INDIVIDUAL

Contactgegevens INDIVIDUAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INDIVIDUAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

INDIVIDUAL

Regio (region): PULDERBOS ANTWERP 2242 - BE, België

Adres (address): JAGERSLAAN 2 -, België

Telefoon (phone): 323476441385 323476441385

Fax (fax): +32 (53) 892-15-91 +32 (53) 892-15-91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INDIVIDUAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INDIVIDUAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INDIVIDUAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INDIVIDUAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INDIVIDUAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INDIVIDUAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INDIVIDUAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INDIVIDUAL
Products information INDIVIDUAL

BTW identificatienummer (tax): BE08632202148
Ondernemingsnummer: 9841522216
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 534,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in INDIVIDUAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INDIVIDUAL
(Get full report from official database of BE for INDIVIDUAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor INDIVIDUAL
Addition kinds of activities for INDIVIDUAL

912101. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national
20130101. Rundvleesstoofpot, uit gekocht vlees | Beef stew, from purchased meat
24310304. Weerstrip, hout | Weather strip, wood
32920604. Draad, asbest | Thread, asbestos
35590701. Banden grooving machines | Tire grooving machines
87310100. Biologisch onderzoek | Biological research

Werken bij INDIVIDUAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INDIVIDUAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INDIVIDUAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INDIVIDUAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider onderhoud M/V (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden van verkavelingen en braakliggende percelen (maaien, onkruid wieden, snoeien,…) - Plaatsen en onderhouden van werfborden - Plaatsen en vervangen van vlaggen en ander publiciteitsmateriaal - Opruimen van de werven. - Beveiligen van onveilige situaties op de werven - Schoonmaken van de woningen voor oplevering - Kleine herstellingen, aanpassingen in de kantoren - Interne verhuizen, monteren en demonteren van meubilair,… - Ondersteuning bieden bij de events

  • Onderhoudstechnieker | Regio Kempen | Ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een passie voor techniek? Beschik je over elektrisch en/of mechanische kennis? Spreekt het onderhouden van een machinepark jou aan? Stuur ons dan zeker even je gegevens door! Synergie Turnhout heeft verschillende vacatures openstaan in deze richting. We overlopen deze graag met jou! Stuur je CV of contacteer ons op [email protected] , 014/40.43.30 of solliciteer op deze vacature! Trefwoorden : Elektrisch - Elektriciteit - Mechanica - Mechanisch - Hydraulica - Onderhoud - Technieker - Onderhoudstechnieker - Onderhoudsmechanieker - Technische dienst -

  • Onderhoudstechnicus (liefst géén vurig type) M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een onderhoudstechnicus (m/v) Dit keer selecteren we geen 'vurige' types ... want het betreft een gasbottelbedrijf. Je staat als technicus in voor het algemene onderhoud van de vul-afdeling Je doet fysieke controles en periodieke inspecties op de ganse sites Je verleent assistentie aan contractoren die op de site werken komen uitvoeren Je werkt mee aan nieuwe projecten Je houdt de voorraad in stand Je verhelpt mee de storingen en bedenkt langetermijn-oplossingen Je start nieuwe machines en installaties op, en maakt instructies aan Je begeleidt operatoren Je bewaakt de naleving van de veiligheidsinstructies

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Herk.de.stad : onmiddellijk te starten (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Student stickerafdeling (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een groothandel in bloemen & planten te Kontich zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn om op maandag of op woensdag te werken. Geen weekendwerk! Je taak bestaat uit het stickers plakken op de binnenkomende producten. Je controleert nadien of alle producten de juiste stickers hebben meegekregen. Je kan ook op andere afdelingen ingeschakeld worden. vb. ontvangst en verdeling van bloemen en planten naar juiste afdeling

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: YVAGA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Medische Pedicure (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: PEDICOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Koekelare : Zelfstandige medische pedicure om ons team te versterken gedurende 2 dagen per week. Met kans op uitbreiding.

Zoek naar antwoorden van INDIVIDUAL in sociale netwerken
Look for responds of INDIVIDUAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor INDIVIDUAL. Laat een reactie achter voor INDIVIDUAL. INDIVIDUAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INDIVIDUAL. Leave a respond for INDIVIDUAL. INDIVIDUAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INDIVIDUAL op de google maps. Adres en contacten INDIVIDUAL
Location of INDIVIDUAL on the google maps. Address and contacts of INDIVIDUAL

Andere gerelateerde bedrijven als come INDIVIDUAL INDIVIDUAL: Annys G | DE VIJLDER Gebr BVBA | SYMO NV | Dienst Ouderen | Lerobel-Leroi Glas N.V.

Other related companies as INDIVIDUAL: Annys G | DE VIJLDER Gebr BVBA | SYMO NV | Dienst Ouderen | Lerobel-Leroi Glas N.V.

INDIVIDUAL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio PULDERBOS ANTWERP 2242 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is INDIVIDUAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08632202148. Het bedrijf INDIVIDUAL bevindt zich op het adres: JAGERSLAAN 2 -. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 534,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in INDIVIDUAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INDIVIDUAL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INDIVIDUAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INDIVIDUAL, openstaande posities, locatie van INDIVIDUAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INDIVIDUAL is a company, that was registered 1995 in PULDERBOS ANTWERP 2242 - BE region, Belgium. Full name of company is INDIVIDUAL, company assigned to the tax number BE08632202148. The company INDIVIDUAL is located at the address: JAGERSLAAN 2 -. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 534,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in INDIVIDUAL were not found.
The main activity of INDIVIDUAL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INDIVIDUAL is not available. You also can look at reviews of INDIVIDUAL, open positions, location of INDIVIDUAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INDIVIDUAL, PULDERBOS ANTWERP 2242 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INDIVIDUAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INDIVIDUAL, PULDERBOS ANTWERP 2242 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INDIVIDUAL, employees, financial statistics.