INEOS

Contactgegevens INEOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INEOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

INEOS

Regio (region): Zwijndrecht, B-2070 - BE, België

Adres (address): Haven 1053 - Nieuwe Weg 1, België

Telefoon (phone): 03 250 92 37 03 252 84 53 03 250 92 37 03 252 84 53

Fax (fax): +32 (81) 895-69-36 +32 (81) 895-69-36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INEOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INEOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INEOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INEOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INEOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INEOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INEOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INEOS
Products information INEOS

BTW identificatienummer (tax): BE03591125488
Ondernemingsnummer: 6520904541
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 429,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in INEOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INEOS
(Get full report from official database of BE for INEOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor INEOS
Addition kinds of activities for INEOS

2656. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
027299. Paarden en andere paarden, nec | Horses and other equines, nec
26210202. Perkament | Parchment paper
35320100. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
50319903. Keukenkasten | Kitchen cabinets
59440101. Klokken | Clocks
79979900. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec

Werken bij INEOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INEOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INEOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INEOS. Looking for open vacancies in other companies

  • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: NORDEX

    Type: Vervanging brugpensioen

    Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

  • Energieke klusjesman Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een energiek bedrijf regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar een handige harry Als klusjesman sta je in voor kleine betonwerken op diverse werven. Je doet de buitenaanleg rond masten; steentjes plaatsen, omheining zetten, ... Kleine elektriciteitswerken zijn jou ook niet vreemd Je hebt een goede materiaalkennis

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berg - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Jobstudent zomer GOM (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Welkom bij Synergie! Deze zomer start jij als student bij GOM, hiervoor sta je onder contract bij Synergie. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal administratieve documenten die zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.

  • student- verkoper Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Tweetalig Medewerker Gerechtsdeurwaarder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OFFICE4TALENT

    Type: Vaste Job

    Het team van Office4Talent is thans dringend op zoek naar gedreven medewerkers voor een gerechtsdeurwaarderskantoor in het centrum van Antwerpen. Het is één van de grootste deurwaarderskantoren van het land, nationaal actief maar lokaal verankerd. Je taken: Je maakt en volgt de toevertrouwde dossiers op; Je staat in voor het opstellen van allerlei brieven en juridische documenten, zoals aanmaningsbrieven, dagvaardingen, betekening van vonnissen, bevelen, beslagen, etc; Je communiceert met uiteenlopende partijen (cliënten, advocaten, schuldenaars) en bent een eerste SPOC; Je onderhandelt afbetalingsplannen en volgt ze op; Je behandelt de briefwisseling en de betwistingen die binnenkomen; Je werkt nauw samen met andere diensten, en kan deze ook ondersteunen. Jouw profiel: Je hebt minstens interesse in de juridische wereld, en je hebt reeds een eerste werkervaring, (niet noodzakelijk in de juridische sfeer - minimum 2 jaar); Je bedient je vlot van het Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk; Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie en kan empathisch met mensen omgaan; Je bent communicatief sterk, bezit de nodige assertiviteit, en je bent stressbestendig; Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en je bezit een “juist is juist”-mentaliteit; Je werkt graag in team, maar je kan ook zelfstandig/pro-actief werken; Je kan vlot werken met de gangbare MS Office software toepassingen (Outlook, Word, Excel).

  • Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding Ben jij klaar voor de volgende stap? Kom jij graag terecht in een omgeving dat staat voor open communicatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit topkantoor uit Hamme gaat op zoek naar een junior dossierbeheerder om hun team te vervoegen. Je komt in aanmerking met verschillende sectoren en voornamelijk KMO's. Naast de ontspannen sfeer, kan iedereen hier terecht met zijn of haar vragen. Takenpakket: Inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, alsook financieel Voorbereiden van de balans en de jaarrekening Voorbereiden van de btw-aangiftes Voorbereiden van vennootschaps- en personenbelasting Klanten kunnen telefonisch bij jouw terecht met hun vragen waarbij jij hen kan bijstaan

  • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: HIPO.HR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

  • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Leercontract

    Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

Zoek naar antwoorden van INEOS in sociale netwerken
Look for responds of INEOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor INEOS. Laat een reactie achter voor INEOS. INEOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INEOS. Leave a respond for INEOS. INEOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INEOS op de google maps. Adres en contacten INEOS
Location of INEOS on the google maps. Address and contacts of INEOS

Andere gerelateerde bedrijven als come INEOS INEOS: Robeet Bike Style NV | Immo Rosa | BFC SPRL | Bureau d'Etudes Jason SPRL | medio sa

Other related companies as INEOS: Robeet Bike Style NV | Immo Rosa | BFC SPRL | Bureau d'Etudes Jason SPRL | medio sa

INEOS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Zwijndrecht, B-2070 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is INEOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03591125488. Het bedrijf INEOS bevindt zich op het adres: Haven 1053 - Nieuwe Weg 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 429,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in INEOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INEOS is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INEOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INEOS, openstaande posities, locatie van INEOS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INEOS is a company, that was registered 2000 in Zwijndrecht, B-2070 - BE region, Belgium. Full name of company is INEOS, company assigned to the tax number BE03591125488. The company INEOS is located at the address: Haven 1053 - Nieuwe Weg 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 429,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in INEOS were not found.
The main activity of INEOS is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INEOS is not available. You also can look at reviews of INEOS, open positions, location of INEOS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INEOS, Zwijndrecht, B-2070 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INEOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INEOS, Zwijndrecht, B-2070 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INEOS, employees, financial statistics.