IVANOV,ALEXANDER

Contactgegevens IVANOV,ALEXANDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IVANOV,ALEXANDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

IVANOV,ALEXANDER

Regio (region): STOUMONT, STOUMONT - BE, België

Adres (address): Route de l'Ambleve, 112, België

Telefoon (phone): 32 80 786341 123 123 1234 32 80 786341 123 123 1234

Fax (fax): +32 (4) 877-64-89 +32 (4) 877-64-89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IVANOV,ALEXANDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IVANOV,ALEXANDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IVANOV,ALEXANDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IVANOV,ALEXANDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IVANOV,ALEXANDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IVANOV,ALEXANDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IVANOV,ALEXANDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IVANOV,ALEXANDER
Products information IVANOV,ALEXANDER

BTW identificatienummer (tax): BE04265136718
Ondernemingsnummer: 6111663818
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 510,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in IVANOV,ALEXANDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IVANOV,ALEXANDER
(Get full report from official database of BE for IVANOV,ALEXANDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor IVANOV,ALEXANDER
Addition kinds of activities for IVANOV,ALEXANDER

14110103. Dolomitische marmer, dimensie-steengroeven | Dolomitic marble, dimension-quarrying
20350203. Vruchten, gepekeld | Fruits, pickled
21419902. Tabakstammen | Tobacco stemming
37310106. Aanstekers, mariene: bouw en reparatie | Lighters, marine: building and repairing
50990502. Phonograph records | Phonograph records
60110000. Federale reserve banken | Federal reserve banks

Werken bij IVANOV,ALEXANDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IVANOV,ALEXANDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IVANOV,ALEXANDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IVANOV,ALEXANDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

  • Productiearbeiders om z.s.m. op te starten! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zonhoven zoeken wij dringend een aantal productiearbeiders om zo snel mogelijk op te starten in 2-ploegen of nachtpost!

  • Verkoper Non Food (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dieren- en tuinwinkel regio Mol zijn we op zoek naar een winkelmedewerker. Het gaat om een voltijdse betrekking met een optie vast. Als winkelmedewerker ben je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden in de winkel. Je bezorgt al de bezoekers een oprecht welkomgevoel en adviseert hen professioneel. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je verwerkt leveringen en bestellingen je maakt bestellingen voor verschillende leveranciers op je vult de rekken aan en maakt de winkelruimte schoon je zorgt voor een nette presentatie van de producten je helpt de klant doelgericht verder

  • administratief logistiek bediende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toeleverancier van de Europese voedings- en pet food industrie regio groot Brugge zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief logistiek bediende ter vervanging van een zwangerschapsvervanging. Voornaamste taken: Registeren verkoopcontracten in SAP Registreren bestellingen in SAP + bevestigen transport Opvolgen dagelijkse uitgaande ladingen + afstemmen met diverse productiesites en transporteurs Veelvuldig afstemmen met klanten, leveranciers ivm contractsaldo's, bestellingen, leveringen, specificaties, enz Opvolgen en controle van eventuele wachturen transporteurs Factuurcontrole (bij afwijkingen tov. registraties in SAP) Opvolgen productieplanning

  • Metser met ervaring (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een klant van ons die gevestigd is in regio Langemark is op dit moment op zoek naar een metser met ervaring. Je staat in voor metselwerken bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Kwaliteitscontroleur, Nieuwkerke (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het testen van binnenkomende aardappelen en het afbakken van producten om deze opnieuw te testen. Je geeft richtlijnen aan de operatoren en zorgt voor de eindcontrole van het product. Je zal werken in een 2-ploegensysteem.

  • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Meewerkend werftoezichter kunstharsvloeren (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met je team plaats je industriële kunstharsvloeren Je werkt mee aan een optimaal verloop van de werfuitvoering.

Zoek naar antwoorden van IVANOV,ALEXANDER in sociale netwerken
Look for responds of IVANOV,ALEXANDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor IVANOV,ALEXANDER. Laat een reactie achter voor IVANOV,ALEXANDER. IVANOV,ALEXANDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IVANOV,ALEXANDER. Leave a respond for IVANOV,ALEXANDER. IVANOV,ALEXANDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IVANOV,ALEXANDER op de google maps. Adres en contacten IVANOV,ALEXANDER
Location of IVANOV,ALEXANDER on the google maps. Address and contacts of IVANOV,ALEXANDER

Andere gerelateerde bedrijven als come IVANOV,ALEXANDER IVANOV,ALEXANDER: NST Management | Morvy | DE ZALM HOTEL *** | A.D.M. SPRL | St-Jan Berchmanstehuis VZW

Other related companies as IVANOV,ALEXANDER: NST Management | Morvy | DE ZALM HOTEL *** | A.D.M. SPRL | St-Jan Berchmanstehuis VZW

IVANOV,ALEXANDER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio STOUMONT, STOUMONT - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is IVANOV,ALEXANDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04265136718. Het bedrijf IVANOV,ALEXANDER bevindt zich op het adres: Route de l'Ambleve, 112. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 510,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in IVANOV,ALEXANDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IVANOV,ALEXANDER is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IVANOV,ALEXANDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IVANOV,ALEXANDER, openstaande posities, locatie van IVANOV,ALEXANDER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IVANOV,ALEXANDER is a company, that was registered 2001 in STOUMONT, STOUMONT - BE region, Belgium. Full name of company is IVANOV,ALEXANDER, company assigned to the tax number BE04265136718. The company IVANOV,ALEXANDER is located at the address: Route de l'Ambleve, 112. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 510,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in IVANOV,ALEXANDER were not found.
The main activity of IVANOV,ALEXANDER is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IVANOV,ALEXANDER is not available. You also can look at reviews of IVANOV,ALEXANDER, open positions, location of IVANOV,ALEXANDER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IVANOV,ALEXANDER, STOUMONT, STOUMONT - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IVANOV,ALEXANDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IVANOV,ALEXANDER, STOUMONT, STOUMONT - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IVANOV,ALEXANDER, employees, financial statistics.