Imperial Meat Products

Contactgegevens Imperial Meat Products: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Imperial Meat Products: address, phone, fax, email, website, opening hours

Imperial Meat Products

Regio (region): Lovendegem, 9920 - BE, België

Adres (address): Grote Baan 200, België

Telefoon (phone): +32 (19) 487-78-87 +32 (19) 487-78-87

Fax (fax): 32 9 370 0 2 11 ++32 9 372 5 32 9 370 0 2 11 ++32 9 372 5

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Imperial Meat Products: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Imperial Meat Products"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Imperial Meat Products"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Imperial Meat Products, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Imperial Meat Products. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Imperial Meat Products, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Imperial Meat Products. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Imperial Meat Products
Products information Imperial Meat Products

BTW identificatienummer (tax): BE01072784423
Ondernemingsnummer: 6770019531
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 330,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Imperial Meat Products zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Imperial Meat Products
(Get full report from official database of BE for Imperial Meat Products)

Aanvulling soorten activiteiten voor Imperial Meat Products
Addition kinds of activities for Imperial Meat Products

26790700. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paper
33560300. Magnesium | Magnesium
35310807. Drags, weg (bouw- en wegonderhoudsmiddelen) | Drags, road (construction and road maintenance equipment)
50440200. Kopieerapparatuur | Copying equipment
50640206. Videocassette recorders en accessoires | Video cassette recorders and accessories
86210000. Professionele organisaties | Professional organizations
87340000. Testlaboratoria | Testing laboratories

Werken bij Imperial Meat Products: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Imperial Meat Products: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Imperial Meat Products. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Imperial Meat Products. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur banden (personenwagens) regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek voor een prachtige bandencentrale naar een gemotiveerde bandenmonteur! Heb je een passie voor wagens? Ben je schoolverlater automechanica en wil je graag ervaring op doen? Heb je ervaring als bandenmonteur? Dan hebben wij de ideale functie voor jou. Taken : banden monteren wissel van zomer naar winter en omgekeerd Controle van de de bandenspanning Velgen verleggen Je kan werken met een bandenmachine

  • Bandenmonteur (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel-Weelde-Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • FLEXI Restaurantkelner m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zoeken wij een kelner met ervaring in RESTAURANT-bediening (man of vrouw). Je moet minstens 1 op de 2 zondagen werken - middag- en avonddienst. EXTRA // FLEXIJOB

  • keukenhulp koude kant voor weekends vrijd- en zat-avond (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    klassieke Belgische en Franse keuken bereiden

Zoek naar antwoorden van Imperial Meat Products in sociale netwerken
Look for responds of Imperial Meat Products in social networks

Lees alle opmerkingen voor Imperial Meat Products. Laat een reactie achter voor Imperial Meat Products. Imperial Meat Products bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Imperial Meat Products. Leave a respond for Imperial Meat Products. Imperial Meat Products on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Imperial Meat Products op de google maps. Adres en contacten Imperial Meat Products
Location of Imperial Meat Products on the google maps. Address and contacts of Imperial Meat Products

Andere gerelateerde bedrijven als come Imperial Meat Products Imperial Meat Products: Gerardy Jean-Paul | B-TECH nv | Entelec Control Systems BVBA | Webee Design | Cleanbest

Other related companies as Imperial Meat Products: Gerardy Jean-Paul | B-TECH nv | Entelec Control Systems BVBA | Webee Design | Cleanbest

Imperial Meat Products is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Lovendegem, 9920 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Imperial Meat Products, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01072784423. Het bedrijf Imperial Meat Products bevindt zich op het adres: Grote Baan 200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 330,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Imperial Meat Products zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Imperial Meat Products is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Imperial Meat Products is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Imperial Meat Products, openstaande posities, locatie van Imperial Meat Products op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Imperial Meat Products is a company, that was registered 2017 in Lovendegem, 9920 - BE region, Belgium. Full name of company is Imperial Meat Products, company assigned to the tax number BE01072784423. The company Imperial Meat Products is located at the address: Grote Baan 200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 330,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Imperial Meat Products were not found.
The main activity of Imperial Meat Products is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Imperial Meat Products is not available. You also can look at reviews of Imperial Meat Products, open positions, location of Imperial Meat Products on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Imperial Meat Products, Lovendegem, 9920 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Imperial Meat Products, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Imperial Meat Products, Lovendegem, 9920 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Imperial Meat Products, employees, financial statistics.