Internationaal Straattheaterfestival

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Internationaal Straattheaterfestival
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Internationaal Straattheaterfestival

Contactgegevens Internationaal Straattheaterfestival: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Internationaal Straattheaterfestival: address, phone, fax, email, website, opening hours

Internationaal Straattheaterfestival

Regio (region): Gent, 9000 - BELGIUM, België

Adres (address): Bij Sint-Jacobs 18, België

Telefoon (phone): 09/225.36.76 09/225.36.76

Fax (fax): 09/223.210.37 09/223.210.37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Internationaal Straattheaterfestival: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Internationaal Straattheaterfestival"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Internationaal Straattheaterfestival"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Internationaal Straattheaterfestival, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Internationaal Straattheaterfestival. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Internationaal Straattheaterfestival, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Internationaal Straattheaterfestival. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Internationaal Straattheaterfestival
Products information Internationaal Straattheaterfestival

BTW identificatienummer (tax): BE09471282958
Ondernemingsnummer: 2690246582
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Internationaal Straattheaterfestival zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Internationaal Straattheaterfestival
(Get full report from official database of BE for Internationaal Straattheaterfestival)

Aanvulling soorten activiteiten voor Internationaal Straattheaterfestival
Addition kinds of activities for Internationaal Straattheaterfestival

221105. Twills, boren, denims en andere geribbelde stoffen: katoen | Twills, drills, denims and other ribbed fabrics: cotton
508504. Bevestigingsmiddelen en bevestigingsapparatuur | Fasteners and fastening equipment
14119908. Zandsteen, afmeting-steengroeven | Sandstone, dimension-quarrying
23290200. Mannen- en jongensleer, wol en dunne bovenkleding | Men's and boys' leather, wool and down-filled outerwear
24991301. Briketten, zaagsel of bagasse: non-petroleumbinder | Briquettes, sawdust or bagasse: nonpetroleum binder
25910300. Venster tinten | Window shades
50840400. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery
79970504. Tennisclub, lidmaatschap | Tennis club, membership

Werken bij Internationaal Straattheaterfestival: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Internationaal Straattheaterfestival: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Internationaal Straattheaterfestival. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Internationaal Straattheaterfestival. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

  • Werfleider (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

  • Aankoper (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio GEETBETS (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Geetbets en omgeving

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • Jobstudent zaalmedewerker (M/V) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Ingelmunster zijn we op zoek naar een zaalmedewerker. Er wordt verwacht dat je een sociaal en warm persoon bent, want je staat in voor het onthaal van de klanten, opnemen en bedienen van klanten. Je helpt mee aan de netheid van de zaak. Je helpt mee alles op te ruimen.

  • Industrialisation Engineer | link R&D/productie | multinational (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Dé link tussen R&D en productie! Je bent nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten op de werkvloer. Je legt de optimale condities vast, stelt de nodige workflows op, doet werkpostanalyse en maakt de nodige programma’s aan. Je zorgt ervoor dat de productiedossiers opgesteld worden en je ontwikkelt de nodige tools. Je bent er ook voortdurend op uit om de productieprocessen te verbeteren. Je stelt procesparameters op en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je stelt een onderhoudsplan op en kijkt toe op de naleving ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de precalculatie bij nieuwe producten en nacalculatie bij lopende producten. Voor dit alles sta je in nauw contact met de R&D‐ingenieurs binnen deze elektronica-afdeling, met de productievestiging in het buitenland, met klanten en met de aankoopdienst en leveranciers.

  • Business Developer Keuringen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HASCO

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer Energy & Services neem je de rol op van specialist voor onze business unit All-In Tank Service met een sterke focus op tankkeuringen. Dat wil zeggen dat je: De customer journey analyseert, van dataverzameling tot uitvoering van het project De behoeftes van onze klanten leert kennen en achterhaalt wat hen triggert Samen met je Business Unit Manager de klantensegmentatie bepaalt Het verdere potentieel aan tankkeuringen in België in kaart brengt en gerichte acties uitwerkt per potentiële doelgroep De owner bent voor jouw product. Je bijt je vast in je projecten en weet anderen te enthousiasmeren om tot nog betere resultaten te komen Je verplaatst in heel België om je acties op te volgen in de filialen om je project te doen slagen Een klantenportefeuille uitbouwt door actieve prospectie van nieuwe opportuniteiten en het opvolgen van marktontwikkelingen Daarnaast mee de deal binnen haalt bij grote (nationale) accounts (Post-)analyses uitvoert op lopende en afgeronde acties om zo kritische succesfactoren te bepalen, verbetervoorstellen te doen en de ROI van iedere actie te maximaliseren Samenwerkt met onze digital marketeer om je actieplan te laten slagen Inzichtelijke rapporteringen opstelt zodat je stakeholder je acties op maandelijkse basis kunnen opvolgen Rapporteert aan de Business Unit Manager

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van Internationaal Straattheaterfestival in sociale netwerken
Look for responds of Internationaal Straattheaterfestival in social networks

Lees alle opmerkingen voor Internationaal Straattheaterfestival. Laat een reactie achter voor Internationaal Straattheaterfestival. Internationaal Straattheaterfestival bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Internationaal Straattheaterfestival. Leave a respond for Internationaal Straattheaterfestival. Internationaal Straattheaterfestival on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Internationaal Straattheaterfestival op de google maps. Adres en contacten Internationaal Straattheaterfestival
Location of Internationaal Straattheaterfestival on the google maps. Address and contacts of Internationaal Straattheaterfestival

Andere gerelateerde bedrijven als come Internationaal Straattheaterfestival Internationaal Straattheaterfestival: Heyse Paul BVBA | Ingrid Hairstyling | RECUPAL WEST NV | Mobelec Products N.V. | Transcot Lauwe N.V.

Other related companies as Internationaal Straattheaterfestival: Heyse Paul BVBA | Ingrid Hairstyling | RECUPAL WEST NV | Mobelec Products N.V. | Transcot Lauwe N.V.

Internationaal Straattheaterfestival is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Gent, 9000 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Internationaal Straattheaterfestival, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09471282958. Het bedrijf Internationaal Straattheaterfestival bevindt zich op het adres: Bij Sint-Jacobs 18. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 308,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Internationaal Straattheaterfestival zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Internationaal Straattheaterfestival is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Internationaal Straattheaterfestival is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Internationaal Straattheaterfestival, openstaande posities, locatie van Internationaal Straattheaterfestival op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Internationaal Straattheaterfestival is a company, that was registered 2001 in Gent, 9000 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Internationaal Straattheaterfestival, company assigned to the tax number BE09471282958. The company Internationaal Straattheaterfestival is located at the address: Bij Sint-Jacobs 18. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 308,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Internationaal Straattheaterfestival were not found.
The main activity of Internationaal Straattheaterfestival is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Internationaal Straattheaterfestival is not available. You also can look at reviews of Internationaal Straattheaterfestival, open positions, location of Internationaal Straattheaterfestival on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Internationaal Straattheaterfestival, Gent, 9000 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Internationaal Straattheaterfestival, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Internationaal Straattheaterfestival, Gent, 9000 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Internationaal Straattheaterfestival, employees, financial statistics.