International Workshops for Astronomy e.V

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • International Workshops for Astronomy e.V
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • International Workshops for Astronomy e.V

Contactgegevens International Workshops for Astronomy e.V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data International Workshops for Astronomy e.V: address, phone, fax, email, website, opening hours

International Workshops for Astronomy e.V

Regio (region): Zedelgem, 8210 - BE, België

Adres (address): c/o Bart Vandenbussche - Pierlapont 64, België

Telefoon (phone): 32/16/32.75.31 32/16/32.75.31

Fax (fax): 32/16/32.79.99 32/16/32.79.99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) International Workshops for Astronomy e.V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "International Workshops for Astronomy e.V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "International Workshops for Astronomy e.V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van International Workshops for Astronomy e.V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen International Workshops for Astronomy e.V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of International Workshops for Astronomy e.V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees International Workshops for Astronomy e.V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti International Workshops for Astronomy e.V
Products information International Workshops for Astronomy e.V

BTW identificatienummer (tax): BE07990600585
Ondernemingsnummer: 1289764404
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in International Workshops for Astronomy e.V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor International Workshops for Astronomy e.V
(Get full report from official database of BE for International Workshops for Astronomy e.V)

Aanvulling soorten activiteiten voor International Workshops for Astronomy e.V
Addition kinds of activities for International Workshops for Astronomy e.V

23260100. Uniformen voor werk | Work uniforms
24310105. Deurluiken, hout | Door shutters, wood
27210104. Televisieschema's: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Television schedules: publishing only, not printed on site
38459903. Medische schoonmaakapparatuur, ultrasone | Medical cleaning equipment, ultrasonic
50120307. Aanhangwagens voor personenauto's | Trailers for passenger vehicles
76410102. opnieuw bekleden | Reupholstery
81110208. Milieuwet | Environmental law

Werken bij International Workshops for Astronomy e.V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in International Workshops for Astronomy e.V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor International Workshops for Astronomy e.V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for International Workshops for Astronomy e.V. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper huishoudproducten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verkoper van huishoudproducten staat u altijd klaar om te luisteren naar de klant. U geeft advies en speelt zo goed mogelijk in op hun wensen. Ook wordt er verwacht dat u zorgt voor een mooie presentatie van de afdeling.

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • Postbode Meise (m/v) (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Monteur (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een monteur ramen en deuren. 

  • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • Technieker (elektrisch en mechanisch) 2-ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van elektrische/mechanische problemen aan de machines en sta je in voor het dagelijks (preventief) onderhoud van het machinepark teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen en productiestilstanden tot een minimum te beperken. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies. Uitbreidingen machinepark Gericht handelingen uitvoeren opdat de lijn niet stilvalt Aanpassen van bestaande installaties

  • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • chauffeur C (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het inzamelen van afval als bestuurder van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Voorlader - Vrachtwagenchauffeur CE baché (VAC106 Genk) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in zwaar vervoer van coils en staal zijn wij wegens uitbreiding van de activiteiten, op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE met ervaring baché voor de regio Genk. U staat in voor het voorladen van trailers, deze trailers staan op de parking van het bedrijf en dienen binnen gereden te worden om vervolgens terug buiten op de parking geplaatst te worden. U dient als voorlader de lading te zekeren. Er wordt verwacht dat je nieuwe werknemers die opstarten wegwijs maakt. Ook hou je de orde op de parking en ben je stipt. Je zal een 10 trailers per dag voorladen (het laden zelf gebeurd door de fabriek) je dient wel telkens af en aan te koppelen, het dak te openen en de palen te plaatsen. Start 6h 's morgens. Gemiddeld 12h/dag.

Zoek naar antwoorden van International Workshops for Astronomy e.V in sociale netwerken
Look for responds of International Workshops for Astronomy e.V in social networks

Lees alle opmerkingen voor International Workshops for Astronomy e.V. Laat een reactie achter voor International Workshops for Astronomy e.V. International Workshops for Astronomy e.V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for International Workshops for Astronomy e.V. Leave a respond for International Workshops for Astronomy e.V. International Workshops for Astronomy e.V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie International Workshops for Astronomy e.V op de google maps. Adres en contacten International Workshops for Astronomy e.V
Location of International Workshops for Astronomy e.V on the google maps. Address and contacts of International Workshops for Astronomy e.V

Andere gerelateerde bedrijven als come International Workshops for Astronomy e.V International Workshops for Astronomy e.V: Mayne Victor & Co SA | CHEMISERIE RAYMOND | Alpro | Erkki Kivela | Well Communications BVBA

Other related companies as International Workshops for Astronomy e.V: Mayne Victor & Co SA | CHEMISERIE RAYMOND | Alpro | Erkki Kivela | Well Communications BVBA

International Workshops for Astronomy e.V is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Zedelgem, 8210 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is International Workshops for Astronomy e.V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07990600585. Het bedrijf International Workshops for Astronomy e.V bevindt zich op het adres: c/o Bart Vandenbussche - Pierlapont 64. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 565,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in International Workshops for Astronomy e.V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van International Workshops for Astronomy e.V is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van International Workshops for Astronomy e.V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van International Workshops for Astronomy e.V, openstaande posities, locatie van International Workshops for Astronomy e.V op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

International Workshops for Astronomy e.V is a company, that was registered 2010 in Zedelgem, 8210 - BE region, Belgium. Full name of company is International Workshops for Astronomy e.V, company assigned to the tax number BE07990600585. The company International Workshops for Astronomy e.V is located at the address: c/o Bart Vandenbussche - Pierlapont 64. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 565,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in International Workshops for Astronomy e.V were not found.
The main activity of International Workshops for Astronomy e.V is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of International Workshops for Astronomy e.V is not available. You also can look at reviews of International Workshops for Astronomy e.V, open positions, location of International Workshops for Astronomy e.V on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over International Workshops for Astronomy e.V, Zedelgem, 8210 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf International Workshops for Astronomy e.V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about International Workshops for Astronomy e.V, Zedelgem, 8210 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company International Workshops for Astronomy e.V, employees, financial statistics.