I.T.S. LLC

Contactgegevens I.T.S. LLC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.T.S. LLC: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.T.S. LLC

Regio (region): Kapellen Antwerp 2950 - BE, België

Adres (address): Hoevensebaan 267, België

Telefoon (phone): 036601460 036601460

Fax (fax): +32 (87) 591-64-46 +32 (87) 591-64-46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.T.S. LLC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.T.S. LLC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.T.S. LLC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.T.S. LLC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.T.S. LLC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.T.S. LLC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.T.S. LLC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.T.S. LLC
Products information I.T.S. LLC

BTW identificatienummer (tax): BE08068603515
Ondernemingsnummer: 3824310302
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 508,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in I.T.S. LLC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.T.S. LLC
(Get full report from official database of BE for I.T.S. LLC)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.T.S. LLC
Addition kinds of activities for I.T.S. LLC

237101. Bontjassen en andere bontkleding | Fur coats and other fur apparel
804903. Spraak specialist | Speech specialist
28440202. mondspoelingen | Mouthwashes
30870000. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
35599907. Betonproducten machines | Concrete products machinery
38270111. Microprojectors | Microprojectors
38420110. Neusproppen | Nose plugs
49590200. Ziektebestrijding | Disease control
56119904. Haberdashery winkels | Haberdashery stores
56610102. Schoenen, orthopedisch | Shoes, orthopedic

Werken bij I.T.S. LLC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.T.S. LLC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.T.S. LLC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.T.S. LLC. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

  • Verkoopmedewerker slagerij SNELLE OPSTART voltijds of deeltijds (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt 's ochtends toe in de winkel en helpt om de toonbank aan te vullen met de versgemaakte vleeswaren, pasta's, kant-en-klare maaltijden,... Wanneer de winkel zijn deuren opent staan de eerste vaste klanten met hun boodschappenlijstje al klaar voor een korte babbel! Je bestelt de klanten, ontvangt de betalingen en wenst ze nog een fijne dag verder. De klanten blijven binnen sijpelen en terwijl jij ze met een glimlach bedient wordt de toonbank steeds aangevuld met verse producten! Wanneer je de late shift hebt en werkt totsluitingstijd help je op het einde van de werkdag de winkel proper te houden zodat jij en je collega's er morgen opnieuw kunnen invliegen & de klanten opnieuw gelukkig kunnen maken met de delicatessen!

  • Busmechanieker (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Takenpakket: Onderhoud en herstellen van voertuigen Registratie van uitgevoerd onderhoud en gebruikte wisselstukken Voertuigen klaarmaken om naar een technische controle te gaan Constateren en melden van potentiële problemen of gevaren In geval van afwezigheid van de verantwoordelijke, zelf de eindcontrole op de uitgevoerde werken uitvoeren

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

  • Reachtruckchauffeur met attest (dagdienst) M/V (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij vlot met de reachtruck overweg en ben jij bovendien in het bezit van een reachtruckattest? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio Wommelgem zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs die kunnen werken dagdienst. Als reachtruckchauffeur zal je bulkgoederen op de juiste picklocatie zetten. Hiervoor zal je ook gebruik maken van een scanner. Na een positieve proefperiode krijg je een vast contract aangeboden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • POETSHULP DC Oostkamp-Beernem-Oedelem (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Oostkamp-Beernem-Oedelem zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • HUISHOUDHULP REGIO Sint-Katelijne-Waver/ Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

Zoek naar antwoorden van I.T.S. LLC in sociale netwerken
Look for responds of I.T.S. LLC in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.T.S. LLC. Laat een reactie achter voor I.T.S. LLC. I.T.S. LLC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.T.S. LLC. Leave a respond for I.T.S. LLC. I.T.S. LLC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.T.S. LLC op de google maps. Adres en contacten I.T.S. LLC
Location of I.T.S. LLC on the google maps. Address and contacts of I.T.S. LLC

Andere gerelateerde bedrijven als come I.T.S. LLC I.T.S. LLC: M.C.S.B. NV | Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA | ORTHO-SERVICE NV NV | Nutrition For Life International | vaessen audiodesign

Other related companies as I.T.S. LLC: M.C.S.B. NV | Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA | ORTHO-SERVICE NV NV | Nutrition For Life International | vaessen audiodesign

I.T.S. LLC is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Kapellen Antwerp 2950 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is I.T.S. LLC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08068603515. Het bedrijf I.T.S. LLC bevindt zich op het adres: Hoevensebaan 267. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 508,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in I.T.S. LLC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I.T.S. LLC is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.T.S. LLC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.T.S. LLC, openstaande posities, locatie van I.T.S. LLC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

I.T.S. LLC is a company, that was registered 1986 in Kapellen Antwerp 2950 - BE region, Belgium. Full name of company is I.T.S. LLC, company assigned to the tax number BE08068603515. The company I.T.S. LLC is located at the address: Hoevensebaan 267. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 508,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in I.T.S. LLC were not found.
The main activity of I.T.S. LLC is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of I.T.S. LLC is not available. You also can look at reviews of I.T.S. LLC, open positions, location of I.T.S. LLC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.T.S. LLC, Kapellen Antwerp 2950 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.T.S. LLC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.T.S. LLC, Kapellen Antwerp 2950 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.T.S. LLC, employees, financial statistics.