Hoogstudentenclub Thraso

Contactgegevens Hoogstudentenclub Thraso: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hoogstudentenclub Thraso: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hoogstudentenclub Thraso

Regio (region): Beveren-Leie West-Vlaanderen 8791 - BE, België

Adres (address): Kerkplein 13/2, België

Telefoon (phone): 32-56-325735 32-56-325735

Fax (fax): 32-56-664262 32-56-664262

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hoogstudentenclub Thraso: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hoogstudentenclub Thraso"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hoogstudentenclub Thraso"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hoogstudentenclub Thraso, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hoogstudentenclub Thraso. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hoogstudentenclub Thraso, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hoogstudentenclub Thraso. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hoogstudentenclub Thraso
Products information Hoogstudentenclub Thraso

BTW identificatienummer (tax): BE06289916992
Ondernemingsnummer: 8395721435
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Hoogstudentenclub Thraso zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hoogstudentenclub Thraso
(Get full report from official database of BE for Hoogstudentenclub Thraso)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hoogstudentenclub Thraso
Addition kinds of activities for Hoogstudentenclub Thraso

22990603. Voorbereiding van textielvezels voor het spinnen (schuren en kammen) | Preparing textile fibers for spinning (scouring and combing)
28699922. Chemische stoffen met hoge zuiverheid, organisch | High purity grade chemicals, organic
28739900. Stikstofmeststoffen, nec | Nitrogenous fertilizers, nec
36290205. Serie condensatoren | Series capacitors
36340204. Ijsbrekers, elektrisch | Ice crushers, electric
51990202. kalenders | Calendars
65310201. Begraafplaats management service | Cemetery management service
73529900. Verhuur van medische apparatuur, niet inbegrepen | Medical equipment rental, nec

Werken bij Hoogstudentenclub Thraso: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hoogstudentenclub Thraso: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hoogstudentenclub Thraso. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hoogstudentenclub Thraso. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider: operator decoupage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator decoupage sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van een snijmachine en het correct transporteren en stockeren. Je leeft hierbij steeds strikt de kwaliteit-en veiligheidsvoorschriften na. Je hebt tevens een basiskennis van computer.

  • Vrachtwagenbestuurder CE kipper (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden - Zolder, zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je zal zelf voor vervoer moeten zorgen van en naar de firma, de vrachtwagen blijft op de firma. Heb jij ervaring met het rijden van een "kipper" vrachtwagen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Front End Ontwikkelaar (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lokeren zijn wij op zoek naar een Front End Ontwikkelaar. Je helpt mee aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve web interface die de ondersteuning vormt van een intern ontwikkeld software platform. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Uitwerken UI prototypes en wireframes.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

    Regio: EKSAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Kortenberg-Bertem (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Kortenberg-Bertem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudenten Catering (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar energieke, enthousiaste studenten om ons team te versterken. Gastvriendelijkheid is een must. Gerechten en dranken opdienen in de zaal. Klaarmaken van bestellingen aan de bar. Je maakt de rekening en rekent af. Je hebt een verzorgd voorkomen, bent flexibel en vindt het niet erg om in het weekend te werken

  • Student Social Media (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Studentenjob

    U beantwoordt de aanvragen omtrent loopbaanbegeleiding die binnen komen via Facebook, voor Het Coachingatelier.

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • Senior Product Designer alu (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Deceuninck

