International Research InstituteS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • International Research InstituteS
Private companiesWater Transportation • International Research InstituteS

Contactgegevens International Research InstituteS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data International Research InstituteS: address, phone, fax, email, website, opening hours

International Research InstituteS

Regio (region): B-1180 Brussels Belgium - BE, België

Adres (address): Avenue de Floreal 98, België

Telefoon (phone): +32 (55) 630-20-94 +32 (55) 630-20-94

Fax (fax): 416.361.1265 416.361.1265

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) International Research InstituteS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "International Research InstituteS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "International Research InstituteS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van International Research InstituteS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen International Research InstituteS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of International Research InstituteS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees International Research InstituteS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti International Research InstituteS
Products information International Research InstituteS

BTW identificatienummer (tax): BE07906555175
Ondernemingsnummer: 3629302978
Hoofdstad (capital): 653,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in International Research InstituteS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor International Research InstituteS
(Get full report from official database of BE for International Research InstituteS)

Aanvulling soorten activiteiten voor International Research InstituteS
Addition kinds of activities for International Research InstituteS

8093. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
278901. Display montage | Display mounting
01610303. Uienboerderij | Onion farm
14469910. Silica zand mijnbouw | Silica sand mining
14599908. Topaz (nongem) mijnbouw | Topaz (nongem) mining
42120201. Vloeibare transport, lokaal | Liquid haulage, local

Werken bij International Research InstituteS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in International Research InstituteS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor International Research InstituteS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for International Research InstituteS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief/commercieel bediende (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de commerciële binnendienst van het bedrijf en zal na een opleiiding je eigen klanten opvolgen van A tot Z. Dit wilt zeggen van offerte tot facturatie: - Offertes opmaken en bespreken met de klant - Orders inputten en doorgeven naar productie - Stockbeheer - Levertermijnen opvolgen en de klant op de hoogte houden - Transport regelen naar de klant - Facturatie

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Kraanman met rijbewijs C (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient de vrachtwagen met de kraan. Je plaatst de ruiten op het juiste niveau. Daarnaast help je ook mee met het plaatsen van de ruiten.

  • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

  • Lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen, zijn we op zoek naar een half-automaatlasser in het atelier. De firma is actief in metaalconstructies en machinebouw. Als lasser: Sta je in voor half-automaat lassen in het atelier Je zal ook heel veel moeten slijpen met een slijpschijf Fabricage van seriewerk ...

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in -GRIMBERGEN - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • sportkinesitherapeut (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • weekendhulp bakkerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Bakkerij Selis

    Type: Flexijob

    koffiekoeken afwerken, winkel inladen, afwassen, de bakkerij opkuisen, producten voor 's nacht al klaarzetten

Zoek naar antwoorden van International Research InstituteS in sociale netwerken
Look for responds of International Research InstituteS in social networks

Lees alle opmerkingen voor International Research InstituteS. Laat een reactie achter voor International Research InstituteS. International Research InstituteS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for International Research InstituteS. Leave a respond for International Research InstituteS. International Research InstituteS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie International Research InstituteS op de google maps. Adres en contacten International Research InstituteS
Location of International Research InstituteS on the google maps. Address and contacts of International Research InstituteS

Andere gerelateerde bedrijven als come International Research InstituteS International Research InstituteS: ALARME ET PROTECTION MISTER K | Alain's beestenboel | Fiduciaires Réunies du Luxembourg SA | Jaucot Cie SPRL | ATR N.V.

Other related companies as International Research InstituteS: ALARME ET PROTECTION MISTER K | Alain's beestenboel | Fiduciaires Réunies du Luxembourg SA | Jaucot Cie SPRL | ATR N.V.

International Research InstituteS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio B-1180 Brussels Belgium - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is International Research InstituteS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07906555175. Het bedrijf International Research InstituteS bevindt zich op het adres: Avenue de Floreal 98. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 653,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in International Research InstituteS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van International Research InstituteS is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van International Research InstituteS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van International Research InstituteS, openstaande posities, locatie van International Research InstituteS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

International Research InstituteS is a company, that was registered 2009 in B-1180 Brussels Belgium - BE region, Belgium. Full name of company is International Research InstituteS, company assigned to the tax number BE07906555175. The company International Research InstituteS is located at the address: Avenue de Floreal 98. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 653,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in International Research InstituteS were not found.
The main activity of International Research InstituteS is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of International Research InstituteS is not available. You also can look at reviews of International Research InstituteS, open positions, location of International Research InstituteS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over International Research InstituteS, B-1180 Brussels Belgium - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf International Research InstituteS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about International Research InstituteS, B-1180 Brussels Belgium - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company International Research InstituteS, employees, financial statistics.