Hustinx-aquaristiek

Particuliere bedrijvenBosbouw • Hustinx-aquaristiek
Private companiesForestry • Hustinx-aquaristiek

Contactgegevens Hustinx-aquaristiek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hustinx-aquaristiek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hustinx-aquaristiek

Regio (region): Hasselt, Limburg 3500 - BE, België

Adres (address): Kempische steenweg 71, België

Telefoon (phone): 32.11210082 32.11210082

Fax (fax): +32 (9) 710-58-80 +32 (9) 710-58-80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hustinx-aquaristiek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hustinx-aquaristiek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hustinx-aquaristiek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hustinx-aquaristiek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hustinx-aquaristiek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hustinx-aquaristiek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hustinx-aquaristiek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hustinx-aquaristiek
Products information Hustinx-aquaristiek

BTW identificatienummer (tax): BE04380767822
Ondernemingsnummer: 8157592773
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 453,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Hustinx-aquaristiek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hustinx-aquaristiek
(Get full report from official database of BE for Hustinx-aquaristiek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hustinx-aquaristiek
Addition kinds of activities for Hustinx-aquaristiek

3398. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
394201. Poppen en popkleding | Dolls and doll clothing
30699911. Matrasbeschermers, rubber | Mattress protectors, rubber
38290212. Vochtdichtheidsmeters | Moisture density meters
57190303. Kolen brandende kachels | Coal burning stoves

Werken bij Hustinx-aquaristiek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hustinx-aquaristiek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hustinx-aquaristiek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hustinx-aquaristiek. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp-ploegchef verpakkingsafdeling 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat samen met een collega in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijnen voor diepvriesgroenten. Je werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. Je zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf gemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. Je geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met je collega-ploegchefs die voor of na jou opstarten. Je stuurt een 25-tal personen aan, coacht en begeleidt hen. Je rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke. - Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke. * Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke.

  • Calculator bouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator word je ingeschakeld in het team van de Sales en sta je in voor de kostprijsberekening van de projecten.

  • Orderadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker voor de orderadministratie sta je in voor: Analyseren van bestellingen en het opmaken van de gepaste offertes. Telefonisch opvolgen van deze offertes bij de klanten. Afsluiten van orders die telefonisch of per mail worden bevestigd. Contacten met leveranciers. Opstellen van de conceptorder voor behandeling door de logistieke afdeling. Prijsaanpassingen Klassement

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • Jobstudent - Horecamedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Rotem zijn wij op zoek naar gedreven studenten met een echte honger naar fastfood Zie jij het zitten om onze nieuwe junior friturist te worden? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • Barman - kelner STUDENT of FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Studentenjob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • Enthousiaste & Sportieve Herbalife PROMOTORS - NL (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife Promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in je eigen regio. Of uw eigen bedrijf(je) starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

  • www.pastafoodtuck.be medewerker foodtruck mét vrachtwagenrijbewijs (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ITALIAN TAKE-AWAY

    Type: Flexijob

    Je rijdt met onze grote pastafoodtruck (met vrachtwagenrijbewijs C) naar het event vanuit Erpe-Mere en serveert daar gedurende gemiddeld 2 uur pasta. Aangekomen op het event of bedrijfsfeest warm je de reeds klaargemaakte sauzen op en kook je de pasta af, jij of je collega serveert dan. Je bent steeds vergezeld van een andere toffe collega. Nadien rij je gewoon terug naar Erpe-Mere & job is done. Je wordt betaald per uur en dit is een leuke bijverdienste.

Zoek naar antwoorden van Hustinx-aquaristiek in sociale netwerken
Look for responds of Hustinx-aquaristiek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hustinx-aquaristiek. Laat een reactie achter voor Hustinx-aquaristiek. Hustinx-aquaristiek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hustinx-aquaristiek. Leave a respond for Hustinx-aquaristiek. Hustinx-aquaristiek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hustinx-aquaristiek op de google maps. Adres en contacten Hustinx-aquaristiek
Location of Hustinx-aquaristiek on the google maps. Address and contacts of Hustinx-aquaristiek

Andere gerelateerde bedrijven als come Hustinx-aquaristiek Hustinx-aquaristiek: PORSCHE A.A.B. | Elcomat SA | BRUNEEL ELECTRO | Meura Technologies | Bevernaegie & Zn

Other related companies as Hustinx-aquaristiek: PORSCHE A.A.B. | Elcomat SA | BRUNEEL ELECTRO | Meura Technologies | Bevernaegie & Zn

Hustinx-aquaristiek is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Hasselt, Limburg 3500 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Hustinx-aquaristiek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04380767822. Het bedrijf Hustinx-aquaristiek bevindt zich op het adres: Kempische steenweg 71. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 453,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Hustinx-aquaristiek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hustinx-aquaristiek is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hustinx-aquaristiek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hustinx-aquaristiek, openstaande posities, locatie van Hustinx-aquaristiek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hustinx-aquaristiek is a company, that was registered 1985 in Hasselt, Limburg 3500 - BE region, Belgium. Full name of company is Hustinx-aquaristiek, company assigned to the tax number BE04380767822. The company Hustinx-aquaristiek is located at the address: Kempische steenweg 71. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 453,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Hustinx-aquaristiek were not found.
The main activity of Hustinx-aquaristiek is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hustinx-aquaristiek is not available. You also can look at reviews of Hustinx-aquaristiek, open positions, location of Hustinx-aquaristiek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hustinx-aquaristiek, Hasselt, Limburg 3500 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hustinx-aquaristiek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hustinx-aquaristiek, Hasselt, Limburg 3500 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hustinx-aquaristiek, employees, financial statistics.