Infolink Consulting

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Infolink Consulting

Contactgegevens Infolink Consulting: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Infolink Consulting: address, phone, fax, email, website, opening hours

Infolink Consulting

Regio (region): Sint-Amandsberg Oost-vlaanderen 9040 - BE, België

Adres (address): Emiel Lossystraat 84, België

Telefoon (phone): +32.93300944 +32.93300944

Fax (fax): +32 (81) 725-94-79 +32 (81) 725-94-79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Infolink Consulting: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Infolink Consulting"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Infolink Consulting"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Infolink Consulting, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Infolink Consulting. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Infolink Consulting, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Infolink Consulting. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Infolink Consulting
Products information Infolink Consulting

BTW identificatienummer (tax): BE01739379882
Ondernemingsnummer: 9478973388
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 568,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Infolink Consulting zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Infolink Consulting
(Get full report from official database of BE for Infolink Consulting)

Aanvulling soorten activiteiten voor Infolink Consulting
Addition kinds of activities for Infolink Consulting

2261. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
301101. Binnenbuizen, alle soorten | Inner tubes, all types
554199. Benzine benzinestations, nec | Gasoline service stations, nec
20910312. Vis, gefiletet (zonder been) | Fish, filleted (boneless)
22990207. Voering, tapijt: vilt, behalve geweven | Lining, carpet: felt, except woven
28999942. Roestbestendige verbindingen | Rust resisting compounds
38210120. Pi tapes (metalen periferie directe lezingsdiameterbandjes) | Pi tapes (metal periphery direct reading diameter tapes)
50850403. Nietmachines en knijpers | Staplers and tackers
52110200. Deur- en raamproducten | Door and window products

Werken bij Infolink Consulting: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Infolink Consulting: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Infolink Consulting. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Infolink Consulting. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Frisse lucht,fysiek werk en flexibiliteit iets voor jou? (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor de afvalverwerking en ophaling in de regio Leuven. De ophaling gebeurd steeds met de vrachtwagen, je bevindt je dagelijks in het verkeer. Het kunnen zowel zakken als containers zijn die je verplaatst.

  • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Bedienaar laserlasmachine (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent werkzaam in onze machineafdeling (CNC draaien/frezen/vertanding) of in de slijperij (CNC slijpen/harddraaien). Je bedient, afhankelijk van je afdeling, een aantal werktuigmachines waaronder draaibanken, freesmachines, (kolom)boormachines of slijpers. Je controleert regelmatig de snijgereedschappen en de stukken tijdens productie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de stukken die je aflevert en doet na productie de nodige metingen om deze te garanderen. Na opleiding kun je werktuigmachines in- en omstellen bij wisselende productie.

  • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

  • Bijlesgever fysica (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Fiscaal jurist (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673223-inline.html?cid=Partner_VDAB Le Grand and Associates, financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een Fiscaal Jurist die stevig in de schoenen staat. Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Gent wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken! Jouw toekomstige takenpakket Je wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken: Je geeft fiscaal advies inzake optimalisaties Je stelt bezwaarschriften inzake personen- en vennootschapsbelasting op Je maakt aktes, contracten, overeenkomsten en de nodige verslaggeving op Je staat de klanten bij tijdens overnames, fusies, splitsingen, herstructureringen en vereffeningen Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies.

  • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Werfreserve

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • KEUKENHULP (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: GOUDEN BANK

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde keukenhulp voor het helpen bij het bereiden van warme en koude gerechten. Je helpt bij de voorbereidingen, mise en place, garneren van borden, enz.

  • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: COMBERGH

    Type: Flexijob

    Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

Zoek naar antwoorden van Infolink Consulting in sociale netwerken
Look for responds of Infolink Consulting in social networks

Lees alle opmerkingen voor Infolink Consulting. Laat een reactie achter voor Infolink Consulting. Infolink Consulting bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Infolink Consulting. Leave a respond for Infolink Consulting. Infolink Consulting on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Infolink Consulting op de google maps. Adres en contacten Infolink Consulting
Location of Infolink Consulting on the google maps. Address and contacts of Infolink Consulting

Andere gerelateerde bedrijven als come Infolink Consulting Infolink Consulting: Vanderjeugt Garage | ASCURE | AGENCE POSEIDON | Bat Products Belgium N.V. | Marco Hainaut

Other related companies as Infolink Consulting: Vanderjeugt Garage | ASCURE | AGENCE POSEIDON | Bat Products Belgium N.V. | Marco Hainaut

Infolink Consulting is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Sint-Amandsberg Oost-vlaanderen 9040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Infolink Consulting, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01739379882. Het bedrijf Infolink Consulting bevindt zich op het adres: Emiel Lossystraat 84. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 568,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Infolink Consulting zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Infolink Consulting is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Infolink Consulting is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Infolink Consulting, openstaande posities, locatie van Infolink Consulting op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Infolink Consulting is a company, that was registered 1996 in Sint-Amandsberg Oost-vlaanderen 9040 - BE region, Belgium. Full name of company is Infolink Consulting, company assigned to the tax number BE01739379882. The company Infolink Consulting is located at the address: Emiel Lossystraat 84. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 568,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Infolink Consulting were not found.
The main activity of Infolink Consulting is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Infolink Consulting is not available. You also can look at reviews of Infolink Consulting, open positions, location of Infolink Consulting on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Infolink Consulting, Sint-Amandsberg Oost-vlaanderen 9040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Infolink Consulting, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Infolink Consulting, Sint-Amandsberg Oost-vlaanderen 9040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Infolink Consulting, employees, financial statistics.