Ismael Broeckx - I.B. Media

Contactgegevens Ismael Broeckx - I.B. Media: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ismael Broeckx - I.B. Media: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ismael Broeckx - I.B. Media

Regio (region): Mol Antwerpen 2400 - BE, België

Adres (address): Lostraat 2, België

Telefoon (phone): +32498155216 +32498155216

Fax (fax): +32 (71) 280-49-96 +32 (71) 280-49-96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ismael Broeckx - I.B. Media: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ismael Broeckx - I.B. Media"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ismael Broeckx - I.B. Media"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ismael Broeckx - I.B. Media, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ismael Broeckx - I.B. Media. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ismael Broeckx - I.B. Media, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ismael Broeckx - I.B. Media. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ismael Broeckx - I.B. Media
Products information Ismael Broeckx - I.B. Media

BTW identificatienummer (tax): BE02131866455
Ondernemingsnummer: 9112304687
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 230,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Ismael Broeckx - I.B. Media zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ismael Broeckx - I.B. Media
(Get full report from official database of BE for Ismael Broeckx - I.B. Media)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ismael Broeckx - I.B. Media
Addition kinds of activities for Ismael Broeckx - I.B. Media

0111. Tarwe | Wheat
3578. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
20320104. Bonen, met vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, with meat: packaged in cans, jars, etc.
36610105. modems | Modems
38420418. Trusses, orthopedische en chirurgische | Trusses, orthopedic and surgical
51479902. Vleesmakelaars | Meat brokers
59999904. luifels | Awnings
76991810. Honingwerk | Reneedling work

Werken bij Ismael Broeckx - I.B. Media: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ismael Broeckx - I.B. Media: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ismael Broeckx - I.B. Media. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ismael Broeckx - I.B. Media. Looking for open vacancies in other companies

  • EINDAFWERKER NABEHANDELING M/V (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als metaalbewerker nabehandeling bent u verantwoordelijk voor de eindafwerking van het product. U zorgt dat alles tip top in orde is voor verzending naar de klanten. Concreet betekent dit: Opkuis van stukken: - Oneffenheden uit de stukken slijpen - Tappen, nasnijden schroefdraad - Branden van de materialen om egaliteit te waarborgen - Lasbolletjes uitschuren - Voorbereiden op galvanisatie - Poetsen van de stukken via borstelmachine - Isoleren van stukken - Indien nodig kleur bijspuiten

  • Conventioneel/CNC draaier/frezer (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant: Het machinepark omvat kleine en grote conventionele en CNC-draaibanken, een kotterbank, carroussel draaibank (dia. 4 meter) en CNC-bedfreesmachine.

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Wortegem-Petegem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wortegem - Petegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

    Type: Zelfstandige activiteit

    · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

  • Arts (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

Zoek naar antwoorden van Ismael Broeckx - I.B. Media in sociale netwerken
Look for responds of Ismael Broeckx - I.B. Media in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ismael Broeckx - I.B. Media. Laat een reactie achter voor Ismael Broeckx - I.B. Media. Ismael Broeckx - I.B. Media bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ismael Broeckx - I.B. Media. Leave a respond for Ismael Broeckx - I.B. Media. Ismael Broeckx - I.B. Media on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ismael Broeckx - I.B. Media op de google maps. Adres en contacten Ismael Broeckx - I.B. Media
Location of Ismael Broeckx - I.B. Media on the google maps. Address and contacts of Ismael Broeckx - I.B. Media

Andere gerelateerde bedrijven als come Ismael Broeckx - I.B. Media Ismael Broeckx - I.B. Media: J-P PLOMBERIE | Herze L | TOYOTA-CITY NV | STEENWERCKX PRINT SPRL | Mecaform NV

Other related companies as Ismael Broeckx - I.B. Media: J-P PLOMBERIE | Herze L | TOYOTA-CITY NV | STEENWERCKX PRINT SPRL | Mecaform NV

Ismael Broeckx - I.B. Media is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Mol Antwerpen 2400 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Ismael Broeckx - I.B. Media, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02131866455. Het bedrijf Ismael Broeckx - I.B. Media bevindt zich op het adres: Lostraat 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 230,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Ismael Broeckx - I.B. Media zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ismael Broeckx - I.B. Media is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ismael Broeckx - I.B. Media is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ismael Broeckx - I.B. Media, openstaande posities, locatie van Ismael Broeckx - I.B. Media op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ismael Broeckx - I.B. Media is a company, that was registered 2008 in Mol Antwerpen 2400 - BE region, Belgium. Full name of company is Ismael Broeckx - I.B. Media, company assigned to the tax number BE02131866455. The company Ismael Broeckx - I.B. Media is located at the address: Lostraat 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 230,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Ismael Broeckx - I.B. Media were not found.
The main activity of Ismael Broeckx - I.B. Media is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ismael Broeckx - I.B. Media is not available. You also can look at reviews of Ismael Broeckx - I.B. Media, open positions, location of Ismael Broeckx - I.B. Media on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ismael Broeckx - I.B. Media, Mol Antwerpen 2400 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ismael Broeckx - I.B. Media, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ismael Broeckx - I.B. Media, Mol Antwerpen 2400 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ismael Broeckx - I.B. Media, employees, financial statistics.