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Deceuninck is een geïntegreerde, beursgenoteerde groep van wereldformaat, die actief is in meer dan 90 landen en 4000 personen tewerkstelt. Ons uitgebreid productgamma omvat raam- en deursystemen in PVC en aluminium, maar ook ventilatie- en muurroosters, zonwering, lamellenwanden, gevelbekleding en allerhande bouwprofielen. Bij Deceuninck staat onze missie ‘Building a Sustainable Home’ centraal. We willen uitblinken in innovatie, ecologie en design. Help jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Wat worden je verantwoordelijkheden? Tijdens jouw inwerkperiode leer je het gamma van Deceuninck producten beter kennen. We assisteren je om voldoende knowhow en technisch inzicht te verwerven over onze producten en productieprocessen. Als senior product designer word je verantwoordelijk voor het opstellen en vertalen van je conceptuele ideeën naar innovatieve eindproducten. Het esthetisch aspect ligt in je handen. Je genereert concepten aan de hand van specificaties van klanten en/of product management. Je tekent je ontwerp op een efficiënte en effectieve wijze en gaat op zoek naar een evenwicht tussen marktbehoeften en productiemogelijkheden. Naast het ontwerpen en tekenen van producten valideer je het concept en test je het eindresultaat, zowel intern als bij klanten. Op die manier is het ontwerp in functie van kostprijs, productiemogelijkheid en klantenverwachting. Je visualiseert en presenteert je representatieve concepten ter beoordeling en zorgt voor finetuning van het ontwerp samen met het product development team en onze klanten. Je onderhoudt contacten met leveranciers en externe onderzoeksinstanties om zo je ontwerpen verder te optimaliseren. Als trendsetter blijf je continue op de hoogte van de evoluties binnen onze industrie en hou je jouw kennis up-to-date. Op geregelde tijdstippen geef je presentaties aan het team om je visie op ontwikkelingen te verduidelijken. Zo draag je bij tot de realisatie van de bedrijfsstrategie. Naar wie zijn wij op zoek? Je genoot een technische opleiding bij voorkeur ingenieur industrieel ontwerp. Je kan min. een 10-tal jaar ervaring voorleggen als industrieel ontwerper in de bouwsector. Kennis van aluminium is een pluspunt. Creativiteit, analytisch inzicht en oog voor detail behoren tot je sleutelvaardigheden. Je hebt gevoel voor esthetiek en feeling voor design en vernieuwing. Je durft ‘out-of-the-box’ denken. Je bent een vlotte communicator. Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is een vereiste. Kennis van andere talen is een plus. Je bent een teamplayer, maar werkt ook graag autonoom. Je neemt graag initiatief, overtuigt anderen, maar je bent ook bereid tot compromissen. Je werkt vlot met courante officetoepassingen en hebt ervaring met een CAD programma (Inventor, Microstation, Autocad, SolidWorks, etc.). In functie van buitenlandse projecten sta je open voor korte internationale trips. Wat bieden wij? Een innovatief en internationaal bedrijf met uitgebreid productgamma Een fijn team waar je op kan bouwen en collegiale aangename samenwerking over de teamgrenzen heen Een gevarieerde en uitdagende job met ruimte voor initiatief en toekomstperspectieven Een marktconform loon, inclusief extralegale voorwaarden Interesse? Solliciteren? Via onze website www.deceuninck.be/jobs Vragen? Contacteer Hilde Devloo – 051/23 91 65 of [email protected]

  • Business Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

  • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

  • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

Zoek naar antwoorden van Hoogstudentenclub Thraso in sociale netwerken
Look for responds of Hoogstudentenclub Thraso in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hoogstudentenclub Thraso. Laat een reactie achter voor Hoogstudentenclub Thraso. Hoogstudentenclub Thraso bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hoogstudentenclub Thraso. Leave a respond for Hoogstudentenclub Thraso. Hoogstudentenclub Thraso on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hoogstudentenclub Thraso op de google maps. Adres en contacten Hoogstudentenclub Thraso
Location of Hoogstudentenclub Thraso on the google maps. Address and contacts of Hoogstudentenclub Thraso

Andere gerelateerde bedrijven als come Hoogstudentenclub Thraso Hoogstudentenclub Thraso: Publi Belgium Europe NV | Gamma Consulting NV | A votre service | LIGHT NOISE & COMPANY | Maestro International

Other related companies as Hoogstudentenclub Thraso: Publi Belgium Europe NV | Gamma Consulting NV | A votre service | LIGHT NOISE & COMPANY | Maestro International

Hoogstudentenclub Thraso is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Beveren-Leie West-Vlaanderen 8791 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Hoogstudentenclub Thraso, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06289916992. Het bedrijf Hoogstudentenclub Thraso bevindt zich op het adres: Kerkplein 13/2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Hoogstudentenclub Thraso zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hoogstudentenclub Thraso is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hoogstudentenclub Thraso is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hoogstudentenclub Thraso, openstaande posities, locatie van Hoogstudentenclub Thraso op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hoogstudentenclub Thraso is a company, that was registered 1999 in Beveren-Leie West-Vlaanderen 8791 - BE region, Belgium. Full name of company is Hoogstudentenclub Thraso, company assigned to the tax number BE06289916992. The company Hoogstudentenclub Thraso is located at the address: Kerkplein 13/2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Hoogstudentenclub Thraso were not found.
The main activity of Hoogstudentenclub Thraso is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Hoogstudentenclub Thraso is not available. You also can look at reviews of Hoogstudentenclub Thraso, open positions, location of Hoogstudentenclub Thraso on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hoogstudentenclub Thraso, Beveren-Leie West-Vlaanderen 8791 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hoogstudentenclub Thraso, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hoogstudentenclub Thraso, Beveren-Leie West-Vlaanderen 8791 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hoogstudentenclub Thraso, employees, financial statistics.