Immokortrijk cvba

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Immokortrijk cvba
Private companiesRailroad Transportation • Immokortrijk cvba

Contactgegevens Immokortrijk cvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Immokortrijk cvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Immokortrijk cvba

Regio (region): Kortrijk 8500 - BE, België

Adres (address): Grote Markt 20 /, België

Telefoon (phone): ++32 56 22 55 66 ++32 56 22 55 66

Fax (fax): +32 (51) 170-43-92 +32 (51) 170-43-92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Immokortrijk cvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Immokortrijk cvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Immokortrijk cvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Immokortrijk cvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Immokortrijk cvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Immokortrijk cvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Immokortrijk cvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Immokortrijk cvba
Products information Immokortrijk cvba

BTW identificatienummer (tax): BE01587768554
Ondernemingsnummer: 8228729248
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 589,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Immokortrijk cvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Immokortrijk cvba
(Get full report from official database of BE for Immokortrijk cvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Immokortrijk cvba
Addition kinds of activities for Immokortrijk cvba

353199. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
355599. Machines voor drukkerijen, nec | Printing trades machinery, nec
737700. Computer verhuur en leasing | Computer rental and leasing
20519900. Brood, taart en aanverwante producten, niet inbegrepen | Bread, cake, and related products, nec
24990101. Kleren drogen kaders, rekken en rollen, hout | Clothes drying frames, racks and reels, wood
31610000. Bagage | Luggage
51310216. ritsen | Zippers

Werken bij Immokortrijk cvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Immokortrijk cvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Immokortrijk cvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Immokortrijk cvba. Looking for open vacancies in other companies

  • 3 heftruckbestuurders met pin (laden/lossen) - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je reeds magazijnervaring? Kan je rijden met de heftruck met pin (doorn)? Ben je in het bezit van een heftruckattest? Tot slot ben je ook nog onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een textiel bedrijf in Lokeren zijn we dringend op zoek naar heftruckbestuurders die in het bezit zijn van een heftruckattest en ervaring hebben met een doorn.

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Limburg 2018-2019 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: Maandag tem vrijdag tussen 6u en 10u en/of tussen 16u en 21u (meestal deeltijdse contracten!)

  • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Studentenjob

    Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

  • VERTALER NEDERLANDS ENGELS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Engels (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Financieel analyst/Controller (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een auditkantoor gelegen te regio Sint-Denijs-Westrem zijn we op zoek naar een master student. Je zal ingezet worden voor een studierelevante bijbaan met uitzicht op een vast contract bij afstuderen. Je zal ingezet worden om bij klanten langs te gaan en om financiële analyses te verrichten, je zal werkvoorbereidingen doen en tellingen. Je zal ingezet worden tijdens het academiejaar en dit gedurende 2 of 3 dagen per week

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

  • Wegeniswerker/buizenlegger (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zwevegem zijn wij op zoek naar een wegeniswerker/buizenlegger. Functieomschrijving: - Uitvoeren van grondwerk (nivelleren,...) - Plaatsen van rioleringen, waterslikkers, deksels van inspectieputten, beschoeiingen ... - Plaatsen van boordstenen, klinkers... - Uitvoeren van huisaansluitingen - Sonderen van leidingen - Aanleggen van funderingen - Werken met klein materieel (laser, trilplaat, stamper ...)

Zoek naar antwoorden van Immokortrijk cvba in sociale netwerken
Look for responds of Immokortrijk cvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Immokortrijk cvba. Laat een reactie achter voor Immokortrijk cvba. Immokortrijk cvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Immokortrijk cvba. Leave a respond for Immokortrijk cvba. Immokortrijk cvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Immokortrijk cvba op de google maps. Adres en contacten Immokortrijk cvba
Location of Immokortrijk cvba on the google maps. Address and contacts of Immokortrijk cvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Immokortrijk cvba Immokortrijk cvba: Hekkenbouwer BVBA | Meeussen Galerie Optiek NV | ANIJS | Het Anker N.V. | av. de messidor

Other related companies as Immokortrijk cvba: Hekkenbouwer BVBA | Meeussen Galerie Optiek NV | ANIJS | Het Anker N.V. | av. de messidor

Immokortrijk cvba is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Kortrijk 8500 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Immokortrijk cvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01587768554. Het bedrijf Immokortrijk cvba bevindt zich op het adres: Grote Markt 20 /. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 589,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Immokortrijk cvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Immokortrijk cvba is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Immokortrijk cvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Immokortrijk cvba, openstaande posities, locatie van Immokortrijk cvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Immokortrijk cvba is a company, that was registered 2002 in Kortrijk 8500 - BE region, Belgium. Full name of company is Immokortrijk cvba, company assigned to the tax number BE01587768554. The company Immokortrijk cvba is located at the address: Grote Markt 20 /. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 589,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Immokortrijk cvba were not found.
The main activity of Immokortrijk cvba is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Immokortrijk cvba is not available. You also can look at reviews of Immokortrijk cvba, open positions, location of Immokortrijk cvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Immokortrijk cvba, Kortrijk 8500 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Immokortrijk cvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Immokortrijk cvba, Kortrijk 8500 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Immokortrijk cvba, employees, financial statistics.