Hologon

Contactgegevens Hologon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hologon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hologon

Regio (region): Brussels Brussels 1190 - Belgium, België

Adres (address): 63/6 Av. Besme, België

Telefoon (phone): +3223450019 +3223450019

Fax (fax): +3223450019 +3223450019

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hologon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hologon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hologon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hologon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hologon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hologon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hologon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hologon
Products information Hologon

BTW identificatienummer (tax): BE03846282958
Ondernemingsnummer: 1565246582
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Hologon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hologon
(Get full report from official database of BE for Hologon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hologon
Addition kinds of activities for Hologon

0111. Tarwe | Wheat
283405. Drugs die optreden op het maagdarm- of genitourinaire systeem | Drugs acting on the gastrointestinal or genitourinary system
48220000. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
61539904. Aankoop en verkoop van trustdocumenten | Purchase and sale of trust deeds
79480301. Racehorse training | Racehorse training

Werken bij Hologon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hologon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hologon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hologon. Looking for open vacancies in other companies

  • kindbegeleider (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De kindbegeleider werkt nauw samen met de agogisch medewerker van het KOALA-project en begeleidt de activiteiten die binnen het KOALA-project georganiseerd worden. De kindbegeleider focust tijdens de activiteiten vooral op de kinderen, maar onderhoudt ook goede contacten met de ouders. Hij/zij is tevens op regelmatige basis aanwezig in de kinderdagverblijven en fungeert hier – samen met de agogisch medewerker – als brugfiguur tussen de kinderdagverblijven en de kind- en ouderwerking.

  • Chauffeur (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn te Genk zijn we op zoek naar een magazijnier/reachtruckchauffeur voor het laden en lossen van speelgoed,dozen in rekken plaatsen, winkelbevoorrading klaarzetten...

  • Poederlakker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator automatische poederlakinstallatie werken met moderne poederinstallaties Vereisten zin voor detail Bedrijfsinfo Onze klant is gelegen te Lummen en actief in de metaalsector. Het bedrijf is een toeleverancier van aluminiumsystemen. zelfstandig en kunnen samenwerken dynamisch ingesteld klaar om de handen uit de mouw te steken flexibel leergierig orde en netheid

  • CNC Bediener (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Ieper is Let's Work op zoek naar een CNC-bediener voor het draaien en frezen.

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Ploegbaas met ervaring aluminium, inox en staal (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Forum Jobs Zele

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf regio Lokeren die actief zijn in de productie en montage van metaalconstructies op maat zijn we op zoek naar een meestergast. Je zal de praktische opvolging van de lassers en monteurs tot je nemen. Specifiek ga je hier de technische ondersteuning bieden zodat alle activiteiten binnen het team op een vlotte manier kunnen verlopen. Je hebt immers de eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit die wordt geleverd.  Hiervoor is uiteraard een stevige kennis van aluminium, inox en staal een absolute vereiste. Verder kan je als de beste lassen en monteren. Verder neem je ook de logistieke afdeling tot je verantwoordelijkheid: laden en lossen van vrachtwagens, Controleren van alle inkomende en uitgaande producten. Hiervoor beschik je over heftruck-ervaring.

  • Student dienst reiniging (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Flexijob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van Hologon in sociale netwerken
Look for responds of Hologon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hologon. Laat een reactie achter voor Hologon. Hologon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hologon. Leave a respond for Hologon. Hologon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hologon op de google maps. Adres en contacten Hologon
Location of Hologon on the google maps. Address and contacts of Hologon

Andere gerelateerde bedrijven als come Hologon Hologon: BEECKMAN DE VOS NV | Romel Bouwbedrijf NV | Isolatiebedrijf Isofiex | Omrix Biopharmacentrals | pastabal SPRL

Other related companies as Hologon: BEECKMAN DE VOS NV | Romel Bouwbedrijf NV | Isolatiebedrijf Isofiex | Omrix Biopharmacentrals | pastabal SPRL

Hologon is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Brussels Brussels 1190 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Hologon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03846282958. Het bedrijf Hologon bevindt zich op het adres: 63/6 Av. Besme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Hologon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hologon is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hologon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hologon, openstaande posities, locatie van Hologon op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hologon is a company, that was registered 1997 in Brussels Brussels 1190 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Hologon, company assigned to the tax number BE03846282958. The company Hologon is located at the address: 63/6 Av. Besme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Hologon were not found.
The main activity of Hologon is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hologon is not available. You also can look at reviews of Hologon, open positions, location of Hologon on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hologon, Brussels Brussels 1190 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hologon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hologon, Brussels Brussels 1190 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hologon, employees, financial statistics.