Intersfeer BVBA

Contactgegevens Intersfeer BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Intersfeer BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Intersfeer BVBA

Regio (region): Lovenjoel Belgie 3360 - BE, België

Adres (address): Parklaan 8, België

Telefoon (phone): +32 (0)16 474405 +32 (0)16 474405

Fax (fax): +32 (19) 298-54-44 +32 (19) 298-54-44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Intersfeer BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Intersfeer BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Intersfeer BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Intersfeer BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Intersfeer BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Intersfeer BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Intersfeer BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Intersfeer BVBA
Products information Intersfeer BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01457855224
Ondernemingsnummer: 9521545410
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 149,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Intersfeer BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Intersfeer BVBA
(Get full report from official database of BE for Intersfeer BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Intersfeer BVBA
Addition kinds of activities for Intersfeer BVBA

762201. Reparatie van communicatieapparatuur | Communication equipment repair
941104. Administratie van educatieve programma's, niveau van overheid | Administration of educational programs, level of government
20230311. Gepoederde afgeroomde melk | Powdered skim milk
28191000. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
30819900. Niet-ondersteunde kunststoffolie en -folie, niet inbegrepen | Unsupported plastics film and sheet, nec
36630200. Televisie-omroep- en communicatieapparatuur | Television broadcasting and communications equipment
38410000. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
59419906. Zwembad en biljarttafels | Pool and billiard tables
78190200. Reproductie diensten, film productie | Reproduction services, motion picture production

Werken bij Intersfeer BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Intersfeer BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Intersfeer BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Intersfeer BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner / dispatcher (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt de planning van de koppeling tussen de verhuurde machines / machinisten / opleidingen /... Je zorgt ervoor dat de puzzel past! Je werkt in shiften om permanente ondersteuning aan chauffeurs te voorzien.

  • Afwerker meubelen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent dé persoon voor deze uitvoering als je houdt van perfectie! Als afwerker sta jij in voor het perfect spuiten en afwerken van de meubelen, voornamelijk eik. Verder zal je ook monteren en samenstellen van de meubelen na het ontcijferen van het technisch plan met behulp van sloten, scharnieren, ladegeleiders, assemblage en tal van andere kleine gereedschappen. Je bent dus kortom een duizendpoot! Een duizendpoot die terechtkomt in een bedrijf met een goeie vibe, losse sfeer en waar iedereen elkaar te vriend houdt.

  • Afdelingsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bioscoop in Genk en Lanaken zijn we op zoek naar 2 voltijdse verantwoordelijken, 1 verantwoordelijke per vestiging. Indien je in de vestiging van Lanaken opstart zal je af en toe moeten werken in het filiaal te Maasmechelen. Tot je takenpakket zullen volgende taken behoren: Organiseren en begeleiden van evenementen, Uitdenken van eventuele acties in overleg met de marketing verantwoordelijke, Bestellingen plaatsen en ontvangen Voorraad bijhouden Personeelsplanning Verantwoordelijkheid over de kassa's, Zorgen dat de bioscoop goed draait en dat de bezoekers met een tevreden gevoel naar huis gaan

  • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

  • Sales Support Medewerker regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Sales Support Medewerker zal zich vooral richten op het ondersteunen van de basis taken van het Sales Support Team : Order intake order bevestigen. Facturatie en transport. Aankoop en inboeken goederen. Rapportering. Kwaliteitscertificaten. Voorraadbeheer. Aanmaken van artikelcodes routings in het bedrijfsysteem (ERP) Ondersteuning bij planning. Ondersteuning bij het maken van offertes. Beantwoorden van mails/telefoons van klanten ivm logistiek levertermijnen prijsaanvragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Herenelderen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • Servicetechnieker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

  • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Intersfeer BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Intersfeer BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Intersfeer BVBA. Laat een reactie achter voor Intersfeer BVBA. Intersfeer BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Intersfeer BVBA. Leave a respond for Intersfeer BVBA. Intersfeer BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Intersfeer BVBA op de google maps. Adres en contacten Intersfeer BVBA
Location of Intersfeer BVBA on the google maps. Address and contacts of Intersfeer BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Intersfeer BVBA Intersfeer BVBA: Dagcentrum 't Veldzicht | Jeugdstadion Ieper VZW | Janse Christiane | Damilot SPRL | Maarten De Ceulaer

Other related companies as Intersfeer BVBA: Dagcentrum 't Veldzicht | Jeugdstadion Ieper VZW | Janse Christiane | Damilot SPRL | Maarten De Ceulaer

Intersfeer BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Lovenjoel Belgie 3360 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Intersfeer BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01457855224. Het bedrijf Intersfeer BVBA bevindt zich op het adres: Parklaan 8. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 149,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Intersfeer BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Intersfeer BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Intersfeer BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Intersfeer BVBA, openstaande posities, locatie van Intersfeer BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Intersfeer BVBA is a company, that was registered 2008 in Lovenjoel Belgie 3360 - BE region, Belgium. Full name of company is Intersfeer BVBA, company assigned to the tax number BE01457855224. The company Intersfeer BVBA is located at the address: Parklaan 8. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 149,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Intersfeer BVBA were not found.
The main activity of Intersfeer BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Intersfeer BVBA is not available. You also can look at reviews of Intersfeer BVBA, open positions, location of Intersfeer BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Intersfeer BVBA, Lovenjoel Belgie 3360 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Intersfeer BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Intersfeer BVBA, Lovenjoel Belgie 3360 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Intersfeer BVBA, employees, financial statistics.