE region, Belgium. Full name of company is JONAS MARIEN, company assigned to the tax number BE04424438476. The company JONAS MARIEN is located at the address: Kartuizersstraat 62/2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 326,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in JONAS MARIEN were not found.
The main activity of JONAS MARIEN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JONAS MARIEN is not available. You also can look at reviews of JONAS MARIEN, open positions, location of JONAS MARIEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JONAS MARIEN, Brussels BE B-1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JONAS MARIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JONAS MARIEN, Brussels BE B-1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JONAS MARIEN, employees, financial statistics.