Ingram Micro ECC NV/SA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Ingram Micro ECC NV/SA
Private companiesPersonal Services • Ingram Micro ECC NV/SA

Contactgegevens Ingram Micro ECC NV/SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ingram Micro ECC NV/SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ingram Micro ECC NV/SA

Regio (region): Vilvoorde, B-1800 - BE, België

Adres (address): Luchthavenlaan 25A, België

Telefoon (phone): +32 (69) 588-11-11 +32 (69) 588-11-11

Fax (fax): 32 2 254 9639 32 2 254 9639

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ingram Micro ECC NV/SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ingram Micro ECC NV/SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ingram Micro ECC NV/SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ingram Micro ECC NV/SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ingram Micro ECC NV/SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ingram Micro ECC NV/SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ingram Micro ECC NV/SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ingram Micro ECC NV/SA
Products information Ingram Micro ECC NV/SA

BTW identificatienummer (tax): BE04109680175
Ondernemingsnummer: 7144927978
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 613,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ingram Micro ECC NV/SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ingram Micro ECC NV/SA
(Get full report from official database of BE for Ingram Micro ECC NV/SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ingram Micro ECC NV/SA
Addition kinds of activities for Ingram Micro ECC NV/SA

792202. Theatrale productie diensten | Theatrical production services
899999. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec
26310500. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
26740101. Kruidenierszakken: gemaakt van aangekochte materialen | Grocers' bags: made from purchased materials
33699900. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
39150204. Juwelen solderen voor de handel | Jewelry soldering for the trade
50859901. Bottler benodigdheden | Bottler supplies
61410104. Afbetaling verkoopfinanciering, behalve banken | Installment sales finance, other than banks
80930300. Gezinsplanning en preventieklinieken | Family planning and birth control clinics

Werken bij Ingram Micro ECC NV/SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ingram Micro ECC NV/SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ingram Micro ECC NV/SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ingram Micro ECC NV/SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • Elektricien voor bedrijf in Puurs - schoolverlaters welkom ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zaak regio Bornem, zijn we op zoek naar een elektricien. Takenpakket: Je zal mee instaan voor het trekken van kabels, aansluiten van de elektriciteit, bevestigen van de zekeringskast,...

  • kok (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kok in regio Zwevegem worden volgende zaken van jou verwacht. Mise en place bereidingen zowel warme als koude keuken. zelfstandig kunnen werken van A tot Z leiding geven gevarieerde gerechten: steak tongrolletjes filet mignon carpaccio kaas- en garnaalkroketten slaatjes. het dresseren van de borden. vacuüm verpakken om dan te steamen. Creatief meedenken om de kaart te verruimen en te veranderen

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • Hvac Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

  • Bevrachter baantransport (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract mét Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Waregem - dringend! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Student kerstvakantie / klantendienst m/v (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student voor de kerstvakantie - bedrijf te Beernem. Ondersteuning van de klantendienst. Algemene administratie

  • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

Zoek naar antwoorden van Ingram Micro ECC NV/SA in sociale netwerken
Look for responds of Ingram Micro ECC NV/SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ingram Micro ECC NV/SA. Laat een reactie achter voor Ingram Micro ECC NV/SA. Ingram Micro ECC NV/SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ingram Micro ECC NV/SA. Leave a respond for Ingram Micro ECC NV/SA. Ingram Micro ECC NV/SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ingram Micro ECC NV/SA op de google maps. Adres en contacten Ingram Micro ECC NV/SA
Location of Ingram Micro ECC NV/SA on the google maps. Address and contacts of Ingram Micro ECC NV/SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ingram Micro ECC NV/SA Ingram Micro ECC NV/SA: Entreville ASBL | IBEM NV | Egberghs N.V. | Administration Communale | Baxter

Other related companies as Ingram Micro ECC NV/SA: Entreville ASBL | IBEM NV | Egberghs N.V. | Administration Communale | Baxter

Ingram Micro ECC NV/SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, B-1800 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Ingram Micro ECC NV/SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04109680175. Het bedrijf Ingram Micro ECC NV/SA bevindt zich op het adres: Luchthavenlaan 25A. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 613,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ingram Micro ECC NV/SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ingram Micro ECC NV/SA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ingram Micro ECC NV/SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ingram Micro ECC NV/SA, openstaande posities, locatie van Ingram Micro ECC NV/SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ingram Micro ECC NV/SA is a company, that was registered 2014 in Vilvoorde, B-1800 - BE region, Belgium. Full name of company is Ingram Micro ECC NV/SA, company assigned to the tax number BE04109680175. The company Ingram Micro ECC NV/SA is located at the address: Luchthavenlaan 25A. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 613,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ingram Micro ECC NV/SA were not found.
The main activity of Ingram Micro ECC NV/SA is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ingram Micro ECC NV/SA is not available. You also can look at reviews of Ingram Micro ECC NV/SA, open positions, location of Ingram Micro ECC NV/SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ingram Micro ECC NV/SA, Vilvoorde, B-1800 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ingram Micro ECC NV/SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ingram Micro ECC NV/SA, Vilvoorde, B-1800 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ingram Micro ECC NV/SA, employees, financial statistics.