JOHAN KERSTENS

Contactgegevens JOHAN KERSTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN KERSTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN KERSTENS

Regio (region): LEUVENSESTEENWEG 41 - BOUTERSEM BRABANT BE, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 41 - BOUTERSEM BRABANT BE België

Telefoon (phone): 003216733918 003216733918

Fax (fax): +32 (71) 224-80-80 +32 (71) 224-80-80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN KERSTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN KERSTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN KERSTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN KERSTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN KERSTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN KERSTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN KERSTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN KERSTENS
Products information JOHAN KERSTENS

BTW identificatienummer (tax): BE05464294433
Ondernemingsnummer: 7554718017
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 635,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in JOHAN KERSTENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN KERSTENS
(Get full report from official database of BE for JOHAN KERSTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN KERSTENS
Addition kinds of activities for JOHAN KERSTENS

249903. Ladders en stepladders, hout | Ladders and stepladders, wood
519905. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs
821199. Elementaire en middelbare scholen, nec | Elementary and secondary schools, nec
22999910. Rugbacking, jute of andere vezels | Rugbacking, jute or other fiber
27540603. Coupons: gravure printing | Coupons: gravure printing
34930100. Warm gevormde veren | Hot formed springs
80699900. Speciaalziekenhuizen, behalve psychiatrische, nec | Specialty hospitals, except psychiatric, nec
87480301. Radioconsultant | Radio consultant

Werken bij JOHAN KERSTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN KERSTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN KERSTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN KERSTENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - teammember OKay Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als team member bij OKay sta je in voor heel wat taken: rekken aanvullen, kassawerk, de winkel netjes houden, broodjes smeren en koffiekoeken afbakken … heel gevarieerd dus! Klanten zijn je prioriteit. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt en het ‘gezicht‘ van OKay. Je staat altijd voor hen klaar en geeft hen de juiste informatie. Je komt terecht in een leuk en dynamisch team. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan? Dan stel jij manieren voor om die te verbeteren.

  • CNC-operator / insteller HOUTSECTOR - dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO gaat op zoek naar een gemotiveerde CNC operator/insteller (hout) voor gevarieerd werk te Kortrijk. Onze klant produceert stukwerk/maatwerk. Jouw taak bestaat erin om de CNC-machine correct te parametreren en te bedienen. Je werkt in dagdienst.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker en/of onderhoudstechnieker om te werken in regio Limburg   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar) U werkt in 3-ploegen (vroege, late, nacht)

  • huishoudhelden Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • CHAUFFEUR CE nationaal vervoer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRANSWEST

    Type: Vaste Job

    Chauffeur ce voor nationaal vervoer BENELUX

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Hasselt 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Geel zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van JOHAN KERSTENS in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN KERSTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN KERSTENS. Laat een reactie achter voor JOHAN KERSTENS. JOHAN KERSTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN KERSTENS. Leave a respond for JOHAN KERSTENS. JOHAN KERSTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN KERSTENS op de google maps. Adres en contacten JOHAN KERSTENS
Location of JOHAN KERSTENS on the google maps. Address and contacts of JOHAN KERSTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN KERSTENS JOHAN KERSTENS: Verbinnen Raymond | A.D.H. NV | ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA | Euro-Conseil | Pelgrims Verpakkingen N.V.

Other related companies as JOHAN KERSTENS: Verbinnen Raymond | A.D.H. NV | ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA | Euro-Conseil | Pelgrims Verpakkingen N.V.

JOHAN KERSTENS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio LEUVENSESTEENWEG 41 - BOUTERSEM BRABANT BE, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN KERSTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05464294433. Het bedrijf JOHAN KERSTENS bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 41 - BOUTERSEM BRABANT BE, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 635,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in JOHAN KERSTENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHAN KERSTENS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN KERSTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN KERSTENS, openstaande posities, locatie van JOHAN KERSTENS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JOHAN KERSTENS is a company, that was registered 2005 in LEUVENSESTEENWEG 41 - BOUTERSEM BRABANT BE region, Belgium. Full name of company is JOHAN KERSTENS, company assigned to the tax number BE05464294433. The company JOHAN KERSTENS is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 41 - BOUTERSEM BRABANT BE, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 635,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in JOHAN KERSTENS were not found.
The main activity of JOHAN KERSTENS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN KERSTENS is not available. You also can look at reviews of JOHAN KERSTENS, open positions, location of JOHAN KERSTENS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN KERSTENS, LEUVENSESTEENWEG 41 - BOUTERSEM BRABANT BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN KERSTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN KERSTENS, LEUVENSESTEENWEG 41 - BOUTERSEM BRABANT BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN KERSTENS, employees, financial statistics.