ITNCM BVBA

Contactgegevens ITNCM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ITNCM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ITNCM BVBA

Regio (region): Vorselaar Antwerp 2290 - BE, België

Adres (address): Mgr. Donchelei 36, België

Telefoon (phone): 32 14 516325 32 14 516325

Fax (fax): 32 14 518771 32 14 518771

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ITNCM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ITNCM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ITNCM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ITNCM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ITNCM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ITNCM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ITNCM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ITNCM BVBA
Products information ITNCM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06291839599
Ondernemingsnummer: 7253967285
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ITNCM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ITNCM BVBA
(Get full report from official database of BE for ITNCM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ITNCM BVBA
Addition kinds of activities for ITNCM BVBA

20790100. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
25190203. Malacca meubels: opgevuld of vlak | Malacca furniture: padded or plain
28430201. Lederafwerking | Leather finishing agents
28440200. Mondelinge preparaten | Oral preparations
34839900. Ammunitie, met uitzondering van handvuurwapens, nec, nec | Ammunition, except for small arms, nec, nec
34999905. Barricades, metaal | Barricades, metal
35420400. Spinning, spline rolling en wikkelmachines | Spinning, spline rolling, and winding machines
38210117. Laboratorium voor het reduceren van deeltjesgrootte | Particle size reduction apparatus, laboratory
50319901. Composite board producten, houtplank | Composite board products, woodboard

Werken bij ITNCM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ITNCM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ITNCM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ITNCM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • Huishoudhulp Puuur Ranst/ Broechem/ Oelegem/ Emblem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op de markt in Leuven. Je staat in voor de verkoop van brood en koffiekoeken. Je rekent de gekochte goederen af.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • metselaar (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING HOFMAN

    Type: Vaste Job

    uitvoeren van metselwerken uitvoeren van tal van andere bouwkundige taken (grond- en funderingswerken, rioleringswerken en vloeren) de werkpost voorzien van materiaal en producten bevoorrading controleren producten aanmaken

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MBS Group

    Type: Vaste Job

    MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

  • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BERLITZ

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Sexuologe (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • zorgkundige maandopdracht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige interim langere opdracht zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zo zal je een rond toebedeeld krijgen waar je patiënten zal bijstaan met wondzorg, geven van medicatie, stomazorg,.... 

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • RESERVE Industrieel reinigers Tielt / Ruiselede 2018 (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Tielt & Ruiselede zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van ITNCM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ITNCM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ITNCM BVBA. Laat een reactie achter voor ITNCM BVBA. ITNCM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ITNCM BVBA. Leave a respond for ITNCM BVBA. ITNCM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ITNCM BVBA op de google maps. Adres en contacten ITNCM BVBA
Location of ITNCM BVBA on the google maps. Address and contacts of ITNCM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ITNCM BVBA ITNCM BVBA: R.D.C. CONSULT SPRL | VANGENEUGDEN MEUBELEN | Zakenkantoor Berchem Service NV | Pharma Logistics N.V. | Perco N.V.

Other related companies as ITNCM BVBA: R.D.C. CONSULT SPRL | VANGENEUGDEN MEUBELEN | Zakenkantoor Berchem Service NV | Pharma Logistics N.V. | Perco N.V.

ITNCM BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Vorselaar Antwerp 2290 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ITNCM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06291839599. Het bedrijf ITNCM BVBA bevindt zich op het adres: Mgr. Donchelei 36. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ITNCM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ITNCM BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ITNCM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ITNCM BVBA, openstaande posities, locatie van ITNCM BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ITNCM BVBA is a company, that was registered 1996 in Vorselaar Antwerp 2290 - BE region, Belgium. Full name of company is ITNCM BVBA, company assigned to the tax number BE06291839599. The company ITNCM BVBA is located at the address: Mgr. Donchelei 36. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ITNCM BVBA were not found.
The main activity of ITNCM BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ITNCM BVBA is not available. You also can look at reviews of ITNCM BVBA, open positions, location of ITNCM BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ITNCM BVBA, Vorselaar Antwerp 2290 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ITNCM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ITNCM BVBA, Vorselaar Antwerp 2290 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ITNCM BVBA, employees, financial statistics.