ITMMA UA

Contactgegevens ITMMA UA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ITMMA UA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ITMMA UA

Regio (region): 2020 - Antwerpen - Belgium, België

Adres (address): Middelheimlaan 1, België

Telefoon (phone): 03/2180765 03/2180765

Fax (fax): 03/2180743 03/2180743

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ITMMA UA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ITMMA UA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ITMMA UA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ITMMA UA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ITMMA UA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ITMMA UA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ITMMA UA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ITMMA UA
Products information ITMMA UA

BTW identificatienummer (tax): BE08671203613
Ondernemingsnummer: 2108795166
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ITMMA UA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ITMMA UA
(Get full report from official database of BE for ITMMA UA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ITMMA UA
Addition kinds of activities for ITMMA UA

092100. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
20859904. Gin (alcoholische drank) | Gin (alcoholic beverage)
26110101. Kraft (sulfate) pulp | Kraft (sulfate) pulp
35469902. Slijpmachines, draagbaar: elektrisch of pneumatisch | Grinders, portable: electric or pneumatic
39140206. Liefdevolle kopjes, nikkel zilver | Loving cups, nickle silver
58130203. Gentlemens club | Gentlemens club
80490500. Verpleegkundigen en andere medische assistenten | Nurses and other medical assistants

Werken bij ITMMA UA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ITMMA UA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ITMMA UA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ITMMA UA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Ternat zijn we op zoek naar dynamische Orderpicker/sorteerder (m/v). Als orderpicker/sorteerder, zorg je ervoor dat bestellingen en pakketen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van verschillende medewerker en dit in één van de verschillende ploegen. - Ochtend: 6u tot 14u - Nacht: 17u tot 1u Of halftijds: 9-14u of 3u tot 7u

  • Polyvalent medewerker tankstation (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon bedient de klanten : kassa, pomp bedienen, voedingswaren verkopen, nodige documenten meegeven bij verhuur wagen en bij teruggave wagen alles goed controleren. Persoon dient ook de shop en pomp net te onderhouden.

  • Machine operator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

  • Assemblagemedewerkers gezocht! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Oostakker werft productiemedewerkers aan! Ben je geboeid door de automotive sector? Geef snel een seintje!

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • Monteur industriebouw (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur industriebouw zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je bent samen met de ploeg verantwoordelijk voor het plaatsen van geprefabriceerde betonstructuren en structuurelementen in staal je werkt onder toezicht van een werfleider je treft de nodige veiligheidsmaatregelen zowel voor jezelf als voor de andere arbeiders.

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

  • Web/app ontwikkelaar (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle interne bedrijfsprocessen. Je beheert en ontwikkelt (in team) een geautomatiseerde toekomst in een jong, sterk, groeiend familiebedrijf. Je ontwikkelt de bedrijfswebsite en apps. Je analyseert problemen en lost deze op a.d.h.v. nieuwe programmaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

  • Notari?le stage (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Gevarieerd werk met zelfstandig dossierbeheer en contact met cli?nteel. U zal verantwoordelijk worden voor het behandelen van alle soorten dossiers : verkopingen, leningen, schenkingen en aangiftes van nalatenschap, vennootschappen, patrimoniaal familierechtelijke dossiers, vermogensplanning e.d. Werkomgeving: Associatie van notarissen die zich tot doel stelt om de kwaliteit van haar diensten op constante wijze te verbeteren; team van 10 mensen?; aangename werkomgeving - moderne infrastructuur?; ruime bibliotheek aanwezig?; praktisch gelegen in hartje Brussel op 10 minuten te voet van Brussel Centraal of Brussel Zuid. Gewenste profiel: Master rechten/ notariaat, voor duurzame samenwerking Stiptheid/precisie, discretie, in teamverband kunnen werken Zeer goede kennis van de Nederlandse taal; goede kennis van de Franse taal en/of Engels zijn pluspunten. Wij bieden: Correcte vergoeding volgens niveau en, naar mate van ontwikkeling, evolutief. Opleiding mede in het licht van een ideale vgl. examenvoorbereiding De ruimte wordt geboden om uw kennis te ontplooien en te verruimen in alle takken van het recht (oa opleidingen volgen). Het kantoor biedt een gevarieerde werkomgeving waar dagelijks en nauw overleg mogelijk is. Interesse? Solliciteer online via onderstaande rode knop. Notarissen Fran?ois Herinckx & Ken Penne Zuidstraat 146 1000 Brussel Tel.:02/512.01.40 Fax : 02/512.61.66 ? Indien u hier solliciteert zullen uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank voor een periode van 3?jaar na afloop van de aanwervingsprocedure worden bijgehouden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet worden verspreid naar derden tenzij met toestemming van de sollicitant of wettelijke verplichting. De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres?: [email protected]

Zoek naar antwoorden van ITMMA UA in sociale netwerken
Look for responds of ITMMA UA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ITMMA UA. Laat een reactie achter voor ITMMA UA. ITMMA UA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ITMMA UA. Leave a respond for ITMMA UA. ITMMA UA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ITMMA UA op de google maps. Adres en contacten ITMMA UA
Location of ITMMA UA on the google maps. Address and contacts of ITMMA UA

Andere gerelateerde bedrijven als come ITMMA UA ITMMA UA: Hermine | Advisers Associates DFK | Confort Idéal SPRL | MARINI SPORTWEAR | DE SMEDT, GUIDO

Other related companies as ITMMA UA: Hermine | Advisers Associates DFK | Confort Idéal SPRL | MARINI SPORTWEAR | DE SMEDT, GUIDO

ITMMA UA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio 2020 - Antwerpen - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is ITMMA UA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08671203613. Het bedrijf ITMMA UA bevindt zich op het adres: Middelheimlaan 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 506,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ITMMA UA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ITMMA UA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ITMMA UA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ITMMA UA, openstaande posities, locatie van ITMMA UA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ITMMA UA is a company, that was registered 2000 in 2020 - Antwerpen - Belgium region, Belgium. Full name of company is ITMMA UA, company assigned to the tax number BE08671203613. The company ITMMA UA is located at the address: Middelheimlaan 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 506,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ITMMA UA were not found.
The main activity of ITMMA UA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ITMMA UA is not available. You also can look at reviews of ITMMA UA, open positions, location of ITMMA UA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ITMMA UA, 2020 - Antwerpen - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ITMMA UA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ITMMA UA, 2020 - Antwerpen - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ITMMA UA, employees, financial statistics.