ILGA-Europe, Olivier Collet

Contactgegevens ILGA-Europe, Olivier Collet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ILGA-Europe, Olivier Collet: address, phone, fax, email, website, opening hours

ILGA-Europe, Olivier Collet

Regio (region): Brussels 1040 - BE, België

Adres (address): Avenue de Tervueren 94, België

Telefoon (phone): +32 24023700 +32 24023700

Fax (fax): +32 24023701 +32 24023701

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ILGA-Europe, Olivier Collet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ILGA-Europe, Olivier Collet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ILGA-Europe, Olivier Collet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ILGA-Europe, Olivier Collet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ILGA-Europe, Olivier Collet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ILGA-Europe, Olivier Collet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ILGA-Europe, Olivier Collet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ILGA-Europe, Olivier Collet
Products information ILGA-Europe, Olivier Collet

BTW identificatienummer (tax): BE03938842773
Ondernemingsnummer: 8312225341
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ILGA-Europe, Olivier Collet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ILGA-Europe, Olivier Collet
(Get full report from official database of BE for ILGA-Europe, Olivier Collet)

Aanvulling soorten activiteiten voor ILGA-Europe, Olivier Collet
Addition kinds of activities for ILGA-Europe, Olivier Collet

013900. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
17990208. Isolatie van leidingen en ketels | Insulation of pipes and boilers
23920101. Bootkussens | Boat cushions
26550203. Blikjes, samengesteld: folie-vezels en andere: van gekochte vezel | Cans, composite: foil-fiber and other: from purchased fiber
32290401. Fiber optics strengen | Fiber optics strands
35490000. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
79990302. Racquetball club, niet-lidmaatschap | Racquetball club, non-membership
82210101. College, behalve junior | College, except junior

Werken bij ILGA-Europe, Olivier Collet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ILGA-Europe, Olivier Collet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ILGA-Europe, Olivier Collet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ILGA-Europe, Olivier Collet. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker / magazijnier (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert de stock en je staat in voor een goede werking van het magazijn. Je staat in voor de administratie, en maakt een nauwkeurige mengeling van de kruiden aan de hand van de recepturen. Je kan met de PC overweg. Je zet kruidenmengelingen en koude bereidingen klaar voor verzending.

  • Chauffeur CE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

  • Poetshulp Langdorp V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Poetshulp regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gentbrugge Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • Kinderverzorgster/verzorger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Jannekemaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Zelfstandige verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • ZAALMEDEWERKERS FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van ILGA-Europe, Olivier Collet in sociale netwerken
Look for responds of ILGA-Europe, Olivier Collet in social networks

Lees alle opmerkingen voor ILGA-Europe, Olivier Collet. Laat een reactie achter voor ILGA-Europe, Olivier Collet. ILGA-Europe, Olivier Collet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ILGA-Europe, Olivier Collet. Leave a respond for ILGA-Europe, Olivier Collet. ILGA-Europe, Olivier Collet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ILGA-Europe, Olivier Collet op de google maps. Adres en contacten ILGA-Europe, Olivier Collet
Location of ILGA-Europe, Olivier Collet on the google maps. Address and contacts of ILGA-Europe, Olivier Collet

Andere gerelateerde bedrijven als come ILGA-Europe, Olivier Collet ILGA-Europe, Olivier Collet: De Nul J | Van Damme Willy & Zn BVBA | ROSSEEL METALEN NV | STAHLWILLE-LONGIN SERVICES | Autrique, Serge

Other related companies as ILGA-Europe, Olivier Collet: De Nul J | Van Damme Willy & Zn BVBA | ROSSEEL METALEN NV | STAHLWILLE-LONGIN SERVICES | Autrique, Serge

ILGA-Europe, Olivier Collet is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brussels 1040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ILGA-Europe, Olivier Collet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03938842773. Het bedrijf ILGA-Europe, Olivier Collet bevindt zich op het adres: Avenue de Tervueren 94. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ILGA-Europe, Olivier Collet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ILGA-Europe, Olivier Collet is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ILGA-Europe, Olivier Collet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ILGA-Europe, Olivier Collet, openstaande posities, locatie van ILGA-Europe, Olivier Collet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ILGA-Europe, Olivier Collet is a company, that was registered 2018 in Brussels 1040 - BE region, Belgium. Full name of company is ILGA-Europe, Olivier Collet, company assigned to the tax number BE03938842773. The company ILGA-Europe, Olivier Collet is located at the address: Avenue de Tervueren 94. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ILGA-Europe, Olivier Collet were not found.
The main activity of ILGA-Europe, Olivier Collet is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ILGA-Europe, Olivier Collet is not available. You also can look at reviews of ILGA-Europe, Olivier Collet, open positions, location of ILGA-Europe, Olivier Collet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ILGA-Europe, Olivier Collet, Brussels 1040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ILGA-Europe, Olivier Collet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ILGA-Europe, Olivier Collet, Brussels 1040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ILGA-Europe, Olivier Collet, employees, financial statistics.