Hogeschoolplein

Contactgegevens Hogeschoolplein: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hogeschoolplein: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hogeschoolplein

Regio (region): Leuven VB B-3000 - Belgium, België

Adres (address): Leuven VB B-3000 - Belgium België

Telefoon (phone): +32 (0)496 021164 +32 (0)496 021164

Fax (fax): +32 (0)16 326732 +32 (0)16 326732

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hogeschoolplein: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hogeschoolplein"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hogeschoolplein"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hogeschoolplein, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hogeschoolplein. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hogeschoolplein, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hogeschoolplein. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hogeschoolplein
Products information Hogeschoolplein

BTW identificatienummer (tax): BE04546661376
Ondernemingsnummer: 6069091796
Hoofdstad (capital): 802,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 129,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Hogeschoolplein zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hogeschoolplein
(Get full report from official database of BE for Hogeschoolplein)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hogeschoolplein
Addition kinds of activities for Hogeschoolplein

5154. Vee | Livestock
371301. Vrachtwagens en onderdelen | Truck bodies and parts
553199. Auto- en thuisbenodigdheden, nec | Auto and home supply stores, nec
569999. Diverse kleding- en accessoireswinkels, niet inbegrepen | Miscellaneous apparel and accessory stores, nec
35850503. Kouddrankuitrusting (niet gemonteerd) | Cold drink dispensing equipment (not coin-operated)
36310000. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment

Werken bij Hogeschoolplein: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hogeschoolplein: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hogeschoolplein. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hogeschoolplein. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerk(st)er supermarkt Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Sint-Gillis-Waas is Randstad op zoek naar een winkelmedewerk(st)er. Je zal zowel ingeschakeld worden aan de kassa als in de winkel bij de groenten-en fruitafdeling. Je werkt 36,5u in de week.

  • hout bewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een toffe medewerker met een passie voor hout die onze collega’s kan versterken in allerlei soorten verbouwingen en renovatiewerken (klein en groot Functieomschrijving - Bouw van woningen in houtskelet (nieuwbouw en renovatie) - Timmeren van dakconstructies en dak- of woninguitbreidingen. - Afwerking ruwbouw binnen en buiten (plaatsen gyproc, gevelbekleding, houten terrassen,…) - Laden en lossen van materialen

  • Kwaliteitscontroleur 2 ploegen m/v (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf te Passendale zoeken wij een kwaliteitscontroleur m/v om in 2 ploegen te werken je bent mede verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem in verpakking en productie toezicht HACCP-systeem : controle en verificatie van de kritische controle punten toezicht non-conformiteiten in het verpakkings- en productieproces controle diepvriesproducten, verpakte eindproducten en groenten tijdens productieproces

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • Terminaltrekker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een terminaltrekker. Je zal voornamelijk in staan voor het aan- en afrijden van een kipwagen)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • klinisch psycholoog - psychotherapeut op zelfstandige basis (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht: Er zijn verschillende mogelijkheden: Geven van individuele begeleiding d.m.v. ACT, eventueel gebruik makend van andere therapeutische modellen Geven van individuele begeleiding d.m.v. voedingspsychologie

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

  • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: COMBERGH

    Type: Flexijob

    Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

Zoek naar antwoorden van Hogeschoolplein in sociale netwerken
Look for responds of Hogeschoolplein in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hogeschoolplein. Laat een reactie achter voor Hogeschoolplein. Hogeschoolplein bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hogeschoolplein. Leave a respond for Hogeschoolplein. Hogeschoolplein on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hogeschoolplein op de google maps. Adres en contacten Hogeschoolplein
Location of Hogeschoolplein on the google maps. Address and contacts of Hogeschoolplein

Andere gerelateerde bedrijven als come Hogeschoolplein Hogeschoolplein: Godart BVBA | GAR G WOESTIJN & FILS | Clypot S.A. | Elkaplast S.A. | Mr Bart Hostens

Other related companies as Hogeschoolplein: Godart BVBA | GAR G WOESTIJN & FILS | Clypot S.A. | Elkaplast S.A. | Mr Bart Hostens

Hogeschoolplein is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Leuven VB B-3000 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Hogeschoolplein, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04546661376. Het bedrijf Hogeschoolplein bevindt zich op het adres: Leuven VB B-3000 - Belgium, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 802,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 129,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Hogeschoolplein zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hogeschoolplein is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hogeschoolplein is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hogeschoolplein, openstaande posities, locatie van Hogeschoolplein op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hogeschoolplein is a company, that was registered 1989 in Leuven VB B-3000 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Hogeschoolplein, company assigned to the tax number BE04546661376. The company Hogeschoolplein is located at the address: Leuven VB B-3000 - Belgium, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 802,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 129,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Hogeschoolplein were not found.
The main activity of Hogeschoolplein is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hogeschoolplein is not available. You also can look at reviews of Hogeschoolplein, open positions, location of Hogeschoolplein on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hogeschoolplein, Leuven VB B-3000 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hogeschoolplein, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hogeschoolplein, Leuven VB B-3000 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hogeschoolplein, employees, financial statistics.