INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES
Private companiesMiscellaneous Retail • INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES

Contactgegevens INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES: address, phone, fax, email, website, opening hours

INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES

Regio (region): BRUSSELS BRUSSELS 1040 - BE, België

Adres (address): rue Baron Lambert 48, België

Telefoon (phone): 32 2 733 7061 32 2 733 7061

Fax (fax): 32 2 742 2726 32 2 742 2726

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES
Products information INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES

BTW identificatienummer (tax): BE09451507568
Ondernemingsnummer: 8005432128
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 729,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES
(Get full report from official database of BE for INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES)

Aanvulling soorten activiteiten voor INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES
Addition kinds of activities for INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES

289999. Chemische preparaten, nec, nec | Chemical preparations, nec, nec
20910104. Chowder, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, clam: packaged in cans, jars, etc.
23530103. Politie hoeden en caps | Police hats and caps
39310117. Piano onderdelen en materialen, nec | Piano parts and materials, nec
51590600. Tabaksverdelers en producten | Tobacco distributors and products
59999901. Apparatuur en benodigdheden voor alcoholhoudende dranken | Alcoholic beverage making equipment and supplies
96110401. Administratie van algemene economische programma's, federale overheid | Administration of general economic programs, federal government

Werken bij INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

  • HR Business Partner (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

  • Huishoudhulp Torhout! Uurrooster op maat! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

  • Jobstudent Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers)

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

  • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

Zoek naar antwoorden van INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES in sociale netwerken
Look for responds of INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES in social networks

Lees alle opmerkingen voor INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES. Laat een reactie achter voor INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES. INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES. Leave a respond for INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES. INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES op de google maps. Adres en contacten INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES
Location of INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES on the google maps. Address and contacts of INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES

Andere gerelateerde bedrijven als come INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES: VANDENBROUCKE GARAGE bvba/ MAZDA | Advanced Freight Services | LHOIR ET MARTEAU BOIS SA | Jametal NV | Baille J Ets SPRL

Other related companies as INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES: VANDENBROUCKE GARAGE bvba/ MAZDA | Advanced Freight Services | LHOIR ET MARTEAU BOIS SA | Jametal NV | Baille J Ets SPRL

INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio BRUSSELS BRUSSELS 1040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09451507568. Het bedrijf INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES bevindt zich op het adres: rue Baron Lambert 48. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 729,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, openstaande posities, locatie van INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES is a company, that was registered 1999 in BRUSSELS BRUSSELS 1040 - BE region, Belgium. Full name of company is INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, company assigned to the tax number BE09451507568. The company INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES is located at the address: rue Baron Lambert 48. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 729,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES were not found.
The main activity of INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES is not available. You also can look at reviews of INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, open positions, location of INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, BRUSSELS BRUSSELS 1040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, BRUSSELS BRUSSELS 1040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INCLUSIVE DEVELOPMENT ASSOCIATES, employees, financial statistics.