JhGovio v.z.w

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • JhGovio v.z.w
Private companiesMetal Mining • JhGovio v.z.w

Contactgegevens JhGovio v.z.w: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JhGovio v.z.w: address, phone, fax, email, website, opening hours

JhGovio v.z.w

Regio (region): Kalmthout, Antwerpen 2920 - BE, België

Adres (address): Dorpsstraat 1, België

Telefoon (phone): 3236668012 3236668012

Fax (fax): +32 (63) 530-26-94 +32 (63) 530-26-94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JhGovio v.z.w: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JhGovio v.z.w"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JhGovio v.z.w"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JhGovio v.z.w, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JhGovio v.z.w. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JhGovio v.z.w, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JhGovio v.z.w. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JhGovio v.z.w
Products information JhGovio v.z.w

BTW identificatienummer (tax): BE03911926269
Ondernemingsnummer: 6296783447
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in JhGovio v.z.w zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JhGovio v.z.w
(Get full report from official database of BE for JhGovio v.z.w)

Aanvulling soorten activiteiten voor JhGovio v.z.w
Addition kinds of activities for JhGovio v.z.w

286905. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
20419902. Maisgranen en vlokken, voor gebruik van brouwerijen | Corn grits and flakes, for brewers' use
28440203. Tandenpasta's of poeders, tandpasta's | Toothpastes or powders, dentifrices
31439905. Werkschoenen, mannen | Work shoes, men's
32970203. Cement: hoge temperatuur, vuurvaste (nonclay) | Cement: high temperature, refractory (nonclay)
35559906. Typografische nummermachines | Typographic numbering machines
37320102. Woonboten, bouw en reparatie | Houseboats, building and repairing
50990207. Schaven, hout | Shavings, wood
57220206. Afvalverwerking | Garbage disposals

Werken bij JhGovio v.z.w: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JhGovio v.z.w: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JhGovio v.z.w. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JhGovio v.z.w. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • Schrijnwerker tuinhuizen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat samen met de zaakvoerder langs bij verschillende particulieren voor het monteren van Tuinhuizen en Carports.

  • Allround technieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    plaatsen en neutraliseren van zowel boven- als ondergrondse tanks verschroten en verwijderen van tanks  Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een allround technieker met rijbewijs C.

  • DRINGENDE POETSHULP TE BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Balegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent nog op zoek naar een vakantiejob en je kan je een maand vrijmaken om te werken in het onderhoud. Je voorkeur gaat uit naar technisch administratief werk

  • BAKKERSHULP (weekendwerk) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ OPSINJOOR

    Type: Studentenjob

    Je helpt de bakker bij het afwerken van koffiekoeken, patisserie en bij het verpakken van sandwiches. Je werkt tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag. Je begint rond middernacht te werken tot ongeveer 6 uur 's morgens.

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

Zoek naar antwoorden van JhGovio v.z.w in sociale netwerken
Look for responds of JhGovio v.z.w in social networks

Lees alle opmerkingen voor JhGovio v.z.w. Laat een reactie achter voor JhGovio v.z.w. JhGovio v.z.w bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JhGovio v.z.w. Leave a respond for JhGovio v.z.w. JhGovio v.z.w on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JhGovio v.z.w op de google maps. Adres en contacten JhGovio v.z.w
Location of JhGovio v.z.w on the google maps. Address and contacts of JhGovio v.z.w

Andere gerelateerde bedrijven als come JhGovio v.z.w JhGovio v.z.w: MANDL MICHAEL | 4 All NetWorks | Informatic BVBA | Willaert Freddy | Zone Bleue SPRL

Other related companies as JhGovio v.z.w: MANDL MICHAEL | 4 All NetWorks | Informatic BVBA | Willaert Freddy | Zone Bleue SPRL

JhGovio v.z.w is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Kalmthout, Antwerpen 2920 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is JhGovio v.z.w, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03911926269. Het bedrijf JhGovio v.z.w bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in JhGovio v.z.w zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JhGovio v.z.w is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JhGovio v.z.w is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JhGovio v.z.w, openstaande posities, locatie van JhGovio v.z.w op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JhGovio v.z.w is a company, that was registered 1993 in Kalmthout, Antwerpen 2920 - BE region, Belgium. Full name of company is JhGovio v.z.w, company assigned to the tax number BE03911926269. The company JhGovio v.z.w is located at the address: Dorpsstraat 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in JhGovio v.z.w were not found.
The main activity of JhGovio v.z.w is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JhGovio v.z.w is not available. You also can look at reviews of JhGovio v.z.w, open positions, location of JhGovio v.z.w on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JhGovio v.z.w, Kalmthout, Antwerpen 2920 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JhGovio v.z.w, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JhGovio v.z.w, Kalmthout, Antwerpen 2920 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JhGovio v.z.w, employees, financial statistics.