INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES

Contactgegevens INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES: address, phone, fax, email, website, opening hours

INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES

Regio (region): BRUSSELS, BRUSSELS 1040 - BE, België

Adres (address): rue Baron Lambert, 48, België

Telefoon (phone): 32 2 733 7061 32 2 733 7061

Fax (fax): 32 2 742 2726 32 2 742 2726

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES
Products information INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES

BTW identificatienummer (tax): BE03372222900
Ondernemingsnummer: 9232055664
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES
(Get full report from official database of BE for INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES)

Aanvulling soorten activiteiten voor INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES
Addition kinds of activities for INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES

3641. Elektrische lampen | Electric lamps
382302. Instrumenten voor drukmeting, industrieel | Pressure measurement instruments, industrial
22210901. Elastische stoffen, synthetische vezels en zijden | Elastic fabrics, manmade fiber and silk
33120300. Primaire afgewerkte of halfgevormde vormen | Primary finished or semifinished shapes
34849906. Revolvers of revolverdelen, 30 mm. | Revolvers or revolver parts, 30 mm. and below
49119906. Nucleaire elektrische energie generatie | Nuclear electric power generation
72190402. Franse handwas | French hand laundry

Werken bij INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES. Looking for open vacancies in other companies

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Product engineer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Product Engineer. Je takenpakket bestaat uit: - Omzetten van de ontwerpen (klant, architect) naar een product en uitwerken van 3D- & productietekeningen - Uitwerken van prototypes en presenteren aan de klanten i.s.m. de commerciële afdeling - Voorbereiden van de productie: opzoeken van materialen, opstellen van detailtekeningen, begeleiden van eerste runs - Bijsturen van de productie, doorvoeren van verbeteringen en uitwerken van varianten

  • Magazijniers Diest - snelle opstart! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • Huishoudhulp regio Pulderbos (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Studenten productiemedewerker M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Halle zoeken wij studenten M/V voor in de productie.

  • Hulpkelner (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak te Heist-op-den-Berg, zijn we op zoek naar een jobstudent hulpkelner voor zondag. Taken :  Bestellingen noteren Klanten bedienen Afruimen Afrekenen

  • Architecte chef de projet (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Twyce Architects est un atelier d'architectes et d'ingénieurs comptant actuellement 8 personnes. Passionnés d'architecture, de design et d'enjeux sociétaux, chacun des collaborateurs met sa compétence spécifique au service de l'ensemble des projets. Twyce Architects a acquis une expertise particulière dans la construction de bâtiments passifs à haute valeur écologique et est à la pointe de la conception de bâtiments passifs et zéro-énergie. Twyce Architects propose également un service de création et d'accompagnement de projets d'habitat groupé à haute valeur humaine et environnementale.*******Tâches: Dans le respect des valeurs propres à Twyce Architects, le poste consiste à gérer de façon autonome des projets jusqu'à 1.000k EUR: - Faisabilité : Pouvoir faire des tableaux de simulations financières et des scénari/options et en déduire des tableaux de faisabilité financière. Représenter Twyce à des réunions clients. - Avant-projet : Faire la synthèse des enjeux et de l'ensemble des contraintes techniques et juridiques d'un projet. Participer aux réunions de conception et coordonner les dossiers de présentation au client. Produire des vues 3D réalistes avec sensibilité architecturale. Faire des propositions architecturales. Faire preuve de capacité d'analyse et anticiper la rentabilité interne du projet. - Permis : Elaborer et coordonner le dossier de façon globale et encadrer le travail d'un dessinateur. - Dossier de consultation des entreprises : Elaborer des cahiers de charges et métrés, vérifier les aspects normatifs et réglementaires. - Etude de marché travaux : Analyser les offres et questionner les entreprises. Préparer les bons de commande et contrats d'entreprise. - Exécution : Contrôler l'exécution. Rédiger les rapports de réunion et informer les associés des faits et phases critiques. Anticiper les problèmes et les conflits et inviter l'associé au chantier au bon moment. Evaluer la nécessité de produire des plans complémentaires ou correctifs et suivre la réalisation de ces tâches par les stagiaires selon les standards de qualité de Twyce Architects. - Coordonner les partenaires externes lors de l'ensemble de ces phases

  • Enthousiaste Stagiair(e) - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Wie zijn wij? Robert Half (1948) is wereldwijd marktleider op het gebied van gespecialiseerde arbeidsbemiddeling en telt meer dan 9.900 medewerkers verspreid over ruim 350 kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de Azi?-Pacific regio. Wat ga je doen? Algemeen kantoorbeheer: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten zowel telefonisch als per mail. Je staat in voor een professioneel en warm onthaal van kandidaten en klanten. Je beheert de kandidaten- en klantendatabank en staat in voor het volledige beheer van onze dossiers van A tot Z. Je staat in voor een optimaal klassement van documenten. Business ondersteuning: Je biedt ondersteuning aan de consultants, sales assistants en managers bij het optimaal verwerken van kandidatendossiers. Je beheert de algemene mailbox en verwerkt binnenkomende kandidaturen en vacatures. Je bent verantwoordelijk voor het online adverteren op de verschillende websites. Je stuurt gerichte mailings uit naar klanten en beheert de reacties. Mogelijke projecten: Je doet een marktonderzoek naar online visibiliteit. Je ontwikkelt een tool om tijdens het interview de talen van onze kandidaten te testen voor onze 3 divisies. Je analyseert onze bestaande klanten- en kandidatenmailings en past deze aan volgens de noden van de markt. Je doet een onderzoek naar de belangen van studenten op de arbeidsmarkt en hoe wij hieraan tegemoet kunnen komen. Je werkt een handleiding uit voor onze tool 'e-learning' en presenteert deze ook aan alle collega's. Je ontwikkelt een nieuwe archiveringsmethode van A-Z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES in sociale netwerken
Look for responds of INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES in social networks

Lees alle opmerkingen voor INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES. Laat een reactie achter voor INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES. INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES. Leave a respond for INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES. INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES op de google maps. Adres en contacten INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES
Location of INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES on the google maps. Address and contacts of INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES

Andere gerelateerde bedrijven als come INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES: Lauwyck D-Geldof | Ecole de Spectacle Rive Droite ASBL | Bragard O | Köttermann BVBA | Plastic Omnium nv

Other related companies as INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES: Lauwyck D-Geldof | Ecole de Spectacle Rive Droite ASBL | Bragard O | Köttermann BVBA | Plastic Omnium nv

INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio BRUSSELS, BRUSSELS 1040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03372222900. Het bedrijf INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES bevindt zich op het adres: rue Baron Lambert, 48. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, openstaande posities, locatie van INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES is a company, that was registered 2014 in BRUSSELS, BRUSSELS 1040 - BE region, Belgium. Full name of company is INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, company assigned to the tax number BE03372222900. The company INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES is located at the address: rue Baron Lambert, 48. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES were not found.
The main activity of INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES is not available. You also can look at reviews of INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, open positions, location of INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, BRUSSELS, BRUSSELS 1040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, BRUSSELS, BRUSSELS 1040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, employees, financial statistics.