IMCRON BVBA - SPRL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • IMCRON BVBA - SPRL
Private companiesFood Stores • IMCRON BVBA - SPRL

Contactgegevens IMCRON BVBA - SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMCRON BVBA - SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMCRON BVBA - SPRL

Regio (region): Herent Herent 3020 - BE, België

Adres (address): Roeselveld 34, België

Telefoon (phone): +32 16 20 84 32 +32 16 20 84 32

Fax (fax): +32 (81) 937-29-14 +32 (81) 937-29-14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMCRON BVBA - SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMCRON BVBA - SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMCRON BVBA - SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMCRON BVBA - SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMCRON BVBA - SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMCRON BVBA - SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMCRON BVBA - SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMCRON BVBA - SPRL
Products information IMCRON BVBA - SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02194763183
Ondernemingsnummer: 1332061767
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in IMCRON BVBA - SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMCRON BVBA - SPRL
(Get full report from official database of BE for IMCRON BVBA - SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMCRON BVBA - SPRL
Addition kinds of activities for IMCRON BVBA - SPRL

3089. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
341100. Metalen blikjes | Metal cans
32699905. Steengoed aardewerk producten | Stoneware pottery products
35790306. Stapelmachines (hand of kracht) | Stapling machines (hand or power)
39150106. Machine ketting, platina of karaat goud | Machine chain, platinum or karat gold
50630100. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
51220206. Tandenborstels, behalve elektrisch | Toothbrushes, except electric
61119907. Synthetische brandstoffen bedrijf | Synthetic fuels corporation
87480402. System engineering consultant, ex. | Systems engineering consultant, ex. computer or professional

Werken bij IMCRON BVBA - SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMCRON BVBA - SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMCRON BVBA - SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMCRON BVBA - SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker met poetsmachine m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het reinigen van de toonzaal aan de hand van een poetsmachine. Daarnaast sta je ook in voor het schoonmaken van het sanitair. Je wil een tijdelijke opdracht werken van 1 week

  • Productiemedewerker voeding (optie vast) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Evergem zijn we op zoek naar een vuller/koker voor op de bloedworstenafdeling. Je staat in voor (de)monteren van de vulbus, voorbereiden van de aanvoerdarmen, opvolgen vulprogramma's, kwaliteitscontroles uitvoeren, takelen rauwe worsten in de kookketels, opstarten kookkast etc... Daguren: je start elke dag om 6u.

  • Werkvoorbereider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

  • Elektrotechnieker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

  • Banketbakker M/V (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Nieuwerkerken, 9 uur per week. (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Nieuwerkerken. Het gastgezin zoekt hulp voor licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken en koken . Je werkt op maandag, donderdag en vrijdag van 16:30 to 19:30. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als jobstudent voor administratief werk van 27/8-31/8. Je bent cijfermatig aangelegd en kan goed overweg met excel.

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

  • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

  • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van IMCRON BVBA - SPRL in sociale netwerken
Look for responds of IMCRON BVBA - SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMCRON BVBA - SPRL. Laat een reactie achter voor IMCRON BVBA - SPRL. IMCRON BVBA - SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMCRON BVBA - SPRL. Leave a respond for IMCRON BVBA - SPRL. IMCRON BVBA - SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMCRON BVBA - SPRL op de google maps. Adres en contacten IMCRON BVBA - SPRL
Location of IMCRON BVBA - SPRL on the google maps. Address and contacts of IMCRON BVBA - SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come IMCRON BVBA - SPRL IMCRON BVBA - SPRL: Aughuet Charlotte | FESTRAETS | Bindomatic BVBA | Verschelden Marc | Pastridor nv

Other related companies as IMCRON BVBA - SPRL: Aughuet Charlotte | FESTRAETS | Bindomatic BVBA | Verschelden Marc | Pastridor nv

IMCRON BVBA - SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Herent Herent 3020 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is IMCRON BVBA - SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02194763183. Het bedrijf IMCRON BVBA - SPRL bevindt zich op het adres: Roeselveld 34. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 494,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in IMCRON BVBA - SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMCRON BVBA - SPRL is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMCRON BVBA - SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMCRON BVBA - SPRL, openstaande posities, locatie van IMCRON BVBA - SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IMCRON BVBA - SPRL is a company, that was registered 2009 in Herent Herent 3020 - BE region, Belgium. Full name of company is IMCRON BVBA - SPRL, company assigned to the tax number BE02194763183. The company IMCRON BVBA - SPRL is located at the address: Roeselveld 34. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 494,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in IMCRON BVBA - SPRL were not found.
The main activity of IMCRON BVBA - SPRL is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IMCRON BVBA - SPRL is not available. You also can look at reviews of IMCRON BVBA - SPRL, open positions, location of IMCRON BVBA - SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMCRON BVBA - SPRL, Herent Herent 3020 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMCRON BVBA - SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMCRON BVBA - SPRL, Herent Herent 3020 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMCRON BVBA - SPRL, employees, financial statistics.