Iers Instituut voor Europese Zaken

Particuliere bedrijvenAutomobielbedrijven en benzinestations • Iers Instituut voor Europese Zaken
Private companiesAutomotive Dealers and Gasoline Service Stations • Iers Instituut voor Europese Zaken

Contactgegevens Iers Instituut voor Europese Zaken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Iers Instituut voor Europese Zaken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Iers Instituut voor Europese Zaken

Regio (region): Leuven B- 3000 - BE, België

Adres (address): Janseniusstraat 1, België

Telefoon (phone): +32 16 310430 +32 16 310430

Fax (fax): +32 16 310431 +32 16 310431

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Iers Instituut voor Europese Zaken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Iers Instituut voor Europese Zaken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Iers Instituut voor Europese Zaken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Iers Instituut voor Europese Zaken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Iers Instituut voor Europese Zaken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Iers Instituut voor Europese Zaken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Iers Instituut voor Europese Zaken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Iers Instituut voor Europese Zaken
Products information Iers Instituut voor Europese Zaken

BTW identificatienummer (tax): BE08155944824
Ondernemingsnummer: 2098907470
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 252,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Iers Instituut voor Europese Zaken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Iers Instituut voor Europese Zaken
(Get full report from official database of BE for Iers Instituut voor Europese Zaken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Iers Instituut voor Europese Zaken
Addition kinds of activities for Iers Instituut voor Europese Zaken

28510106. Verf, waterdicht | Paints, waterproof
28690401. Raketmotor brandstof, organisch | Rocket engine fuel, organic
34430101. Autoclaven, industrieel | Autoclaves, industrial
36120301. Luchthaven verlichtingstransformatoren | Airport lighting transformers
38269902. Chromatografische apparatuur, laboratoriumtype | Chromatographic equipment, laboratory type
73539902. Aardbewegingsapparatuur, verhuur of leasing | Earth moving equipment, rental or leasing

Werken bij Iers Instituut voor Europese Zaken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Iers Instituut voor Europese Zaken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Iers Instituut voor Europese Zaken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Iers Instituut voor Europese Zaken. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

  • Medewerker tuinaanleg REGIO HERENTALS (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt samen met uw collega's in teams van 2 a 3 personen voor de aanleg van tuinen zowel bij particulieren klanten als bedrijven. klinkers leggen omheiningen plaatsen verhardingen vijvers zwembaden tuinhuizen houtconstructies ..

  • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • Student verkoop - WEEKEND M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Ben je geboeid door het commerciële en werk je graag met klanten? Lees dan snel verder! Voor een meubelzaak regio Deinze zijn wij op zoek naar een student om in het weekend hun team te versterken. Je zal hier instaan voor het verder helpen van de klanten en het beantwoorden van hun vragen, ook zorg je ervoor dat de winkel op orde ligt en op termijn kan je ook helpen bij het opmaken van een offerte. Je werkt hier afwisselend op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

  • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

  • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: IDEWE

    Type: Vaste Job

    De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

  • Operations supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: imec

    Type: Vaste Job

    Wat ga jij doen In de pilootproductielijn maken we, in een geavanceerde stofvrije ruimte (cleanroom), prototypes van allerhande elektronische chips. Vier teams van operatoren staan in voor de uitvoering en kwaliteitsbewaking van de productiestappen, en dit met vooruitstrevende computergestuurde toestellen. Om dit te realiseren hebben we ook jou nodig! Je stuurt een team van ongeveer 15 operatoren aan en bent verantwoordelijk voor de resultaten van het team (kwaliteit, doorlooptijd, volume en kosten). Je inspireert, motiveert en coacht je teamleden in het streven naar een hoger competentieniveau. Het organiseren van gerichte trainingen, een optimale takenverdeling en constructieve evaluaties spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij jouw helikopterview ben je in staat de prioriteiten en deadlines op te volgen alsook de geleverde kwaliteit en het naleven van de cleanroom-regels. In deze hoogtechnologische en vooruitstrevende omgeving ga je jouw proactiviteit en probleemoplossend vermogen goed kunnen gebruiken. Je denkt mee na over optimalisatie en preventie van mogelijke productievraagstukken. Jouw praktische ervaring met de invoering en onderhoud van 5S, 7 types of waste, standardized work, value stream mapping en andere operational excellence technieken zijn een meerwaarde voor een kwalitatief operationeel proces. Je initieert verbeteringsprojecten door middel van regelmatige controles op de prestaties en gestructureerde analyses van de operationele data. Je komt terecht in een team van supervisors, waar je ervaring en kennis deelt en samen overleg pleegt.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • DOCENT FRANS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van Iers Instituut voor Europese Zaken in sociale netwerken
Look for responds of Iers Instituut voor Europese Zaken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Iers Instituut voor Europese Zaken. Laat een reactie achter voor Iers Instituut voor Europese Zaken. Iers Instituut voor Europese Zaken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Iers Instituut voor Europese Zaken. Leave a respond for Iers Instituut voor Europese Zaken. Iers Instituut voor Europese Zaken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Iers Instituut voor Europese Zaken op de google maps. Adres en contacten Iers Instituut voor Europese Zaken
Location of Iers Instituut voor Europese Zaken on the google maps. Address and contacts of Iers Instituut voor Europese Zaken

Andere gerelateerde bedrijven als come Iers Instituut voor Europese Zaken Iers Instituut voor Europese Zaken: GELECOM NV | Borremans NV | De Waele & Zonen | Copex N.V. | Better Access N.V

Other related companies as Iers Instituut voor Europese Zaken: GELECOM NV | Borremans NV | De Waele & Zonen | Copex N.V. | Better Access N.V

Iers Instituut voor Europese Zaken is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Leuven B- 3000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Iers Instituut voor Europese Zaken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08155944824. Het bedrijf Iers Instituut voor Europese Zaken bevindt zich op het adres: Janseniusstraat 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 252,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Iers Instituut voor Europese Zaken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Iers Instituut voor Europese Zaken is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Iers Instituut voor Europese Zaken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Iers Instituut voor Europese Zaken, openstaande posities, locatie van Iers Instituut voor Europese Zaken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Iers Instituut voor Europese Zaken is a company, that was registered 2015 in Leuven B- 3000 - BE region, Belgium. Full name of company is Iers Instituut voor Europese Zaken, company assigned to the tax number BE08155944824. The company Iers Instituut voor Europese Zaken is located at the address: Janseniusstraat 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 252,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Iers Instituut voor Europese Zaken were not found.
The main activity of Iers Instituut voor Europese Zaken is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Iers Instituut voor Europese Zaken is not available. You also can look at reviews of Iers Instituut voor Europese Zaken, open positions, location of Iers Instituut voor Europese Zaken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Iers Instituut voor Europese Zaken, Leuven B- 3000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Iers Instituut voor Europese Zaken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Iers Instituut voor Europese Zaken, Leuven B- 3000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Iers Instituut voor Europese Zaken, employees, financial statistics.