JOACHIM RODRIGUEZ

Contactgegevens JOACHIM RODRIGUEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOACHIM RODRIGUEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOACHIM RODRIGUEZ

Regio (region): BRUXELLES be 1082 be, België

Adres (address): DREVE DES MARICOLLES 26, België

Telefoon (phone): +33804575575 +33804575575

Fax (fax): +33804575000 +33804575000

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOACHIM RODRIGUEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOACHIM RODRIGUEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOACHIM RODRIGUEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOACHIM RODRIGUEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOACHIM RODRIGUEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOACHIM RODRIGUEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOACHIM RODRIGUEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOACHIM RODRIGUEZ
Products information JOACHIM RODRIGUEZ

BTW identificatienummer (tax): BE09063964843
Ondernemingsnummer: 9293304443
Hoofdstad (capital): 851,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 161,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in JOACHIM RODRIGUEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOACHIM RODRIGUEZ
(Get full report from official database of BE for JOACHIM RODRIGUEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOACHIM RODRIGUEZ
Addition kinds of activities for JOACHIM RODRIGUEZ

5172. Petroleumproducten, n.v. | Petroleum products, nec
14220102. Krijt, gemalen of anderszins behandeld | Chalk, ground or otherwise treated
16290400. Grondvoorbereiding constructie | Land preparation construction
26790102. Pallet spacers, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Pallet spacers, fiber: made from purchased material
35310811. Rakes, land clearing: mechanisch | Rakes, land clearing: mechanical
49530302. Sanitaire stortplaatswerking | Sanitary landfill operation
53119901. Warenhuizen, korting | Department stores, discount
87330103. Medisch onderzoek | Medical research

Werken bij JOACHIM RODRIGUEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOACHIM RODRIGUEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOACHIM RODRIGUEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOACHIM RODRIGUEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • Commercieel bediende m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een publiciteitsfirma gelegen in Lommel. Om hun team te versterken, zoeken wij een commercieel bediende. Je bent verantwoordelijk voor: • Opmaken van een prospectielijst; • Voeren van telefoongesprekken met mogelijke klanten; • Maken van passende voorstellen; • Uitbouwen van een professionele relatie met je klanten; • Opvolgen van de klantentevredenheid;

  • HUISHOUDHULP DIEST- BEKKEVOORT (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Huishoudhulp REGIO Kapelle-op-den-bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • METSERS (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: SABBE

    Type: Vaste Job

    Je voert het metselwerk uit bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: de grond- en funderingswerken, de constructies in baksteen, in betonblokken, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. Funderingen maken Metselwerk Plaatsen geprefabriceerde elementen Thermische isolatie Dichtingswerken Voegwerken Bekisten en betonneren Wegens uitbreiding van onze West-Vlaamse vestiging die gespecialiseerd is in beton- en metselwerken, netgebonden gebouwen werven wij meerdere metsers aan, deze opstart is voorzien voor na het bouwverlof.

  • projectleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

  • Front-End Ontwikkelaar - Angular Expert (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Senior/Medior Front End developer with solid expertise in Angular for a partner operating in the Electronics sector. They are developing a unique solution for their clients to manage their assets. Job Description Angular 6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootstrap, SOAP, Rest Team of 7 developers composed of UX/UI designers and Front-end developers You have a analatycal mind Your goal is to write clean and simple codes You want to challenge yourself You will work also a little with Nodejs Profile You have at least 3 years experience as a Front End developer You are enthousiastic and flexible You are an Angular (JS / 5/6) expert You are a team player You speak Dutch and English Details 6 months contract Possibility to learn new technologies Friendly and challenging atmosphere Possibility to extend your contract

  • KOKS (Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, en heb je veel zin om er mee tegen aan te gaan? Leer jij graag veel mensen kennen en hou je van koken? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Voor Kortrijk zijn wij opzoek naar koks om mee te werken op toffe projecten !

Zoek naar antwoorden van JOACHIM RODRIGUEZ in sociale netwerken
Look for responds of JOACHIM RODRIGUEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOACHIM RODRIGUEZ. Laat een reactie achter voor JOACHIM RODRIGUEZ. JOACHIM RODRIGUEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOACHIM RODRIGUEZ. Leave a respond for JOACHIM RODRIGUEZ. JOACHIM RODRIGUEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOACHIM RODRIGUEZ op de google maps. Adres en contacten JOACHIM RODRIGUEZ
Location of JOACHIM RODRIGUEZ on the google maps. Address and contacts of JOACHIM RODRIGUEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come JOACHIM RODRIGUEZ JOACHIM RODRIGUEZ: DE DRAAIBOOM FV | Wire and Steel Trading NV | De Somer N.V. | BAS | Quality Animals

Other related companies as JOACHIM RODRIGUEZ: DE DRAAIBOOM FV | Wire and Steel Trading NV | De Somer N.V. | BAS | Quality Animals

JOACHIM RODRIGUEZ is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio BRUXELLES be 1082 be, België. De volledige naam van het bedrijf is JOACHIM RODRIGUEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09063964843. Het bedrijf JOACHIM RODRIGUEZ bevindt zich op het adres: DREVE DES MARICOLLES 26. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 851,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 161,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in JOACHIM RODRIGUEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOACHIM RODRIGUEZ is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOACHIM RODRIGUEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOACHIM RODRIGUEZ, openstaande posities, locatie van JOACHIM RODRIGUEZ op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JOACHIM RODRIGUEZ is a company, that was registered 2012 in BRUXELLES be 1082 be region, Belgium. Full name of company is JOACHIM RODRIGUEZ, company assigned to the tax number BE09063964843. The company JOACHIM RODRIGUEZ is located at the address: DREVE DES MARICOLLES 26. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 851,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 161,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in JOACHIM RODRIGUEZ were not found.
The main activity of JOACHIM RODRIGUEZ is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOACHIM RODRIGUEZ is not available. You also can look at reviews of JOACHIM RODRIGUEZ, open positions, location of JOACHIM RODRIGUEZ on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOACHIM RODRIGUEZ, BRUXELLES be 1082 be: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOACHIM RODRIGUEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOACHIM RODRIGUEZ, BRUXELLES be 1082 be: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOACHIM RODRIGUEZ, employees, financial statistics.