A & C NOYENS NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • A & C NOYENS NV
Private companiesTobacco Products • A & C NOYENS NV

Contactgegevens A & C NOYENS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & C NOYENS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & C NOYENS NV

Regio (region): Olen, België

Adres (address): Lammerdries 16H,2250, België

Telefoon (phone): 014 23 33 43 014 23 33 43

Fax (fax): 014 23 33 44 014 23 33 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & C NOYENS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & C NOYENS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & C NOYENS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & C NOYENS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & C NOYENS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & C NOYENS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & C NOYENS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & C NOYENS NV
Products information A & C NOYENS NV

BTW identificatienummer (tax): BE01219726562
Ondernemingsnummer: 5650238037
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 408,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A & C NOYENS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & C NOYENS NV
(Get full report from official database of BE for A & C NOYENS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & C NOYENS NV
Addition kinds of activities for A & C NOYENS NV

07230103. Vlasafscheidende diensten | Flax decorticating services
20990601. Suiker slijpen | Sugar grinding
30110107. Vrachtwagen of bus binnenbuizen | Truck or bus inner tubes
30699921. Type, rubber | Type, rubber
34310103. Douches, metaal | Shower stalls, metal
35550301. Kopieerhouders, printers ' | Copy holders, printers'
39140107. Zilversmeden | Silversmithing
55510101. Binnenboten | Inboard boats
76239903. Koelkast reparatie service | Refrigerator repair service

Werken bij A & C NOYENS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & C NOYENS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & C NOYENS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & C NOYENS NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Kelner (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

 • Supervisor (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

 • Poetshulp Hofstade (HOFSTADE)

  Regio: HOFSTADE

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Huishoudhulp regio Lichtaart (LICHTAART)

  Regio: LICHTAART

  Bedrijf: Steam & Clean

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • huishoudhulp Kruibeke (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Huishoudhulp regio Haaltert (M/V) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: VIO Turnhout

  Type: Studentenjob

  Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

 • Elektromecanicien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

 • Target Recruitment - MS BI Teamlead (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dit internationaal bedrijf gelegen vlak buiten Gent is op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design. Profiel Als freelance MS BI teamlead herken je jezelf in de volgende omschrijving: je hebt al geruime ervaring met de volledige MS BI suite: SSIS, SSAS, SSRS. kennis van PowerBI is een plus. je houdt van programmeren met SSIS. je bent vloeiend in het Nederlands en Engels. Aanbod Als freelance MS BI teamlead krijg je: een project in een internationaal bedrijf vlak buiten de ring van Gent. flexibele uren en thuiswerk zijn bespreekbaar. startdatum ASAP. uitbetaling door Target Recruitment binnen de 10 werkdagen. Ben jij meteen beschikbaar en spreekt deze opdracht jou aan? Stuur me dan een mailtje met jouw CV via de knop hieronder.

 • Lerares mode (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: CVO MEISE-JETTE

  Type: Werfreserve

  Je bent een enthousiaste en inspirerende leraar, die graag met volwassenen werkt. Deze vacature is bedoeld voor de werfreserve.

 • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PINTXOS

  Type: Flexijob

  Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van A & C NOYENS NV in sociale netwerken
Look for responds of A & C NOYENS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & C NOYENS NV. Laat een reactie achter voor A & C NOYENS NV. A & C NOYENS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & C NOYENS NV. Leave a respond for A & C NOYENS NV. A & C NOYENS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & C NOYENS NV op de google maps. Adres en contacten A & C NOYENS NV
Location of A & C NOYENS NV on the google maps. Address and contacts of A & C NOYENS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A & C NOYENS NV A & C NOYENS NV: Afilco BVBA | Webcars | IDLINK SA | Pirson SPRL | Zenit. Training, Consultancy & Coaching NV

Other related companies as A & C NOYENS NV: Afilco BVBA | Webcars | IDLINK SA | Pirson SPRL | Zenit. Training, Consultancy & Coaching NV

A & C NOYENS NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Olen, België. De volledige naam van het bedrijf is A & C NOYENS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01219726562. Het bedrijf A & C NOYENS NV bevindt zich op het adres: Lammerdries 16H,2250. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 408,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A & C NOYENS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A & C NOYENS NV is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & C NOYENS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & C NOYENS NV, openstaande posities, locatie van A & C NOYENS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A & C NOYENS NV is a company, that was registered 2018 in Olen region, Belgium. Full name of company is A & C NOYENS NV, company assigned to the tax number BE01219726562. The company A & C NOYENS NV is located at the address: Lammerdries 16H,2250. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 408,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A & C NOYENS NV were not found.
The main activity of A & C NOYENS NV is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A & C NOYENS NV is not available. You also can look at reviews of A & C NOYENS NV, open positions, location of A & C NOYENS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & C NOYENS NV, Olen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & C NOYENS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & C NOYENS NV, Olen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & C NOYENS NV, employees, financial statistics.